Jump to content

Volksrod haaveiluja


Recommended Posts

Tuli tuossa iltana eräänä mieleen villi idea kuplan ja pakun yhdistämisestä. Näitähän on maailmalla tehty. Onko Suomessa yhtään, edes rakenteilla? Itse en äkkiseltään keksinyt syytä, miksi EI saisi leimattua. Ehkä kokonaismassa/omamassa voisi tuottaa ongelmaa. Kaksipaikkainen ja väliseinällä. Jos joku tällaista tekee tai suunnittelee, olisin kiinnostunut näkemään livenä tai ainakin kuvia. 

Edited by panzza
Link to comment
8 hours ago, metake said:

 


Tästähän tulee sitten näillä spekseillä pakettiauto 80-lätkällä.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Saiskos näihin laittaa takapenkin vaikka on väliseinä, ja ikkunaton takaosa?

Ottaa sitten aina penkit "tilapäisesti" pois.

Link to comment

Nykyäähän ei tarvitse olla henkilöautossa jokaisella penkkirivillä hätäpoistumistietä, kuten menneiden aikojen puhkotuissa pakuissa. Joten miksipä ei voisi umppari-Kupla ilman väliseinää säilyä myös 2+3 henkilöautona.

Link to comment
12 hours ago, dmn said:

attachment.php?attachmentid=67584&stc=1&

 

Tämähän on nykyään minulla ajossa melkolailla ulkonäöltään muuttuneena. Ei ole väliseinää, edelleen henkilöauto. Kaksipaikkainen nyt, mutta en näe syytä miksei voisi rakennella takapenkkiäkin jos haluaa. Laitanpa huomenna muutaman kuvan tänne. 🙂 

  • Like 2
Link to comment

Hiukan muutettu topicin otsikkoa rahapussiin vilkuilun johdosta... Tänään katsastuskonttorilla juteltu ja otettu pykälistä leimasetän kanssa selvää.

 

Lokasuojapakon johdosta on jo suunnitelmat ruutupaperilla moottoripyörätyylisten loksujen vääntämisestä. Tulisi ihan kiinteät, ei ns. leimalokarit. Myös nokkaa ja etupellin etureunan muokkausta suunniteltu akselisiirron illuusion luomiseksi. Koria en ala siirtämään pohjalevyllä ja tod. näk. katto jää vakiokorkoon. Täytyy taas maalauskikoilla ja esim. gangsterilipalla saada illuusiota choppauksesta. Maailmalla on tehty kyllä ihan ok näkösiä ilman choppausta ja akselinsiirtoakin. 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...