Jump to content

Kattovertailu pallokeulan takaosaan


Recommended Posts

Tarkoitus olisi laittaa -77 pallokeulan takaosan kattoon verhoilu, jossa verhoilumateriaali liimataan taipuisan vanerin päälle. Vanerin ruuvaisin sitten takaosan kattoon.

Löytyisikö keneltäkään / mistään valmiita malleja tai kaavoja, joilla vanerin voisi leikata valmiiksi paloiksi ilman sovitteluja.

Link to comment

Veikkaan että ei, aika harva rustaa sabluunan uusista vanereista tai vanhoista varastoon.. Ei muutakuin sovittelemaan jollan kovapahvilla ja siitä sitten vanerille kopiota.. niin se mullakin meni liukuvenvanerin kanssa ku vanha levähti maahan liukuoven paiskomisen ansiosta, olihan siinä myös pikkusen vettymistä havaittavista ku ovi ollut kaatosatteessa auki..

Edited by Urbantoy
Link to comment

Kannattaa muuten sit käyttää sitä oikeasti taivutettavaa vaneria normi vanerin sijaan. On aivan loisto matskua käsitellä ja muotoilla bussin kattoon. Kahdella palalla saa tehtyä koko takaosaston ja verhoilumatsku pysyy liimalla hienosti kiinni. Mittanauhalla vain bussin kaarista mitat ja saa sellaiset kuin haluaa. 

Link to comment

Jos Kenpeleen Keisarikunnassa vierailet niin saat tulla kattomaan miten takasarana-aukot on väkerretty.. Mulla kyllä on siellä takana se westyn oma takaylähylly mutta siitä näät silti miten aukot on siinä toteutettu ja sama mitat varmaan sopii sullekin siitä

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...