Jump to content

T1 etuakselin korjaus


Recommended Posts

Kuinka paljon tuota etuakselia uskaltaa mennä itse korjaamaan/modifioimaan? Tarkoituksena sinänsä ei ole modata vaan kunnostaa ehjäksi. -73 mallinen. Ne päädyissä olevat iskari tolpat vai mitkä lie ovat sen verran alapäästään ja myös yläpäästään heikot, että haluaisin rakentaa ne kokonaan uusiksi ihan alhaalta ylös asti. Saa nuo vanhatkin tilkittyä ihan ok kuntoon, mutta mieleläni rakentaidin kokonaan uusiksi esim. 40x80 putkesta tai muuta vastaavaa. Ei silloin tulisi paikatun nämöinen eikä jää mitään ruosteita kotelon sisäpinnoille. Kyse ei ole siitä ettenkö hyvää saisi aikaan, vaan siitä mitä katsuri sanoo. Ei kuitenkaan tule orkkiksen näköinen. Laadukas kyllä mutta itsetehty.

Link to comment

Tuon ikäisiä hyväkuntoisia alkuperisiä akseleita löytyy kohtuurahaan käytettynä, ja valmiit säätöakselit eivät ole kauhean kalliita. Eli jättäisin orkkis akselin korjaamisen sikseen.

 

Jos taasen haluat ihan harrastamisen takia ruveta tekemään niin silloin osta vaikka täältä myyntiosastolta löytyvät umpilevystä tehdyt laser leikkeet ja korvaa niillä alkuperäiset kotelot.

 

Ja katsastajalle menee aikalailla läpi se mitä pystyt väittämään tehdastekoiseksi.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...