Jump to content

Bug In Finn 27.-29.7.2018


Paadre

Recommended Posts

Niin Timo tuossa jo ruokailusta mainitsikin. Muutoinkin Ruoveden Haapasaaren aluetta pitävillä on alkanut ahneus.

Kenenkään moisesta tietävän ei pitäisi olla ilmaittanut sinne mentävän.

SÄHKÖÄ TULEE OLEMAAN SAATAVILLA HYVIN.Jämillä.

Siellä tultaneen pystymään järjestämään mm. Maastoajoa offroad tölkkeilijöille ja on hyvä alue korkeus mittauksiin.

Vaikka Haapsaari olisikin ollut minulle lähempänä, kannatan silti varauksetta Jämille siirtymistä.

  • Like 1
Link to comment

Tervehdys.

 

Biffin siirto jämille oli hallituksen päätös. Syksynmittaan käytiin läpi BIF 2017 paikalla olleiden jättämiä palautteita joita oli paljon ja siltä nousi suurempana ylös huonontuneet palvelut Haapasaasen pitäjän suurista parannus lupauksista huolimatta.

Syksyn mittaan kartoitettiin hallituksen kanssa monia paikka vaihtoehtoja ja kävimme paikan päällä katsomassa kaikissa missä olisi noin iso tapahtuma hyvä järjestää. Jämi osoittautui niistä parhaaksi.

Haluamme tarjota jäsenille laadukasta palvelua.

Jämi tarjoaa hyvät puitteet biffin järjestämiselle ja on siellä järkätty vuosien saatossa suurempiakin tapahtumia joten infra tuskin loppuu kesken.

Siellä on riittävä määrä sähköistettyjä paikkoja leiriytyä ja pystytään myös järjestämään ns. hiljainen alue niillekin jotka haluavat hiljaisuutta.

WC ja suihkut löytyvät ja lisää niitä saatiin meidän tapahtuman ajaksi jämiarenan sisältä. Saunat löytyvät hotellilta ja ne on riittävän isot. Lisää saunatilaa tarjoaa myös Skönön Safarit tilaus saunan merkeissä ja hiihtoputkelta löytyy myös saunakapasiteettiä jos tuntuu että tulee ahdasta.

Lisätietoa löytyy tapahtumasta www.buginfinn.fi johonka päivittyy tarkempi ohjelma vielä lähempänä ja yhdistyksen omalta nettisivulta saa tietoa kanssa tapahtumasta.

 

Jämin omat netisivut ovat aika huonot mikä on valitettavaa.

 

Terveisin

 

Mika Wallenius

Puheenjohtaja

Suomen volkkariyhdistys Ry

Edited by Miwa
  • Like 3
Link to comment
  • 4 weeks later...

Taisi olla yhdistyksellä liian suuret luulot siitä paljonko tapahtuma toi paikalle "hyvää". Sen verran "omavaraiselta" näytti veewee kansa, että normi viikonloppusetti normaaleja turisteja taitaa tuottaa saman rahan paljon pienemmällä työllä...

 

Just my 0,02€ - ei tutkittua dataa :)

Link to comment

Sepä juuri, paikan omistaja olettaa että porukka käyttää palveluita ja jos tämä ei toteudu niin hintaahan on pakko nostaa tai palveluita huonontaa. Pienempi määrä normi turisteja jotka käyttää palveluita näkyy viivan alla ja sehän on palveluyrityksen tarkoitus.

Link to comment

Sepä juuri, paikan omistaja olettaa että porukka käyttää palveluita ja jos tämä ei toteudu niin hintaahan on pakko nostaa tai palveluita huonontaa. Pienempi määrä normi turisteja jotka käyttää palveluita näkyy viivan alla ja sehän on palveluyrityksen tarkoitus.

 

Mää oon vissiin ollu melko jurrissa ku ekana vuonna en löytänä muuta ruokaa ostettavaksi kun lounaan. 

Tokana vuonna olikin sit omat eväät ko. syystä. 

Link to comment

Ottamatta kantaa muuten paikkojen ominaisuuksiin, niin nuo ravintola / kahvilapalvelut Ruovedellä olivat surkeat. "Ravintolan" lounas oli aivan järkyttävä. Ei tullut mieleenkää ostaa sellaista. Respan kahvilasta löytyi kylmää termarikahvia ja kuivia pullia ja sämpylöitä. Jälkimmäiseen erehdyin kerran rahojani tuhlaamaan.

