Jump to content

Bug in Finn 2019


Pepe

Recommended Posts

DWL myös paikalla, mökki ja leirit sisäänkäynnistä oikean puolen rinteessä melko perillä. Kalusto arvoitus. Tuleeko spektaakkeli? Viedäänkö taas kaikki pystit? Saadaanko yhtään pystiä, eikä saada naista? Tuleeko D juomaan oluen? Syttyykö grilli, tehdäänkö remonttia, onko jutut paskoja? Kaikki tämä selviää reilun puolen vuoden päästä!

 

Sitä ennen puffaan DWL Open Airia 8.6.2019, jota parhaillaan juonitaan kasaan. Teen siitä sit perinteisesti oman ketjun, kunhan nyt eka fiilistellään viime vuotta seuraavassa Volkkari-lehdessä.

 

Puavo

  • Like 2
Link to comment

Joo paluu Ruovedelle on totta :) BIF 2018 jämillä sai niin risuja ja ruusujakin. Jäsenistöö kuultiin asiassa ja eniten haluttiin takaisin Ruovedelle ja siltä pohjalta alettiin heidän kanssa neuvotella asiasta. Vuoden poissaolo Ruovedeltä teki hyvää. Haapasaaren kanssa saatiin sovittua edukkaammat majoitushinnat mitä meillä oli vuonna 2017 siellä. Samalla lupasivat haapasaaresta paremmat palvelut ja niistä on nyt tarjouspaperissa mustaa valkoisella. Nyt ruvetaan hallituksen kanssa rakentamaan tapahtuman sisältöö ja toivotaan että saadaan hyvä tapahtuma aikaiseksi.

  • Like 9
Link to comment
  • 1 month later...

Ruovesi hyvä paikka, minäkin pidin. Osasyy varmasti siinäkin että kesämökiltä 50km, ei ole pakko nukkua teltassa jollei sää suosi. Voin luvata kuivaa ja lämmintä lattiaa muillekin jos keli menee oikein huonoksi, sitä nimittäin riittää. Vaan senhän näkee sitten.

 

Jämijärvi normaalisateisena kesänä olisi epäilemättä ollut hyvä kun hiekkamaalla ei telttakaan kastu, nyt oli kokolailla kuumaa ja pölyistä.

 

 

Link to comment
  • 4 weeks later...

Täältäkin ääni Ruovedelle. Noita ääniä ilmeisesti on enemmänkin, koska kaikki mökit myytiin loppuun ennätysvauhdilla heti ilmoituksen jälkeen.

Minuun voi olla yhteydessä, jos joku mökin varannut ei pääsekään tulemaan ...  :)

 

Link to comment
  • 1 month later...
38 minutes ago, Jorrma said:

Tämä ei vaikuta bug in finn 2019 tapahtumaan millään tavoin. Kunta on luvannut, että jos nykyinen vuokralainen ei ole enään silloin kuvioissa mukana niin kunta yllä pitää leirintäaluetta ja mökkivuokraukset ovat voimassa. 

  • Like 4
Link to comment
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
On 6/6/2019 at 3:22 PM, Jarkko Antikainen said:

Jos koelähestyminen onnistui noin hyvin niin josko sitä täältä Maskusta uskaltaisi paikalle yrittää kuplan ja teltan kanssa.

Lähes ensikertalaiseksi itseni BIFfin suhteen laskisin, viimeksi ja ensimmäisen kerran olen ollut ko. tapahtumassa paikalla 2002 Pälkäneellä, sinisellä pallisbussilla.

Kyllä Ruovesi on Biffin paikka. Itse ainakin tykkään. Ja taas tulossa 🙂

Link to comment
  • 1 month later...

Miten nämä vehkeet on vaan aina levällään vielä viimeisillä hetkillä? Varmaan saa taas tehdä pitkää päivää vielä torstaikin, mutta jos sitä perjantaina pääsisi aamusta matkaan.9705cf06e30d106102054225711e18d5.jpg

Lähetetty minun NEM-L21 laitteesta Tapatalkilla
 

Edited by Henkar
  • Like 3
Link to comment
1 hour ago, Henkar said:

Miten nämä vehkeet on vaan aina levällään vielä viimeisillä hetkillä? Varmaan saa taas tehdä pitkää päivää vielä torstainkin, mutta jos sitä perjantaina pääsisi aamusta matkaan.

Lähetetty minun NEM-L21 laitteesta Tapatalkilla
 

 

Tuttu tunne ollut itelläkin milloin ja silloin välillä.. Niin se vaan joskus menee, mutta hattu käteen ku jaksat värkätä eikä lyö hanskoja sinne semelattialle.. Lopussa se kiitos seisoo kummiskin

Link to comment

Kipasin mopol ilta ajelulla Ruovedellä tänään (Pe) ja olihan siellä jo runsaasti vilkasta vw väkee hassuilla wanhoilla autoillaan leiriä pystyttämässä... kokeilin samalla ennen kotimatkaa Turenkiin ostaa kahvin siitä "kahvilasta" tms. ja vilkas  (ilmeisesti Virolainen) neiti vaan ehdotti kaljaa...no viimein selvällä ralli englannilla sain selvitettyä että kahvia vaan kiitos, no sen sain, mutta sokeria ja maitoa etsittiin ihan ulkoa asti....no alku kankeutta vaan varmaan tämä , ja sain kahvini kitusiin kyllä,ennen kotimatkaa.

DSCN1472.JPG

DSCN1473.JPG

  • Like 2
Link to comment

Ainakin bussikolmikko näyttelyalueen keskellä, '76 Pallis, '57 Kombi (myös väenvalinta) ja 21-ikkunainen Sonderi. '62 Räbä-Kupla. Sepin KAR-7 "originellena", voisiko tämä olla ihan suomeksi vaikka omaperäisin, vaikka ko. sana saksaksi tarkoittaa alkuperäistä. Pari hienoa Mk1 Gti Golfia, ja "kullankaivaja" ilmajäähy Reimo-tölkki. Nuo nyt ainakin muistuu mieleeni.

Edited by -tipi-
Link to comment
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...