Jump to content

Limebugilta tilaus?


Recommended Posts

Onko porukka tilannu? Ja minkälaisilla toimitusajoilla?

 

Itellä osa tilattu 11.5.2018 ja vielä matkalla...eikä mitään seurantakoodia oo ku pieni osa...Ebayn kautta tilasin ja laitoinkin jo viestiä Limebugille. Meinasivat että ootella vielä... mietin vaan että joko pyyellään rahat takas vai ootellakko vielä?

Link to comment
  • 2 weeks later...

Näköjään Posti/Royal Mail hukannu paketin, kun ei ole vieläkään tullut alkuperäinen lähetys. Ei ollut seurantakoodia siinä paketissa. 

Tein reklamaation ja lähettivät uudelleen osan seurantakoodin kanssa 26.6. ja 2.7. oli paketti jo minulla. Loistavaa toimintaa ko. yritykseltä. 👍👍

Edited by Art_Zi
Link to comment

Kuulostaa samalta kaavalta kuin itsellä taannoin. Ei alkanut pakettia kuulumaan kolmen viikon sisään tilauksesta.

Olin yhteydessä, pyysivät odottamaan vielä jonkun päivän (vetosivat postin joulukiireisiin) ja kas- paketti mystisesti saapuikin.

 

lieneekö siis tapa vai hyvää palvelua?

Link to comment
  • 8 months later...

Jos tilaa pientä nippeliä niin kannattaa erikseen mainita ettei pistä postnordin kautta tulemaan. Sama koskee kaikkea briteistä tulevaa pienempää osaa. Jokaikinen postnordin paketti ( 6 jo vastaanottanut) on joko pahasti vaurioitunut, vaurioitunut, hukattu ja löydetty 1-3 kertaa. Tai palautettu kertaalleen lähettäjälle koska yritetty toimittaa väärään osoitteeseen.

 

MUTTA vastaus itse limeen. Hyvin on tullut osat perille 1-2 vkossa ja asiakaspalvelu ollut tähän asti erittäin hyvää. Alustan kanssa ollut pientä säätöä kun olivat vahingossa työntäneet uudemman mallin osia mutta heidän piikkiin pistin väärät postiin ja uudet oikeat ovat tulossa suomeen.

Link to comment

Onko noista UKsta tilattavista mitään tajua, tuleeko ne mihin asti ilman ALV:ia vai paukkuuko heti verot päälle kunhan se saa selvyyden mitä ne Brexitin kanssa tekevät siellä sumusella saarella.. Vetäsisivät ihan kylmästi tulpan irti siitä saarelta..

 

EDIT: tarkoitin jos kovaBrexit siis tapahtuu ilman sopimusta

Edited by Urbantoy
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...