Jump to content

Big Wheels & Savo Vintage 20.07.2019


Recommended Posts

Niin siis jos ei joku ole kuullut niin tämmönen on tulossa tulevana vklp ja ainakin oma kleinbussi ois sinne tulossa ja yleensä on muutama muukin volkkaristi kävässy paikanpäällä. Autoja mahtuu alueelle n.1100 (muistaakseni jostain luin), ja kävijämäärät yli kymmenentuhatta muutamat viime vuodet. Ja autoalue on viime vuosina joka vuonna tullut täyteen. Alueelle siis kannattaa tulla heti klo1000 aikoihin jos meinaa saaha oman autonsa alueelle. Kopion tähän alle tuolta Facebookista Tapahtuman järjestäjän sivuilta:

 

Koko perheen harrasteajoneuvotapahtuma järjestetään lauantaina 20. heinäkuuta 2019 Pieksämäellä jo kahdeksattatoista kertaa. Luvassa on tuttuun tapaan ohjelmaa koko perheelle!
Ohjelmassa mm. lasten pahviautoverstas, streetfood-alue, polkuautokokoontuminen, jenkkirekkoja, musiikkia, Savo Vintage -messut, pinup-stailausta ja pop-up kuvausstudio. Tapahtuman päätteeksi suuri autoparaati klo 17 alkaen.

Illalla Big Wheels Rock'n Roll Party.
Pääsymaksu päivätapahtumiin klo 10-17 10€, lapset alle 15v veloituksetta aikuisen seurassa. Harrasteajoneuvoilta aluemaksu 10€. Iltabileisiin Veturitorille klo 21-02 erilliset 15€ liput.

 

 

paraati.png

kartta.jpg

ohjeita.jpg

Link to comment

Ja tässä vielä tämmönen viesti tapahtuman järjestäjältä Facebookista:

 

Varsinainen Big Wheels & Savo Vintage tapahtumapäivä on lauantai 20.7.2019, kokoontumisajo ja vintage-messut klo 10-17 ja paraati klo 17 alkaen - ja saman päivän iltana jatkoina Big Wheels Rock'n Roll Party Veturitorilla.

Perjantaina 19.7.2019 saapuville on tarjolla alkuiltaan kesäteatteria klo 18.00 (Pieksämäen Kesäteatteri: Lisää löylyä, Pöntinen!) sekä klo 20.00 Jussi Syren And The Groundbreakers Jäppilässä (17km Pieksämäen keskustasta).

Mitäpä tuumaisitte jos tuohon klo 19-20 välille polkaistaisiin Kauppatorille pystyyn toivottu harrasteautojen TARKKUUSLIMBOKISA, muutaman vuoden tauon jälkeen? Siinähän myös Konttiravintola Morton päivystää kulmilla.

Sunnuntaina 21.7. ei ole enää järjestettyä ohjelmaa tarjolla, mutta suosittelemme vahvasti pyörähdystä itäisessä naapurikaupungissa Varkaudessa (40km), jossa Mekaanisen Musiikin Museoon pääsee BW-rannekkeella etuhintaan ja samassa kaupungissa sijaitsee myös ilmainen Tattoo Museo - Varkaus Tattoo Museum.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...