Jump to content

79 Westfalia Helsinki


Recommended Posts

Näissäkin tuntuu pieniä eroja olevan, liekkö vuosimallikohtaisia tms vaikka varustelu"taso" olisi se sama Helsinki. Mistähän löytäisi näistä tarkempaa infoa, aika huonosti inter njetistä mitään kattavaa westfalia tietopankkia löytyi.

Link to comment
  • 3 weeks later...

Nyt on pallis aseteltu talliin ja projektia pikkasen aloteltu siivoamalla sisustan muhia pois, on se aina ihanaa kun on lasivillaa seinät täynnä siellä homehtumassa. Saas nährä mitä maalin alta löytyy jahka siihen vaiheeseen päästään. Myöskin saatu vihiä maalarista joka voisi tehdä alle kahden tonnin tuon työn ilmeisen laadukkaasti ilman kuittia, mutta en vielä tarkkoja yksityiskohtia tiedä, mitä työ pitää sisällään. Olisi kyllä enempi kun sata jänistä jos siihen rahaan saisi auton maaleihin, toki alunperin oli itte suunitelmana se toteuttaa, mutta aika ja lompakko sen kertoo miten ja mille ruetaan. Jahka loma alkaa reilun viikon päästä niin pääseepi tositoimiin. Stay tuned.

  • Like 1
Link to comment
  • 3 months later...

Olisiko jollain tiedossa Oulun seudulla ns. harraste maalaria? Aikaisemmin mainitsemastani maalarista en ole kuullut enään ja alkaa näyttään tuo kalenteri siltä että ei tunnit riitä vuorokaudessa kaikkeen niin olisi kuitenkin hyvä saada projektia eteenpäin näin ulkopuolelta ainakin, sisältä olen alottanut jo laikkaamisen ja sen vetelenkin tässä syksyn mittaan epoksilla ja orkkis värillä uusiksi, jahka enimmät peltityöt (pari pientä paikkaa lattiassa) saan poies alta. Plus yhden Tölkin leimattua ajokuntoon 😄

Link to comment
  • 1 year later...

Niin se Tämäkin prokkis nytkähtänyt kunnolla eteenpäin, aina ei kannate merta kauempaa lähtä ettimään peltiseppää, kun semmoinen löyty kaveripiiristä. Ajattelin että kerran kun on harvinaisempi "1-year only" model kyseessä nii tehrään viimesen päälle. Auto on nyt koritöiden osalta mestarin hoivassa ja itse koitan räpeltää tuon moottorin ehjäksi. Näin alkajaisiksi kaikki luukut ja räppänät on Teemu puhaltanut ja ruostekäsitellyt / hitsannut. Kuskin oveen uutta nahkaa postista odotellaan. Tästä sitten seuraavaksi itse paskaläjän kimppuun, saa nähdä mitä kaikkea kivaa löytyy

IMG-20220122-WA0030.jpg

IMG-20220122-WA0029.jpg

IMG-20220120-WA0018.jpg

IMG-20220117-WA0016.jpg

  • Like 5
Link to comment



Mahdollinen varaosapirssi myös varattu, josta voipi leikellä tarvittavia puutteita ja muotoja, pahimpana varmaan tuo ylläolevassa kuvassa näkyvä vänkärin puolen takalokasuojan kaari moottoritilassa. Se oli pelkkää paperia.


Eikös tuossa jossain pitäisi olla palliksessa runkonumero?

Lähetetty minun SM-G973F laitteesta Tapatalkilla

Link to comment
16 minutes ago, metake said:

Eikös tuossa jossain pitäisi olla palliksessa runkonumero?

Lähetetty minun SM-G973F laitteesta Tapatalkilla
 

 

Kun suurentaa kuvaa, niin runkonumero näkyy tuossa alimassa kuvassa (vasen alanurkka). Numeroa ei kannata hukata tai jos joutuu sen tekemään, niin kannattaa konttorilta varmistaa etukäteen miten menetellään.

Link to comment

Se oli vissii ehkä ehjä. En nyt tarkemmin pääse kattoon kun auto 600km päässä. Tässä nyt toista viikkoa odoteltu kotimaiselta toimittajalta "suoraan varastosta" olleita tuotteita, lieköhän varasto jossain pohjois-Koreassa.. Taidan tulevaisuudessa tilailla Engelsmanneilta.

Link to comment
  • 2 weeks later...

Tuli käytyä sepän apupoikana ja hirveä sotku siitä syntyi, auton viereen siis. Lattia lähti veks ja moottoritilakin meni puoliksi päreiksi. Uutta peltiä tilalle jahka kukkaron nyörit antaa sen verta periksi. Kuskin ovinahka laiteltiin myös paikalleen ja nyt on taas 2/2 ehjää ovea :) 

IMG_20220212_202718.jpg

IMG_20220212_202845.jpg

  • Like 3
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...