  • Like 1
Link to comment

Ruovedellä oli kyllä se leirintäkeittiö puoli enemmän kuin mallillaan. Siellä sai hienosti väsättyä omat aamupalat niinä kahtena (2!!!) aamuna mitä siellä viikonloppuna tuli vietettyä, ja jopa vielä keiteltyä kaffeetkin keittimellä. Päivällisetkin siellä kokattiin. Jääkaapitkin oli plussaa eikä sieltä koskaan edes kadonnut mitään. Ne oli iso plussa näin henkilömallin autolla liikkuville telttailijoille. Jotenkin oon aina hyvinkin huvittuneena seurannut vierestä aikuisten ihmisten kitinää jostain aamupaloista...

Edited by JustinCase
Link to comment

Pari armeijan soppakärruä tapahtumaan ja joku keittämään lihaisaa hernerokkaa. Juomaa viereen mielikuvituksen mukaan ja jäsenistöstä löytyy varmasti sellaisia lihamestareita jotka samalla pari possua paistaa kypsäksi.

 

tulee samalla ilta ja aamupalat vaikkei tapahtuma paikalla muuten olis minkäänlaista rahastusruokalaa.

 

ideaa,hä??

Link to comment
  • 2 months later...

Ois hieno homma ku joskus BIF ois jossain päin pohjoisen suunnalla, tai ainakin Jyskälän yläpuolella huolella.. Aina etelämpään sitä viedään.. No ainahan saa toivoa..

Onhan se tietty Hellsingin hetelmille katastrof ku joutuu ajaan tapahtumaan enemmän ku pari kolme sataa.. 

Edited by Urbantoy
  • Like 3
Link to comment
On 12.4.2018 at 1:40 AM, Urbantoy said:

Ois hieno homma ku joskus BIF ois jossain päin pohjoisen suunnalla, tai ainakin Jyskälän yläpuolella huolella.. Aina etelämpään sitä viedään.. No ainahan saa toivoa..

 

Älä toivo, vaan osallistu. Pääset vaikuttamaan asioihin. Tarpeeksi jos on paukkuja niin haali itsellesi tulavaisuudessa vaikka vetovastuu koko BIF tai tee edes joku paikallinen pieni VW tilaisuus ensikesänä haluamassasi paikassa.

 

Aina löytyy tilaisuuksista narisijoita, se on faktaa. Jos ei muusta niin siitä että kaikki ei ollu ilmasta, ja oli vielä huono säätila tilattu paikalla.

Mutta kun kysytää kuka haluaa alkaa järjestää jotakin, niin vastassa on täydelline hiljaisuus.

Ihme juttu :/

Edited by P_Valtonen
  • Like 6
Link to comment

Onkohan siinä nyt mitään järkeä että jokainen joka pikkusen esittää kritiikkiä (lähinnä esitin villin toiveen, en niinkään kritisoinut) jonkun tapahtuman järjestyspaikasta rupeaa oman tapahtuman järjestään, kyllä näitä on jo kummiskin ihan tarpeeksi Suomen niemelläkin jo.. Nyt menee jo päällekkäin tapahtumia. BIF on kummiskin olevinaan Suomen päätapahtuma..

Edited by Urbantoy
Link to comment

Päätapahtuma järjestetään 144 km luoteeseen (autoteitä pitkin) suomen weberin pisteestä eli suomen väestöllisestä keskipisteestä.

 

En tajua että miksi ihmeessä tapahtuma pitäisi järjestää yhtään enempää pohjoisessa kuin se tällähetkellä jo on väestöllisestä keskipisteestä joka siis sijoittunut lähelle Hämeenlinnaa.

 

Totuus on kumminkin se että vaikka kuinka tätä paikkaa puljattaisiin niin aina se on jollekkin kaukana.

 

Itse olen taas sitämieltä että jos tapahtumaan haluttaisiin myös kansainvälistä osaanottoa joka olisi ainakin omastamielestäni tervetullutta (vaikka Ruottalaisia jos ei muita) niin tapahtumaa täytyisi olla lähempänä Turkua tai Helsinkiä. Tietty saattaisi pohjoisruotsalaisia olla tapahtumassa enemmän jos tapahtuma olisi vaikkapa Oulussa.

 

Ja jos ajatellaan asiaa toisinpäin että kuinkapaljon Suomalaisia vierailee esim bugrunin tapahtumissa ja Norjan SCC tapahtumassa niin ulkomaalaisen houkuttelussa Suomen kamaralle ollaan epäonnistuttu mahtavasti tai sitten vastoin omaa käsitystä Silja ja Viking kuljettaa väkeä vain yhteen suuntaan.

