Jump to content

Mitä liimaa Virtasen astinlautoihin ja kumeihin?


Recommended Posts

12 hours ago, metake said:

 

 

Väittäisin että se paras on kuitenkin tämä 😄 :

 

700_700No, väittäisin kuitenkin jokusen  maton asentaneena että kestopren on parempi😄 Tarkoitan nyt pysyvyyttä. Asian huomaa esim kosteiden tilojen wc/suihkutilojen mattoasennuksissa käytettävien seinille nostojen yhteydessä. Jos jo  yhteen liimattua pintaa kiskoo irti, niin tixo osittain irtoaa toisesta pinnasta helpommmin kuin kestopren . Tixo  on kyllä tavallaan helpompi levittää ja miedompi hajuinen  , mutta tarttuvuudeltaan kestopren on parempi ja kestävämpi juuri tuollaisissa liimauksissa esim mitä mäki kysyi. 

  • Like 1
Link to comment

Tuore automaali ja kontaktiliima ei sitten aina ole paras yhdistelmä. Eli muutamanpäivän vanha maali lähti ainakin aika liukkaasti bostic A3 mukana luistelemaan kun tiivistettä koetin liimailla.

Link to comment

Kumin liimaaminen maalattuun pintaan on ollut aina vaikeaa, pahin liimattava on ollut 100A:n ovitiivisteen alareuna, jonka pitäisi pysyä täysin sileällä pellillä, ei mitään uraa tms. jonka alle tiivisteen voisi laittaa. Mikään "kontakti"-liima ei ole koskaan pitänyt, kumiliimasta puhumattakaan.  Ainoa keino on liimata ensin Bostikilla yms. ja kun on kiinni, niin pursottaa Soudalia, joka on jonkun sortin sortin "sikaflexiä", sillä erittäin hyvä liimauskyky. 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...