Jump to content

Bug In Finn 27.-29.7.2018


Paadre

Recommended Posts

600 kilsan hakureissu ei ole suhteessa tavaran hintaan tai harvinaisuuteen.
Tulisko jonkun mukana 2 pelkkää vannetta Petäjävedeltä Biffiin? Ari Nieminen tuo sieltä minulle. Vanteet on jo maksettu myyjälle.
(myyjä ei ole halukas lähettämään) image.png.349e9ac9cd6060f50ec54e3d99ade856.png

Edited by spege
Link to comment
Tulossa lauantaina aamulla. Onkohan siellä riittävästi maastoa pienelle leirille vielä ja sähkö?


Eikös tämän pitäisi olla suurin ja mahtavin BIF:n pitopaikka kautta aikain, ei kai sellaisesta paikasta voi tila kesken loppua?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Link to comment
10 hours ago, metake said:

 


Eikös tämän pitäisi olla suurin ja mahtavin BIF:n pitopaikka kautta aikain, ei kai sellaisesta paikasta voi tila kesken loppua?


Sent from my iPhone using Tapatalk

 

 

Lueskelin noita leiriytymisohjeita biffin sivuilta, ni kyllä melkosen kentän vaatii jos noista turvaväleistä oikeesti pitää kiinni.

Joo, joo, ymmärrän kyllä miksi ne turvavälit sinne on määrätty. 

Link to comment

Joo, ihan surkeeta oli. Aamupalallakin vaan

 

- salaatia, tuorekurkkua, tomaattia

- kolmenlaista leikkelettä

- maksamakkaraa

- juustoa

- keitettyjä kananmunia

- LA cocktailpiirakoita, SU paistettuja nakkiviipaleita

- kahdensorttista leipää ja niihin ainakin kolmenlaista levitettä

- puuroa ja siitä varten kolme erilaista hilloa

- vettä, mehua, maitoa

- kahvia ja kaakaota ainakin, todennäköisesti teetäkin

 

Kyllä minä niin mieleni pahoitin kun en jaksanut syödä kaikkea.

Ruoveden ja Mikkelin mökeissä ei ollut kylmästöintiä. Minä niin odotin että täällä viimein olisi ollut... vaan ei.

Onneksi ei tullut kylmä. Se vasta olisi harmittanut.

 

 

Pälkäneellä kaikki oli paremminn....

Edited by Jiibee
  • Like 1
Link to comment
7 minutes ago, Jorrma said:

Ei kyllä ollut sama tarjonta aamupalalla koko ajan eli toiset jäi paremmasta paitsi.

 

Kyllä jos omalla rahalla olis ostanu aamupalan niin olis saattanu sarvi kasvaa otsaan kun olis aamupalapöydän viereen lampsinu..

Link to comment
40 minutes ago, Stidi said:

Hyvin järjestetty tapahtuma, kaikin puolin, kiitos.

 

Samaa mieltä, yhdistyksen järjestelyissä ei ollut valittamista. Se ei kyllä pelasta sitä että paikka ei ollut hyvä ja tapahtumapaikan puolesta ei järjestelyt toimineet kaikilta osin.

  • Like 2
Link to comment

Itselläni ensimmäinen kerta päätapahtumassa.

Oli hyvä tunnelma tapahtumasta. Aktiivit tehneet paljon hommia järjestelyiden eteen. Ei ole kyseessä mikään kahden Ladan kokoontumisajo.

Sellaisen pystyy järjestämään missä vaan. Paikasta eivät kaikki pitäneet, (toki itseäkin välillä mm. hiekka ja istuskelupaikkojen puute välillä ärsytti) mutta mitä olisi vaihtoehtoina.

Link to comment

Hyvä tapahtuma oli vaikka omalla kohdalla vähän persiilleen menikin Kuplan jäädessä kotitalliin kytkin ongelmien vuoksi. Poljettiin kuitenkin käyttöautohimmelillä paikalle ja tapahtuman meininkihän oli leppoinen kuten pitääkin, paljon kalustoa ja mukavia immeisiä, eli loppu hyvin kaikki hyvin.

