Jump to content

BC2019 & EBI8


Recommended Posts

Jää nyt Ace Cafe odottamaan toista reissua. Meni tuolla ruohokenttien äärellä iltaan asti, ja majoituspaikka on etelärannikolla. Huomenna palataankin jo mantereen puolelle.

Lähetetty minun EVA-L09 laitteesta Tapatalkilla

Link to comment

Eipä siellä Asscafessa paljon nähtävää ole, jotain moottoripyörähiluja taisi nurkassa olla, ellei satu tai tähtää johonkin tiettyyn kokoontumiseen. Ite olin siellä taannoin Aircool meetingin aikaan, niin sattui sinällään hauskasti baarimikko kyselemään että "sulla on hieman aksenttia, oletko mistä päin?" Johon minä: "From Finland" baarimikko: "No niin oon minäkin."

  • Like 2
  • Haha 1
Link to comment
  • 3 weeks later...

Kiva olla taas kotona 31 matkapäivän jälkeen. Kuplalla ajettu 6487 km, käyty 8 maassa ja 5 lautalla sekä tehty yhteensä 20 rajanylitystä (ja siinä eivät ole mukana Baarle-Nassaun ja Baarle-Hertogin kävelyt ja ajelut).

VW-tapahtumia ja -paikkoja olivat matkan varrella BBT ja convoy Bad Cambergiin, Bad Cambergin tapahtuma, Schallbach Treffen, EBI8 ja paluumatkalla toissapäivänä Wolfsburgin VW-museo ja Autostadt.

Ainoaksi tekniseksi murheeksi jäi startin ohjausvirran piuhan huono kontakti, jota korjailin ensin pari kertaa liitintä putsailemalla, mikä auttoi pari päivää kerrallaan. Se tuli lopulta korjattua kunnolla EBIssä yksi liitin vaihtamalla, eikä ongelma enää sen koommin toistunut. Öljyä piti lisätä kerran n. 6000 km:n ajon jälkeen.

Lähetetty minun EVA-L09 laitteesta Tapatalkilla

  • Like 4
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...