Jump to content

Pirkanmaan Volkkariharrastajien kesätapahtuma #3


sponge

Recommended Posts

Tapahtuma järjestetään viime vuoden tapaan Wake Valleyssä Ylöjärvellä. Ajankohta myöskin sama edellisten vuosien tapaan, eli heinäkuun eka viikonloppu, 5.-7.7.2019.

 

Paikanpäällä monenlaista virikettä frisbeegolfista wakeboardingiin. Wakeboarding on maksullista, mutta sitä todella kannattaa kokeilla, hauskaa se on koko rahan edestä, omakohtasella kokemuksella voin sen kertoo.

 

Saunat seuraavasti:

Pe: 18->

La 18-21 ja 22->

Saunavuorot alueen yleistä saunavuoroa, eli ei miesten ja naisten saunoja erikseen. Lauantaina siinä on tunnin yksityisvuoro ysistä kymppiin, jolloin meillä ei saunaan asiaa. 

 

Alueen pitäjä lupasi jo viime tapahtuman jälkeen lanata tiet tosi tasaseksi(n. 200m santatietä tapahtuma alueelle), katseli silloin kokkolan porukan ajokorkeuksia. 😉 Eli lässähtäneillä jousilla varustetut autot pääsee viime vuotta paremmin tontille! 😄

 

Tuu säkin paikanpäälle! 

TERVETULOA!

 

 

Kuvasta kunniaa jommallekummalle Kähkösen pariskunnasta.

FB_IMG_1558682208207.jpg

Edited by sponge
Sauna
  • Like 1
Link to comment
  • 2 weeks later...
16 hours ago, Jarkko Antikainen said:

Onkos jo olemassa jotain tapahtuman ohjelmaa julkaistavaksi, kellonaikoja tms..

Entäpäs majoituspuoli,, mökkejä, telttaa? Kysytäänkö ne asiat suoraan Wake Walleystä?

Vielä ei ole ohjelmaa päätetty, se on työn alla. Julkaistaan kun saadaan valmiiksi suunniteltua. Majoituksena on telttamajoitus johon löytyy aivan varmasti paikkoja ja sitten tietysti on mökkejä joita kannattaa Wake Walleystä kysellä ja varata. Kannattaa mainita että on tulossa tapahtumaan. T. PJ

  • Like 1
Link to comment
  • 3 weeks later...

Ens vklp yyöjärvelle Wake Valleyhyn!

Tapahtumassa on luvassa pieniä kilpoja, kilinäkisaa unohtamatta. Tapahtuman on rento ja ei niin aikataulutettu, eli sen suurempaa ohjelma-aikataulua tapahtumassa ei ole. Vapaamuotoista ja mukavaa tekemistä järjestellään, kun se hyvältä tuntuu, parhaita näissä toki palkitaan. 

Link to comment

Keli on mitämainioin ☺️Aurinko paistaa kuumasti paljaalta taivaalta. Autojakin harrastajineen alkaa olla paikalla mukavasti. Tule paikalle ja liity mukaan viettämään hienoa tapahtumaa🙂 Majoittuminen maksaa vaivaiset 10€/auto ja 10€/hlö. Majoittumisen maksu käteisellä ja tapahtumassa myös arpoja myynnissä 2€/kpl. Paikalla myös FVWA puoti. Huppareita, kilventaustalevyjä(rst), korttikoteloita ja parkkikiekkoja. Näissä fvwa tuotteissa käy myös kortti. 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...