 

Aamupalasta en tiedä, emme jaksaneet moisen takia kävellä 1,4km mökiltä alueelle vaan keiteltiin itse kahvit jne, mutta olisihan tuo edellä mainittu kattaus tai edes puolet siitä kelvannut kyllä. Perhepuistosta vuokraamamme mökki oli kyllä hieno ja hyvä 7 hengen porukalle. Kelit oli hyvät ja kuumuudesta kärsivät kaverit onnistuivat ajamaan mökin ilmalämpöpumpulla jopa meikäläisen makuun liiankin kylmäksi, mutta tulipa oltua sitten melkein koko aika ulkona. Iso miinus oli vain välimatka tapahtuma-alueelle mikä johti enemmän kavereiden kanssa terassilla kaljotteluun ja vain muutamaan pyrähdykseen alueella, osittain tietysti omaa laiskuutta, mutta jos näin käy useammalle mökkiseurueelle niin näkyyhän se kokonaiskuvassakin.

Link to comment

Yhdistyksen entisen aktiivin näkökulmasta katsottuna tapahtuman järjestelyt toimivat ja etenkin se kaikista tärkein, yhdistyksen vuosikokous, meni oikeinkin tyylikkäästi.

Kiitos näistä kaikille vetovastuussa olleille sekä useille talkoolaisille. 

Onnea ja menestystä uudelle hallitukselle ja Mikalle, joka jatkaa pj:nä.

 

Tapahtumapaikka olisi voinut olla enemmän perinteisen leirintäalueen oloinen.

  • Like 2
Link to comment

DWL:n tres amigos:lla jäi auto tullessa konerikon takia Keuruulle, mutta silti vietettiin oikein hauska viikonloppu! Kiitoksen velkaa jäätiin monelle ystäVWälle ja toki iso käsi järjestäjille! Nimiä mainitsematta, iso kiitos Pihlikselle pelastuspartion organisoinnista, Nevalaisen Jukalle kuskaamisesta, Pikku-Pihlikselle pelastusauton lainasta, Niemen Jukalle pelastusperäkärryn lainasta, Häkälle Cruisingista, Kajaanin ja Ylä-Savon porukalle leiriseurasta, Levyille grillausmahdollisuudesta ja suurin ja nöyrin KIITOS AIRCOOLEDIN MIKOLLE trailerin ja pakun lainasta, että päästiin eilen kotiin rikkinäisen auton kanssa, eikä tarvinnut jättää sitä 350km päähän tien poskeen yhtään pidemmäksi aikaa. Ei FVWA suotta kunniakirjaa antanut!

 

Jämi oli miun mielestä oikein oiva paikka pitää BIFfiä, etenkin noinkin lämpimällä säällä. Hiekkamontun uimapaikka oli huikea paikka viilentää kehoa iltapäivän kuumuudessa, kiitos vain Johannalle ja Aapolle uimakyydistä. Ja olisihan siellä ollut maauimalakin, jossa aikaa viettää. Kerrankin oli muuten BIFfissä KUUMA sauna, eikä tungosta kumpanakaan iltana miun siellä ollessa. Aamupalankin osasin ihan ite tehä, eikä tarvinnu ees muiden sitä mulle syöttää, pysy kyllä leivässä koko viikonlopun. Grillaukset onnistu myös elämyskodassa. Teltassa tarkeni nukkua oikein makeasti johkin aamu kasiin, sitten alko aurinko porottaa kannikoille.

 

Nähdään Emolahdessa!

  • Like 3
Link to comment

Yhdistyksen tapahtumajärjestelyt oli onnistuneet hyvin mitä nyt jotkut seilasi ekan rekisteröitymispisteen ja inffoteltan väliä turhaan sekaannusten takia.

