Jump to content

Hupiakun kiinnitys ?


Recommended Posts

Vakio akun kiinnikkeet ei passaa, kun mulla myöhäis palliksessa on erimoinen pohjapelti vasemmalla ja oikealla. Oikealla on kiinnikkeet, yms. tarvittava mutta vasemmalla on vain vedenpoistoreiät. Eikä kehtais alkaa tuonne mitään hitsuuttelemaan näin jälkikäteen.

 

Mansemotors täytyykin pitää mielessä. Tuo ajaisi asiansa. 

Link to comment

Kimmo: Minä tekisin noista Virtasen kiinnikkeistä.. Porais reiät kiinnikkeisiin ja peltiin mihin se tulis kiinni.. Toinen tulis kiinteäksi, toisen Virtanen vois varmaan tehdä kustommallina että siihen saisi semmosen reiän joka ois "pitkä" peikä eli pultin löysäänmällä sais kiinnikettä liutettua sivuun akusta kun sitä irrottaa.. Tulis yks reikä lisää verrattuna noihin tankovirityksiin.. 

 

Osasinkohan mä nyt yhtään selittää edes sinnepäin mitä tarkoitin.. Jos koittas piirrellä mitä tarkoitan tolle mutta ku ei ole yhtään DaVinci:n verta eli suttaaja

  • Like 1
Link to comment

Ois pitänyt silloin aikoinaan koria hitsaillessa tehdä kerrasta hupiakulle paikka, nyt menee vähän kötöstelyksi, kun jälkikäteen lisäilee hiluja konehuoneeseen 😞

 

Tosin tuntui tuossa akku hyvin kestävän vaikka toissaviikolla rouvan kanssa humppaa kuunneltiin koko yö bussissa 😄

 

Link to comment
  • 2 weeks later...

Pyhien aikana sattui Googlehaku näyttämään Motonetistä löytyvän akun kiinnikkeen. Eipä aiemmin tullut tätä löydettyä kun ei taas vaihteeksi osannut Motonet sanastoa, tää oli nimellä akkupidike. Kuvaus ja tuotekuva oli mitä sattuu ja useamman kerran piti tuijotella ennenkuin tajusin mikä tuo systeemi on :) Tänään kävin ihmettelemässä paikanpäällä ja tämähän oli just sitä mitä tarvitsin. Hintakaan ei päätä huimannut, 5,90€ ! Ja ne mitat tuotekuvauksessa tarkoittavat akun leveyttä, ei korkeutta. Reilu 20cm korkean akun saa helposti kiinni.

 

IMG_8722.thumb.jpeg.5fb875ae83327efcbd228c2d317373e7.jpeg

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...