Jump to content

Korjauspeltien tilaus mistä?


Recommended Posts

Mistäs kannattaa tilata -57 mallin ovaali kuplaan peltiosat? Siis semmoiset mitkä sopii paikoilleen hyvin eikä tarvi alkaa heti muokkaamaan uutta osaa siihen sopivaksi?

Oon yrittänyt katsella netistä mutta en oikeen tiedä mistä kannattaisi tilailla osia? Toiset pyytää silkin tilkkuja pelti osista ja toiset peltiosat taas edullisia. En viitsisi ostaa mitään ihan täyttä paskaakaan vaan haluaisin semmoiset hyvin istuvat osat tilata mitkä sais laittaa paikoilleen ilman ÄRRÄ päitä!! =D En mielelläni kuitenkaan ala maksamaan ihan älyttömiä summia niistä vaan järkevään hintaa olis tarkoitus saada osat. Jos joku vois hieman kertoa mistä ja mihin hintaan sais osia joko ulkomailta taikka kotimaasta??

Mitä osia kuitenkin kannattaa välttää?? Esim.klokkerholm? Onko hyvä vai huono? Niitä näytettiin myyvän muutamalla sivulla kun katselin.

Tarve olisi lähes koko etupään pellit tilata eli varapyörän kotelo, eteen etu ja takapelti sekä sivupellit ja tietty pohjapellit!! Lisäksi näytti olevan helmapellit/lämpökotelot mädäntyneet. Mistäs ne kannattaa tilailla??

Link to comment

Mieti rauhassa mitä haluat ja millä budjetilla teet. Mieti lopputulos valmiiksi ja laita paperille mitä osia pitää tilata.

yllättävän arvokasta hommaa, mutta suunnittele hyvin niin lopputulos on parempi.

 

Link to comment

Joo mut kaikkea ei saa Virtaseltakaan vaikka kuinka haluis. Soitin hänelle tänään ja täytynee muutamia palikoita tilata muualta kun hänellä ei ollut, siksi täytyy löytää joku muu mesta mistä löytää loput mahdolliset osat mutta mistä?? 

Link to comment

Virtanen, wolfsparts, gersonin vihreät (custom&commersialilta saanut näitä hyvin kotiovelle). Sitten tulee laadultaan ihan ok dutch orange pellit mutta muodot yleensä vähän sinnepäin. Ja sitten tietty klokkerholmin pellit mitä kannattaa välttää viimeiseen asti ellei jotain budjettikulkinetta ole väsäämässä.

Link to comment

Jos näillä ohjeilla ei saa oikeanlaisia peltejä hommattua niin sitten kannattaa oikeasti jo miettiä onko tätä sairautta järkee edes harrastaa..

Ku nuo pellit on vasta alkusoittoa sairauteen, vähän niinkuin oireita pahenevasta taudista..

 

Edit: 30+ vuotta tätä sairautta takana eikä parane

Edited by Urbantoy
Link to comment

Mä kysyn tässä samalla, millä nimellä kulkee tuo korjauspala takalokarin etupuolelle ?

20190330_152718.thumb.jpg.c8a0fef1db562c165e846e7afc3dc022.jpg

 

ja pärjäiskö noilla paruzzin tai vastaavan budettipelleillä..molemmat puolet samanlaiset. Lämpökoteloista en saanut meisseliä läpi alta enkä ohjaamon puolelta. Ulkosivusta kyllä meni. Onko noita järkeä vaihtaa vaan ulkosivu?

20190406_173857.jpg

20190406_173920.jpg

20190406_173909.jpg

Link to comment

Itselläkin sama juttu kun niitä siinä joku päivä tutkailin että ulkopuolelta meni läpi mutta sisäpuolelta ei mennyt, ei millään haluis alkaa koko lämpökoteloo vaihtamaan jollei ihan pakko oo? Eli mahtaiskos ton ulkopuolen pellin vaan vaihtaa?

Link to comment
  • 2 months later...
8 hours ago, Racing said:

Millaisia nuo kuplan etukylkipalat on tarvikeosina istuvuudeltaan?  68-> Palasta varmaan saa tehtyä vanhempaan kohtuuvaivalla heritagella oli oikeaa puolta ilman bensaluukkua.

Ja Tonni kylkipalasta on liikaa.

 

http://www.aircooled.fi/tuote/2166/sisalokasuoja-eteen-taydellinen-oikea-t1-867479-oem

 

Noi sivuvilkunreiällä varustetut on niitä mistä tehdas teki aikoinaan viimeiset kuplat Meksikossa. Tuskinpa ovat sarjatuotannossa täysin sopimattomia osia käyttäneet.

Link to comment
19 minutes ago, Ketsa said:

 

http://www.aircooled.fi/tuote/2166/sisalokasuoja-eteen-taydellinen-oikea-t1-867479-oem

 

Noi sivuvilkunreiällä varustetut on niitä mistä tehdas teki aikoinaan viimeiset kuplat Meksikossa. Tuskinpa ovat sarjatuotannossa täysin sopimattomia osia käyttäneet.

 

Lähinnä tarkoitin noita edullisempi mustia joita saa ilman bensaluukkua kun tarttis pre -67 koppaan, onko kokemuksia istuvuudesta yms.

Link to comment
On 6/22/2019 at 10:45 PM, Urbantoy said:

Musta istuu ihan yhtä hyvin ku sika jäniksen selkään, unohda ne

Halpa hyvä ja kuplaan = etsi käytetyt orkkikset.

 

Ja urbaani puhuu kerrankin ihan asiaa 😉

Link to comment
  • 2 months later...

Kysytäänpäs vielä. Tarkoitus olis vielä tilailla noi parit puuttuvat peltiosat, elikkäs lämpökotelot molemmin puolin ja naamapelti. Olin joskus katsovinani että joku pulju myisi noita lämpökoteloita ikäänkuin molemmat kerralla ja hieman halvemmalla saatikka jos lähtisi klikkailemaan ensin vasemman puolen ja sit oikeanpuolen kotelon erikseen vaikka tulisivatkin samalla kerralla. Siinä tais olla muistaakseni 100€ ero hinnassa! En sit tiiä oliko joku ns. tarjous osat kyseessä vai millai??

Osaako ketään auttaa vielä? Oon yrittänyt etsiä netistä mut en oo löytänyt sivustoa mistään.

Toki mielellään ottaisin kotelot ja naamapellin samasta paikasta jollei hinnat nouse älyttömyyksiin mutta mistä olis järkevin ne tilailla? Ja nyt ei puhuta klokkerholmin osista! =D

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...