 

Tapahtumapaikasta ei kyllä voi sanoa positiivista. Kyllähän retkeilyauton lyö vaikka asfalttiparkkiin ja siihen voi lyödä leirin pystyyn mutta ei tuo kyllä telttailypaikka ole. Ja normaaleja leirintäalueen palveluita ei paikalla pahemmin ollut. Leiriytymishinta kylläkin oli positiivinen yllätys 10€ pe-su teltalla yksin.

 

Itse uimapaikat oli ihan hyviä ja kiipeilypuiston radatkin olisi voinut mennä läpi jos ei olisi ollut niin tolkuttoman kuumaa. Mutta kun kaikki on erillään toisistaan niin jää vähän muiden harrastajien tapaaminen vähemmälle. Itse aluetta jonkun verran ympäri kävelin ja tiedän että useita paikalla olleita jäi näkemättä vaikka samassa tapahtumassa oltiinkin. Ja kuten joku ylempänä mainitsikin niin siellä kauemmilla mökeillä olleet ei paljon tapahtuma-alueella tainneet vierailla.

Link to comment

Samoja ajatuksia täällä myös. Yhdistyksen puolesta hommat sujui mutta alue oli heikko. Perheen kanssa oltiin ns. hiljasella puolella. Siellä ei ollut tavallisia leirintäaluetiloja käytössä (wc, suihku, tiskikeittiö yms). Hiekkatietä oli varsin vaikea lykkiä lastenvaunuja, potkulaudalla ei mitään asiaa liikkeelle. Päädyttiin sitten siirtämään auto tapahtuma-alueelle, mutta lipsahtikin jo kotimatkaksi se siirto...

 

Alueelle saapuminen oli helppo. Mönkijällä opastettin paikalle, siitä iso plussa. Ehkä ilmoittautumisen yhteydessä olisi voinut kertoa enemmän esim vieraskirjasta tms. Oma auto ei ainakaan päätynyt mihinkään kävijätilastoihin. Vai laskeeko järjestäjät näitä erikseen?

 

Maauimala oli kiva, saunat oli siellä kylmät vaikka lipunmyynti saunoja mostikin.

 

Paikan sijainti ihan kiva. Ehkä jos leirintä olisi enemmän lentokentän yhteydessä niin vois toimia paremmin. Tai mielellään näkisi kenttää käytettävän volsuilla ajoon jotenkin.

 

Ja se aamupala. Ei voi juuri valittaa kun ei mitään maksanut. Mutta missään nimessä en 8 euroa maksaisi moisesta.

Link to comment

Suuri kiitos kaikille osallistujille ja erityisesti tapahtuman järjestelyissä mukana olleille.

 

Tapahtuma sujui hyvin ja kävijöitä kävi runsaasti. Tarkkaa kävijämäärää ei olla keretty laskeen nyt on hallitus väellä "kesäloma" järjestely hommista, mutta noin samoissa kävijämäärissä ollaan kun edellisvuosina.

 

Palautetta tapahtumasta kuunnellaan ja sen verta voin sanoo että kuumuudelle ei FVWA:n väki voi mitään nyt on hei kesä. Aamupalat oli mielestäni hyvät ja kattavat ja siihen sen verta että joka paikassa on erilainen aamiainen että ei voi verrata suoraan toiseenpaikkaan ja hei olihan tää jäsenille ilmainen.

Edited by Miwa
  • Like 1
Link to comment

Samoilla linjoilla tuon paikan kanssa, nurmikenttää leiriytymiseen ja järvi pitäisi olla vieressä. Itse olen käynyt tapahtumissa epäsäännöllisesti 15 vuoden ajan: Pälkänettä ei tietysti voita mikään jne jne. Henkilökohtaisesti pidin Himoksesta, Visulahdesta ja Ruovedestä kaikista oikein paljon. Jämistä jäi nyt huonoina puolina mieleen täydet roskikset hotellin alueella ja varsinkin näin kuumalla ilmalla järven puuttuminen, käytiin kyllä maauimalassa pulikoimassa mutta tuo hiekkakuopan sijainti ei meille selvinnyt.

