Jump to content

Ruiskun tilalle kaasarit


Recommended Posts

niin lohkossa on merkki johon hihnapyörä täsmää. Olikos se niin että nokan anturi vaikuttaa vaan suuttimien ohjaukseen? Tässä on sekventaalinen ohjaus. Eli jos nokan anturi on vituillaan niin suuttimet aukee miten sattuu? Täytyy kokeilla palauttaa joku viikon vanha restore point jos vaikka se on tunesta kiinni.

Link to comment

Moro jos hihnapyörä ja triggeri on pyörähtänyt niin ajoituslamppu näyttää aina vaan oikeaan kohtaan koska kipinä tulee triggerin mukaan. Vaikka olisi varttikierroksen pielessä. 

 

Edit. Jos siis olet vain ajoituslampulla tarkistanut 

Edited by Meto
Link to comment
On 7.8.2018 at 9:03 PM, VW-63 said:

Jos hihnapyörä+triggeri on päässyt kääntymään niin eikö ajoitus kannattaisi laittaa ihan aluksi siihen kohtaa missä sen alunperin pitikin olla. Eikä tähän ajoituslappu tarvitse. Katsomalla tulpan reijästä ykk, varmistamalla venttiileistä, että ollaan oikealla tahdilla ja sitten triggeri siihen kohtaan mitä megassa on aseteltu triggerin paikaksi. Näin sen saa varmasti muutaman asteen tarkkuudella kohdalleen ja koneen käyntiin. Varmistus/hienosäätö sitten lampulla.

Tämä tarkistus varmaankin jo tehty? 

Edited by Meto
Link to comment

Jep, eli ykkös sylinteri yläkuolokohtaan ja katsot että pyörässä on tällöin 0 asteen merkki kohdallaan. (Ei väliä millä tahdilla sylinteri on)

 

jos ei, on pyörähtänyt.

 

se että lamppu näyttää kokoajan 10 asteen merkkiin ei kerro mitään siitä missä mäntä on tällöin menossa, jos hihnapyörä päässyt pyörähtämään. Se kertoi vain että mega antaa kipinää silloin kun siihen on asetettukin.

Edited by peruskallio
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...