Jump to content

BC2019 & EBI8


Recommended Posts

Jos Sirkus Vinlandia aikoo pystyttää leirin uimahallin parkkipaikalle, niin siinä tapauksessa sinne on parasta saapua tiistaina tai viimeistään keskiviikkona, jotta tilaa olisi koko Sirkukselle. Torstaina saapuminen on liian myöhään. Millaisia aikatauluja Finnlinesillä ajavat ovat ajatelleet?

 

Vuodesta 2003 Bad Cambergissa käyneenä olen sitä mieltä että järjestäjät ovat tyytyväisiä järjestämään tapahtuman samalla kaavalla kuin aikaisemminkin. Tapahtumapaikka on käynyt pieneksi, eikä järjestäjät koe leiriytymisen ratkaisemista tehtäväkseen. Tässä mielessä Hessisch Oldendorf on rutkasti parempi. Tätä ei pidä käsittää siten, että Bad Camberg olisi mielestäni huono tapahtuma - hyvä se on, mutta Hessisch Oldendorf on kokonaisuutena parempi.

Link to comment

No tapahtumasta voi olla mitä mieltä vaan, mutta tänne mennään tämän hetkisillä suunnitelmilla.. Jos ForceMajor:en heittää sitten itketään sitä ykkin omissa oloissa.

Eli aikataulut MaitoValaalla ihan auki. Liput on vielä FinnLinesin toimistossa varaamatta.. Jos uimahallin pihaan ei mahdu, niin ei olis yllätys että Valas makaa siellä missä sattuu oleen tilaa lähellä tapahtumaa.. Pysäköintitavat on kohdallaan niinkuin Itärajanpuolen porukalla kainuussa, auto vaikka liikenteen jakajalle parkkiin ja sitten vaan hoono soomi (BC:ssä menee jag talar bara svenska, ruottin lippu ja swe merkki valaan perään jo hommattu) ja lappu kouraan

Link to comment
  • 2 weeks later...

Harva todella lähtevä on noin tarkasti miettinyt, mitä tapahtuu, jos ei lähdekään... Jos Sirkus Vinlandian Tirehtööri jäisi ykkin omiin oloihinsa itkemään, niin tapahtuisi muutakin. Sirkuksen klovnit joutuisivat temppuilemaan yksinään ilman johtoa Saksanmaalla ja Belgiassa. Eikä Sirkuksen tunnussäveltäkään - Juliet Jonesin Sydämen 'Helppoa elämää' - kuultaisi, koska se on juuttunut kiinni Valkovalaan musiikkikoneeseen, heh-he... Toivottavasti Tirehtööri Urbantoy on kirjoittanut ei-lähtö ajatukset heikkona hetkenään. Tuleva näyttää, miten käy.

Link to comment
1 hour ago, pihlis said:

Sirkus Vinlandian klovnipari"pitkä ja pätkä sekä liukas lätkä" jättäytyy ihan suosiolla pois tältä turneelta.

 

Elä Isukki ruppee, mieli tekee kummiskin olla apukuskina Peltorit päässä, silloin ei kuule jonnijoutavia horinoita.. hyvin meni matkakin tuppisuunna vuonna 2015.. mukavasti meni matka ku ei tarvinnut jutella välillä.. Isukille pukkas unta simmuun ja Tirehtööri halus vaan jatkaa "hit the road" leikkiä ku oli kiire Hollantiin tallikierroksella.. Saarna oli ihan noheva että nyt vittu Rastihuussin pihaan untenmaille.. no Isukki jyräs Valaan mahassa (ja sen se osaa enemmän ku hyvin, jos ois kristalliruunu Valaan mahassa niin helinä ois kuulunut) ja ite imi kahveeta ajatuksella että antaa nyt pari tuntia jyrätä, ite tupakoidessa niin matka jatkuu..

Edited by Urbantoy
Link to comment
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
39 minutes ago, XTeme said:

Kai tässä tarvis alkaa miettiä vedon lunastamista... Muuten se nuori kaveri kuittailee hautaan asti. Oliko tuo EBI kans jossain Belgiassa? 

 

Chimay, topakan väkevän munkkibissen kehto..

