Jump to content

Mistä Konin punaisen iskarin pohjaanlyöntikumeja ja puslia?


Recommended Posts

Punaisen Kuplan eturenkaat raapii lokasuojan pohjaa pitkissä heitoissa kuin entinen isäntä puolivuotisen saunalakon jälkeen... varpaitaan.

 

En etsimällä löydä edes vähemmän osaamillani kielillä googlaten, mistä saa konin punaisten jäykkyyssäädettävien iskareiden pohjaanlyöntikumeja? (Näillä olisi tarkoitus toteuttaa pohjaanlyönti, sillä kavennetussa akselissa laserleikeiskarintorneineen ei ole pohjaanlyöntisyksteemejä). Entä löytyisiköhän jostain myös puslasarjoja alkuperäisten, tosin huollettujeni iskareiden kumien ollessa hieman pykineet.

 

Joku kuitenkin ehdottaa "leikkaa itse" tai "vulkanoi itse". Nämä kenties vaihtoehtoja ostamisen jälkeen, ja tällöin ehdottaja sitoutuu kirjoittamista aloittaessaan julkaisemaan myös materiaalilähteen ja työohjeen :D

Link to comment
  • 4 weeks later...
Guest Keine ahnung

Prätkien iskareita huoltavilta tahoilta kannattaa kysyä, jos yhä aiheellista/jollain muulla tulee tarvis. Takaiskareissa on lähes aina pohjaanlyöntikumi ja Öhlins, WP, Penske jne säädettäviin pamppuihin saa kaikkia varaosia, koska niitä huolletaan ja ylläpidetään jatkuvasti.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...