Jump to content

Kadron/Brosol 40/44EIS single port Type1 + kytkinongelmaa...


paspit

Recommended Posts

Puolaa tarkemmin tutkien tässä on ajeltu pidemmän aikaa jo 6V puolalla, vaikka muuten on 12V vermeet!? Eli puolana sininen Bosch TK6A4, joka kaikkien lähteiden mukaan on 6V -järjestelmiin. Kysymys kuuluukin, onko tuo nyt täysin väärä puola tähän? Tuo tuossa kiinni oli kun auton ostin, ja kärjetön sytkämoduli oli jo asennettuna. Hyvin pelannut tähän asti...

Edit. Ei siinä ainakaan ohmit riitä, 1,2 ohmia antaa...

 

Edited by paspit
Link to comment
2 hours ago, paspit said:

Ei siinä ainakaan ohmit riitä, 1,2 ohmia antaa...

 

Nuo halpis kärjettömät modulit saattaa ottaa itteensä jos on liian pieni vastus ensiöpuolella, 1.2 ohm kuulostaa melko pieneltä..

Link to comment

Joo en tuolla puolalla enää pelaa, haen uuden väh. 3ohmin puolan. Huomenna postissa ac:n 034 kärjetön jakaja tulossa, niin en ala sitä hajottamaan tuolla vanhalla 6V puolalla...

Tässä kun on nyt todennäköisesti käynyt niin, että tuo puola on ajan kanssa hajottanut tuon nykyisen sytkämodulin. Toivottavasti huomeniltana rötääminen ja paukkuminen on muisto vain.

Link to comment

Jännä tunne...nyt auto pelaa, mutta silti ottaa päähän. Kun markan vian takia vaihtoi tuhannella osia...Eli kuukausi sitten vaihdetut tulpat oli hajalla, enkä tätä heti tajunnut. Olisi pitänyt tajuta, että ei ne NGK:t kestä, aina kun tulpat on hajonnu jostain laitteesta, ne on ollu NGK.

Nyt siellä on 4-kärki Boschit, säädetty uusiksi, uusi puola ja uusi virranjakaja. Jokuhan nuo tulpat oli hajottanut, niin toivotaan että nyt näillä muutoksilla olisi suljettu tuo vika pois.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...