Yhdistyksen järjestelyt oli kunnossa ja oli Jämissä paljon hyvääkin, mm. seikkailupuisto ja läheinen aktiivinen pienlentokenttä. Ulkomaalaisia harrastajia on aina ollut jonkin verran, mutta olivat nyt jotenkin näkyvämmin esillä, varmaan Someron tapahtumasta jääneet vielä viikoksi. Muuten tuntui siltä että harrastajia ei ollut yhtä paljon tässä tapahtumassa kuin ennen, johtuuko kuumasta säästä vai paikan hajanaisuudesta / suuresta koosta?

 

Edit: Iso peukku FVWA Kokkola / Pyhäsalmen porukalle lasten ohjelmasta!

Edited by ozone
  • Like 1
Link to comment

Jos jollain on tietoo paikasta ja ideoita mihin tämmön lössi vw hörhöjä mahtuu niin ehdotuksia otetaan aina vastaan.

 

Tosin muutamat seikat pitää ottaa huomioon.

- Mökkejä tai muuta majoitus kapasiteettia oltava riittävästi ainakin 200 henkilölle.

- Teltta ja automajoitus paikkoja ainakin 200-300 autolle/teltalle.

- Ravintola palvelut (aamupaloja käy vuosittain syömässä noin 500 henkilöä)

- Isot saunat

- Lapsille leikkipaikat (BIF:n kävijöistä on joka vuosi yli sata lapsia)

- Riittävästi vesoja ja suihkuja (noin 700 henkilön käyttöön riittävät)

- Sijainti Pirkanmaa, Keski-Suomi ja Etelä-Pohjanmaan aluella että on keskeisellä paikalla suomessa.

- Sit muut mitä toiveissa on ollut Järvi, Ruohikko pohja, ilmastoidut mökit, ilmastoidut ravintolat, keittiöt, tasainen alue ja jne...

 

Ehdotuksia kuunnellaan voi laittaa suoraan puheenjohtaja@fvwa.fi tai hallitus@fvwa.fi

  • Like 2
Link to comment

Se on kyllä ilman muuta selvää että hyvää paikkaa on todella vaikea löytää. Aina on jotain puutteita. Minun mielestä on silti hyvä että paikkaa joskus rohkeasti vaihdetaan eikä jumiteta samassa vaikka se järjestäjien kannalta helpompaa olisikin.

 

Valitusta tulee aina. Osa siitä on ehkä turhaakin ulinaa ja tavan mukaan valittamista. Osa on ehkä varsin pieniä asioita, mutta kuitenkin asioita mitä voi yrittää huomioida. Isot linjat tapahtumassa on selkeästi kunnossa, eikä järjestäjillä ole mitään syytä katkeroitua tai turhautua järjestämiseen. Tsemppiä vaan seuraaviin ponnistuksiin.

  • Like 2
Link to comment

Paikka oli ruovedellä jees mutta joka vuosi huonontuneet palvelut, noussut hinnoittelu, etukäteis maksut ja paikan pitäjän haluttomuus neuvotella hinnoista/palveluista. Jäseniltä saatu palaute paikasta oli huonoa.

Link to comment
17 hours ago, Miwa said:

Paikka oli ruovedellä jees mutta joka vuosi huonontuneet palvelut, noussut hinnoittelu, etukäteis maksut ja paikan pitäjän haluttomuus neuvotella hinnoista/palveluista. Jäseniltä saatu palaute paikasta oli huonoa.

 

En tiedä millaisia sopimuksia aikasempien paikkojen kanssa on tehty mutta eikö olisi fiksua koettaa sopia hinnoittelusta/palveluista myös muutamanvuoden eteenpäin. Tietenkin pitää jättää sellainen lause soppariin että sen voi tarvittaessa myös irtisanoa seuraavan vuoden osalta tietyin rajaehdoin.

 

Tietenkin en tiedä onko aikaisemmat alueet edes olleet halukkaita keskustelemaan paria vuotta eteenpäin.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...