Jump to content

Type 3 notchback 1964


Recommended Posts

Tällä löydöllä pitäisi aloittaa Type 3 harrastus......Suomen varaosa linkkejä kaivataan....

Osaako joku kertoa minkälaisella offsettilla ja minkä levyiset renkaat saa tuohon sopimaan kun kysymyksessä on 5 pulttiset Sprintstarit?

20180321_123513.jpg

20180321_123530.jpg

  • Like 9
Link to comment
1 hour ago, Tutkija said:

Oon aina ihmetellyt tuota sanontaa et lyhkäisellä vetarilla saa taakse lisää tilaa... ei se tila lisäänny mihinkään,vanteen keskilevyn paikka vaan siirtyy lähemmäksi vaihdelaatikkoa. Eli saman asian voi tehdä vanteen ofsetin muutoksella. 

Joo no sprinttejäkin on kaikenmoisia. Yleensä kun nykyään puhutaan sprinteistä puhutaan näistä et 20 5,5" alumiinivanteista. Ja muita leveyksiä tai offsetillä ei ole tarjolla. Eli ainut keino luoda lisää tilaa on muuttaa vanteen kiinnityspintaa sisemmäs. Ja kun kolkeissa yleinen ongelma on juurikin leveämmän renkaan kiinniottaminen lokarin reunaan niin paras parannus ongelmaan on kapeammat vetarit tai toisenlaiset vanteet mutta kun ei vain ole valikoimaa varsinkin aluvanteissa.

Link to comment

Vain Lemmerzin valmistama Sprin Star on se oikea, muut on kiinalaista repro kuraa. Alumiininen Sprint Star on jo lähes pyhäinhäväistys.. ? No onhan noi peltiset kopiot kohtuulaatuisia, mutta niistäkin löytyy yksittäisiä huonoja. Alunperin 5,5" Sprinttejä sai kolmella eri offsetillä, mutta osaako joku kertoa millä?

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...