  • Like 1
Link to comment

Oisko siinä epäonnistumisessa takana se että BugRun ja SCC keskittyy muuhun kuin mökkeilyyn.. SCCssä ei ole yhtään mökkiä, ei taida olla BugRunissakaan, puhuitaanpa vanhasta tai uudesta.. Eikä ole kyllä muuallakaan Euroopassa, ei EBIssä tai HO.. mutta jos mökkeily on se juttu niin se on sitten, ja Suomessa se on.. Tai aamupala mitä en ole koskaan tajunnut, kait nyt jokainen osaa leireissään ruokaa tehdä.. saa mitä haluaa..

 

Saa niitä Ruottista ja Norjasta, puhumattakaan muista ihan rauhassa houkutella mökkeilemään..

Edited by Urbantoy
  • Like 3
  • Haha 1
Link to comment
22 hours ago, Tanhis said:

Päätapahtuma järjestetään 144 km luoteeseen (autoteitä pitkin) suomen weberin pisteestä eli suomen väestöllisestä keskipisteestä.

 

Tää on kyllä aina kun faktoilla mennään keskustelut pilaamaan :D

 

Saahan nähdä millainen tapahtuma on ens kesän NT2K jonka pitäisi olla ehdasti kansainvälinen pohjoismaiden osalta, ja on täältä itärajalta katsottuna kutakuinkin samassa paikassa kuin BIF.

Link to comment

Suomi on aika syrjässä jo muista Pohjoismaista katsottuna, saatika sitten Keski-Euroopasta. Eikä suomalaiset tapahtumat ole niin puoleensa vetäviä, että suuria joukkoja tulisi. Joitakin poikkeaa tapahtumiin lomamatkallansa. Sitten sosiaalinen yhdessäolo on erilaista Suomessa kuin muissa Pohjoismaissa, joissa porukka yleensä kootaan yhteen syömään, kun Suomessa syödään pienissä porukoissa.

 

Yhteispohjoismainen Bussfest Somerolla 20.-22.07.2018; on mielenkiintoista nähdä kuinka paljon muista Pohjoismaista sitten loppupelissä tulee Somerolle.

Link to comment
On 13.4.2018 at 1:10 PM, Urbantoy said:

Onkohan siinä nyt mitään järkeä että jokainen joka pikkusen esittää kritiikkiä ....  kyllä näitä on jo kummiskin ihan tarpeeksi Suomen niemelläkin jo.. Nyt menee jo päällekkäin tapahtumia. BIF on kummiskin olevinaan Suomen päätapahtuma..

Ei ollu suoraan sulle tarkoitetu, vaan yleisesti Narina&Nillitys-osastoa kohtaan

 

Mielestäni Suomeen mahtuu aina lisää VW tapahtumia. BIF tai SCC'n selättäjiä en tarkota, vaan pieniä paikkakuntakohtaisia omalla talkoo porukalla pyöriviä. Jo tuolta näkee ettei semmosta, joka sopii kaikille ja jonne kaikki tulee ei ole olemassakaan. Kaikkia ihmisiä maailmassa ei ole tarkoitus miellyttää, eikä se ole edes mahdollista. Tää UT ei ole uhka, vaan mahdollisuus :)

Link to comment

Taitaa tänä vuonna olla vw motorsportit vähissä suomenniemellä, henk.koht. Ei tuo mökkeily napostele pätkän vertaa oli ilmasta aamiaista tai ei.  No onneks pari kertaa vuodessa pääsee lentokentälle lataamaan täysillä säävarauksella.

  • Like 2
Link to comment

Oisko BIF:in konseptissa muutoksen aika..  kummiskin olevinaan päätapahtuma, ois hienoa ku ois muutakin kuin mökkilyä, en tarkoita nyt hiihtotunnelia sillä muulla vaikka pohjosessa tuttua tuo hiihto on, sekä ylä että alamäki, ei kylläkään tunnelissa..

 

Edited by Urbantoy
Link to comment

Biffin sisällön ja paikan suhteen kuunnellaan jäsenistöö ja ideoita saa esittää. hallitus@fvwa.fi Tän vuoden biffin sisältöö koitetaan muuttaa siitä perinteisestä kaavasta ja uuttakin ohjelmaa sinne on jo saatu. Kevään mittaan pidetään hallituksen kokouksia missä ohjelma rakennetaan.

 

Biffissä on taas vuosikokous jossa jaossa 3 hallituspaikkaa ja PJ paikka että osaa vaan ottamaan ja vaikuttamaan. Aktiivisisa tekijöitä tarvitaan että yhdistys toimii kunnolla.

 

Foorumeilla ja somessa on turha asioista valittaa menee tyhjille korville...

  • Like 1
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...