Jump to content

Classic VW Swap #4, 28.9.-19


Recommended Posts

Suuren suosion saanut Classic VW Swap järjestetään Karkkilassa myös tänä syksynä 28.9 Osoitteessa Valurinkatu, Karkkila. Halli on sama kuin viime syksynä, Tilaa on jälleen runsaasti  ja sisäänajokorkeus on 3,0 m. Tervetuloa volkkariosamyyjät ja kippojen, kuppien ja kirveenvarsien kauppiaat ja tietysti vollkkariväki toivotetaan tervetulleeksi ostoksille swappiin.

Swappikuva liputon.jpg

  • Like 1
Link to comment
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Swappiin on jo ilmoittautunut oikein mukava määrä myyjiä. Lisää toki sopii vieläkin suureen halliimme, joten ylimääräiset volkkariosat, kipot, kupit ja kapustat mukaan Karkkilaan ensi lauantaina. Ohessa kartta Swappialueesta. Halli on tuossa kohdassa, jossa kartassa lukee kirjasto. Harrasteparkki on Valurinkadulla. Alueella opasteet swappiin ja parkkeihin.

valurinkatu.png

Link to comment

Tehtiin vähän näkyvämmät kyltit, jotta kaikki osaavat perille. Myyjiä on ilmoittautunut jo 20 ja perinteisesti myyjiä on ollut vieläkin enemmän kuin ilmoittautuneet. Tervetuloa myymään ja tekemään ostoksia, tulee jälleen hyvä Swappi.

Myös Aircooled.fi osallistuu tapahtumaan osastollaan. Heiltä voi nettikaupasta tilata osat toimitettuna Karkkilaan Swappiin. Pe aamulla tilatut kuulemma ehtivät vielä mukaan.

Swappi_Swap.jpg

Link to comment

Kevään rompetori Karkkilassa ei ollut meidän järjestämä.

Classic VW Swap on pääosin vw-tavaralle tarkoitettu rompetori, mutta muutakin tavaraa saa tulla myymään.

Tänään saimme tiedon, että viime syksyn tapaan rompetorihallissa on käytettävissä jonkin verran myös

paikan omia myyntipöytiä niitä tarvitseville.

Link to comment

Classic VW Swap #4 tapahtuma vietettiin tänään Karkkilassa upeassa ja lämpimässä syyssäässä. Myyjiä saapui paikalle 27 kpl ja myytävänä oli jälleen runsaasti volkkariosia, mukana paljon harvinaisempia osia ja NOS-aarteita. Muuta harrastetavaraa oli myös tarjolla. Väkeä swapissa kävi oikein mukavasti ja paljon ostoksia siirtyi hallista autojen tavaratiloihin kotiin vietäviksi. Hallin edustalle saatiin aikaiseksi näyttävä harrasteparkki ja kahviosta sai mukavasti lisäenergiaa makkaran, pikkusuolaisten ja makeampien leivonnaisten avulla ostoksien tekoon. Kiitos jälleen kaikille swappiin osallistuneille.

Swappi_1.jpg

  • Like 1
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...