Kotoisesta Alkosta ku hakee Chimay Blue:ta niin voi harjotella jo tunnelmaan pääsyä ihan kotisohvalla, laittaa vaikka siihen älyTV:hen video EBIstä rulluttaan samalla, ihan ku ois jo perillä

Edited by Urbantoy
Link to comment

XTeme; Chimay on 158 km Spa Francorchampsista, jonne tie sulle tuttu. Norjan 'nuori kaveri' ilmoitti sikälaisellä volkkaripalstalla (vwnorge.no) jo alaikäisenä 10.04.2016, että hän osallistuu omalla kuplallaan vuonna 2019 Bad Cambergiin ja EBIin. Sen jälkeen hän on kerännyt osallistumislupauksia lähes kaikilta VW reissuilla tapaamiltaan harrastajilta... Jollekin näyttää tulevan 'ylivoimainen este', mutta älä sä, XTeme, sorru sellaiseen. Sähän olet käsittääkseni facebook-ystävä 'nuoren kaverin' kanssa... saisit digitaalista kuittailua hamaan tulevaisuuteen asti...

Link to comment
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Vähän European Bug In historiaa... täytyi ihan käydä katsomassa tapahtumatarrat Reissubussin ikkunasta.

 

EBI#1  29.06.-01.07.    2007

EBI#2  04.-06.07.          2008

EBI#3  03.-05.07           2009

EBI#4  01.-03.07.          2011

EBI#5  28.-30.06.          2013

EBI#6  26.-28.06.          2015

EBI#7  30.06.-02.07.    2017

EBI#8  28.-30.06.         2019

EBI#9                             2021

EBI#10                           2023

 

Reissubussin silloisen toisen omistajan kanssa sovittiin 2007, että kymmenessä EBIssä käydään. Kahdeksas tulee tänä vuonna; eiköhän vielä kaksikin tulee lisää.

 

 

  • Like 2
Link to comment

Tere, mulla taitaa kanssa jäädä tämä retki tekemättä. Aika ja kalusto hakkaa vastaan, kun uusi duuni kuten Tipillä. Syksymmällä Norjan keikkaa mietin, olitko Tuo... eiku Hetelmä sinne suuntaas?

Link to comment

Ilmoittauduttiin juuri BBT:hen convoy-porukkaan, ja EBI-liput ja lauttaliput on hommattu, eli vahva ehkä on muuttunut vahvaksi mukanaoloksi. Kolme henkeä ahtautuu siis Kuplaan samaan malliin kuin kesällä 2017 pitkin Keski-Eurooppaa ja Alppeja ja kesällä 2018 omaan tahtiin pitkin Suomea.

  • Like 1
Link to comment
  • 2 weeks later...

Täältä saatu sakemannit kotia kohti lauantai aamuna.. Kupla Kenpeleen Keisarikunnasta on sitten varmaan nähtävänä samoin ku Kokemäeltä mukaan otettu 2nd Internationales VW-Trefffen Schallbach mööttessä..

Edited by Urbantoy
Link to comment
On 5/2/2019 at 3:34 PM, Etelän Hetelmä said:

Ensi kuussa reissuun lähtö...

 

Ketkä tässä ketjussa kirjoittaneet lähtevät:?

- ketjun aloittaja

- mmm5mMattiH

- pepix

- metake

- DWL_Puavo

- -tipi-

- XTeme

 

 

 

Meitä on täältä länsirannikolta lähdössä 4 autoa. Kohteena VW kuhinoista tällä kertaa vain EBI. Minun tietääkseni turengin-tietäjä ei ole lähdössä, mutta mitä minä mistään mitään tiedä.

 

Juhannusviikolla seilaa laiva yli ja siitä muutamalla stopilla kohti chimayta. Ebin jälkeen jatkamme näillä näkymin kohti Ranskaa. Porukalla liikkumiseen ei siis taida aikataulut nyt oikein osua, mutta törmätään ebissä.

Link to comment

Mitä tämä nyt tarkoittaa... Herra valkoisessa valaassaan on soitellut minulle pitkin talvea, että mennään mennään!

 

Onko siellä mut käynyt niin, että neiti punaisissa korkkareissa on päässyt takavarikoimaan lupa lapun?

 

Meitä on vähän sekalainen seurakunta. Hessikistä ei taida olla kun tuo yksi punainen pakettiauto.

Link to comment

Kenpellen Keisari uittaa valasta tälle kesälle pohjoisen puroissa.. joskus on vaan kädet nostetttava pystyyn vaikka kuinka tekis mieli lähteä ja myönnettävä realiteetit.. 

Vitutus on kovimmillaan tiistaina 18.6 ku ei ole kolluuttamassa valaan vatsanahkaa rampilla ylös VinnLinesin huippukyytiin..

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...