Jump to content

Kauhava huomio!


Recommended Posts

Löytyykö Kauhavalta avuliasta ja mielellään luotettavaa ihmistä, joka toimittaisi postin aivan väärään paikkaan toimittaman paketin oikeaan osoitteeseen? Kyseinen ulkomailta tullut paketti on tällä hetkellä Kauhavan S-Marketin pakettiautomaatissa, vaikka se oli tulossa tänne Mikkeliin. Postihan ei voi auttaa asiassa, eikä ota mitään vastuuta tekemisistään. Viimeksi vastaava juttu kävi talvella, jolloin ulkomailta tullut paketti hujahti Graanin pakettiautomaatin sijasta Lintuvaaran Alepaan...
Korvaan kyllä vaivat ja jatketaan viesteillä enemmän

Link to comment
Guest Jeeves

Ei muuta kuin juttua iltapäivälehdistölle, sitä kauttahan nuo postin pakettien veivaamiset on ennenkin saaneet onnellisen lopun. Samoin kuin ärrältä passien haku, kaverille ei luovutettu uutta passia kun vanhassa oli mennyt voimassaoloaika umpeen, valtakirja satunnaiselle ohikulkijalle kelpasi. Vasta julkisuuden jälkeen muuttivat käytäntöä.

Pitäisi olla ihan normijuttu postille paketin uudelleenohjaus, ei chätin marjaleena vain osannut/jaksanut tuota tehdä. Yrityspuolella toimii tuo ainakin, ei nyt kivuttomasti, mutta lähes.

Link to comment

Laitapa, SePi, asialliset selvitykset tapahtuneista liikenne ja viestintäministeriöön sähköpostilla, mukaan mahdollinen kirjallinen materiaali (vaikka sähköpostikeskustelut ja kaikkien henkilöiden nimet). Tuskin välttämättä auttaa tähän tilanteeseen mutta jos juttusi selvitetään kerran, niin seuraavalla kerralla riittää postille muistutus siitä mitä edellisellä kerralla tapahtui. LVM ottaa yhteyttä suoraan yrityksen johtoon ja vaatii sitä kautta asiaan ratkaisua, sillä on ihan erilainen vaikutus toimintaripeyteen kun että soitat asiakaspalveluun. Minä hoidin yhden asian tätä kautta ja todella yllätyin tehokkuudesta.

  • Like 1
Link to comment

Tää on ilmeisesti sillä tavalla tapahtuvaa, että lähettäjä (Demon Tweeks Englannissa) laittaa minun nimellä kuvilla todistettavasti oikeaan postiosoitteeseen paketin, jonka suomalainen P2P mailing ottaa terminaalissaan vastaan ja liimaa kylmästi oikean osoitteen päälle jonkun kuvitteellisen pakettiautomaatin ja lähettää sitten e-mailin ja tekstarin vastaanottajalle. En usko, että jossain Walesin pikkukaupungissa pakettia lähetettäessä siihen laitettaisiin Lintuvaaran Alepa tai Kauhavan S-market. Posti väittää näin eikä usko edes valokuvia joissa näkee tuon osoitteen päälle liimaamisen. Kukaan ei myöskään ota vastuuta ja pallottelevat vain alihankkijoidensa osuutta. 

Taitaa tulla Juhannuksena Kauhavan keikka, eihän tuo bensa niin hirveen kallista ole ja haluan tavata S-marketin Kristan, joka todella yritti auttaa mutta sai esimieheltään ukaasin olla puuttumatta Postin asioihin. Järjetöntä ja munatonta vastuunpakoilua Postilta

Link to comment

Tee niinkuin jmatto suositteli, liitä lasku enasta mukaan.. eihän tossa ole mitään järkeä..  postin touhu on mennyt ihan mauttomaksi.. ei mikään ole niiden vika vaikka ne ite sössiin.. kuinkahan lukemattomia kertoja on saanut naapureiden postia toimitella.. enää en toimita, lyön kylmästi roskiin.. 

Link to comment

"Jakeluhäiriötilanteissa tulisi olla aina ensimmäiseksi yhteydessä postiyritykseen. Postiyritys pystyy parhaiten selvittämään, mitä on tapahtunut. Jos jakeluhäiriöt yhteydenotosta huolimatta jatkuvat, kannattaa asiasta tehdä kirjallinen reklamaatio ja pyytää asiaan postiyritykseltä kirjallista vastausta.

Ellei asia tällä kuitenkaan korjaannu tai postiyrityksen selvitys asiassa ei tyydytä, voi Viestintävirastoon ottaa yhteyttä asian selvittämiseksi. Viestintävirastolle tulee tällöin toimittaa postiyritykseltä saatu vastaus sekä virheellisiä lähetyksiä koskevat yksilöintitiedot."

Link to comment

Tuolleen toimittu eikä mitään hyötyä reklamoinnisssa.. ainoastaan vaivaa ja vitutusta ku kukaan ei tee mitään, saatika vastuuta ota tai vastaa.. 

Mutta näihän se menee aina, yksityinen henkilö kyllä laitetaan vastuuseen mutta ku irma ryssii asioita niin eipä enään ketään vastuuseen saa.. Semmosta sen on Suomessa

Edited by Urbantoy
Link to comment

Mutta Kauhavallapa on upeaa porukkaa, heille ISO KÄSI! sain jopa parikin puhelinsoittoa, ja vitutus on selvästi vähentyny.

Jos viestissä lukee: Lähettäjän P2P Mailing €0,00 paketti nyt noudettavissa pakettiautomaatista jne, niin tuon mukaan juuri tuo kyseinen huolintafirma P2P Mailing olisi lähettäjä ja ainakin edelliseen sählättyyn pakettiin juuri heidän toimestaan oli laitettu oikean postiosoitteen päälle liimattu väärä automaattiosoite. Mutta etsikääpä P2P Mailing yhteistyökumppania (jonkinlaista alihankkijaa ennen Postia?) Suomesta, niin on aika vaikea antaa heille reklamaatiota. Postin seurannan vaihe, jossa toimitus saapuu Suomeen, se menee Lietoon lajitteluun ja sieltä sitten eteenpäin - tällä kertaa Kauhavalle.  Toimiiko Liedon jakelukeskuksessaTrakPak/P2P Mailing keksien osoitteita, vaiko vain Posti? Vaikeeta on ja niin tympeetä.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...