Jump to content

PikkuPeto aloittaa..


Recommended Posts

18 hours ago, Tanhis said:

Kait kattila on sama mutta lisäkerroksia taisi olla vain yksi. 

lukko--11kv5v5977_s1800x0_q80_noupscale.

 

Ja tuttuun Raumalaiseen tapaan ei tässä nyt voi kauhesti ruveta hehkuttamaan ennen kuin on oikeat ratkaisun avaimet kädessä.

 

 

Vois melkein sanoa et Raumalainen tapa on melkeinpä ollut hehkuttaa etukäteen. Eilen puhuin yhden roomalaisen kaverin kanssa ja sano et ei edes katso pelejä, koko kausi ihan farssi. Vähän tätä ihmettelin ja totesin että kyllä se farssi oli Porissa tänä kautena, no ei kuulemma väliä. 

 

Ipasta ei ole vastusta Lukolle vaikka ovat hyvin taktikoineet pelit. 

Link to comment

Tänään sitten on tilanne ellttä se on laaki ja vainaa, turkki pöllynnyt IsonKisun käsittelyssä ja luoteja väistelty.. Ei riittänyt nousu Hetelmien kotikaukalossa vaan IsoKisu vie PikkuPedolta karkin kuonon edestä.. 
Tupsukorvat samassa tilanteessa, ei riippulukku aukee millään vaikka mitä tekis.. 
Kirveskin on tylsänä, mutta ei niin pahassa jamassa ku kaks edellistä.. 
Heltallakin taitaa olla Kurapuron ylitys aika kova paikka

Link to comment

Nyt se osu.. Kyllä se game over on.. Ei mitään jakoa.. onko PikkuPeto pelannut samaa sarjaa ku ISOKISU.. 
KAtotaan nyt loppuun asti montako laukausta osuu ja turkki pöllyää.. 4min jäljellä..
Veikkaus 1-5 Isolle Kisulle

Edited by Urbantoy
Link to comment

Perhana.. en ois uskonu että Helttahuuli liitelee vielä kurapuron yli yhden kerran tälle kaudelle.. 
No Game FIve näyttää kumpi jatkaa.. Sunnuntaina sen sitten näkee jatkaako Heltta liitoa ja KuraPuronPoijat kylpee purossaan
Kirvestä oli teroteltu yön aikana ja se näköjään riitti.. Oikeat porukat on vielä geimeissä mukana.. 

Edited by Urbantoy
Link to comment

PikkuPeto hävisi jo eilen ja ihan hyvä.. Turkki liian takussa eikä mitään tllut mistään.. samaan paskaa koko kausi.. Taisin jo hyvissä ajoin arvata että säälileijat koittaa ja vipellys loppuu ennnen oikeita pelejä.. Ja hyvä niin, ei paskalla pelillä voi vaan mennä eteenpäin.. Hyyvää aikaa opetella vipeltää ku kausi sopivasti ajoissa loppu ens kautta varten.. 
Lukkomestareriden shäänsi on nyt tai ei koskaan.. Jos ei tätä klaaraa niin sitten historiikki toistaa vuosista vuoteen samaa: tänä vuonna ei kukkaan saa lukkoa tiirikoitua.. 

 

Mutta nyt näyttää että tähdet on kohdillaan ku VarrellaVirranPekka selvis Rotasta vaikka koville otti, ja Helttakin liitelee vielä.. ois hieno vinaali.. Jotain muutakuin samaa vuosista toiseen.. Vaikka olihan se piristys ku LinnanVartijat vei PikkuPedolta poijan edellisellä kerralla ku se saatiin laitettua jakoon.. vaikka kyllä se koville otti.. Mutta on munaa myöntää se.. 

 

Edited by Urbantoy
Link to comment
Just now, mikan said:

Mun on jotenkin vaikea mieltää Idrottsföreningen Kamraterna Helsingfors rf isokisuksi. Mutta jos näin jatkuu pelit, niin kaksi kauden parasta menee finaaliin.

Eikö loggokin kerro jo että IsoKisu, Pikkupedon logoon selvä ero.. Mutta silti Svenska Talande Bättre Folk, mukamas.. Ja vitut

Edited by Urbantoy
Link to comment
2 minutes ago, mikan said:

Mun on jotenkin vaikea mieltää Idrottsföreningen Kamraterna Helsingfors rf isokisuksi. Mutta jos näin jatkuu pelit, niin kaksi kauden parasta menee finaaliin.

Niin että se toinen on IsoKisu, mites se toinen? Kirves vai Takalukko? Se on sulanut ennenkin.. Eli IsoKisu ja Kirves vinaalissa?

Link to comment

Lukkosepät oli kyllä eilen aivan aseettomia ja näytti siltä että Tapolan makkaramies on keksinyt lääkkeet Lukon pelitapaan. Nähtäväksi jää pystyykö Abloymiehet nyt pelaamaan kun on se pakkovoitto - mikäli häviävät Tampereella se on jo kesälomalta kuulostavaa touhua.

 

Tappara on jäätävä pleijarisakki vuodesta toiseen. 2013 muistelen että jokainen peli oli ohi vasta summerin soidessa iha sama mikä tilanne taululla oli. Lisäksi osaavat horjuttaa hienosti vastustajaa (esim. eilisessä pelissä komeita ja sääntöjen mukaisia pommeja  Lukon avainpelaajiin). Nyt pitäis löytyä sitä asennetta rannikon pojilta, pahalta vaan näyttää. 

 

Sanotaan vielä sekin etten siis patasydämenä edes kannusta Tapparaa vaan toivo lepää Lukon nousussa. Mikä sekin tuntuu oudolta ajatukselta. Mut jos ei nyt niin ei koskaan Raumalla 😄

Link to comment

Onko Tapolaa vedetty liikaa palautusmössönä.. Vai saiko LukkoSepät nääsvillen navetan peikon huiskittua vidduun harteilta.. 
Kaks erä over ja kolme muna Lukkosepille.. Ohhoh joutuu sannoon.. 

Edited by Urbantoy
Link to comment

Tapparan ukot oli kyllä jääneet perjantaihin ku peli alkoi. Abloymiehet pisti isompaa silmään ja ohitse! Hämmästyttävä muodonmuutos  joka tapauksessa Lukolta ja nyt onkin jännä nähdä seuraava peli tätä sarjaa. Jotenkin näkisin että Lukon parhaat tehot on vielä hieman yössä, se on aika pitelemätön nippu kun sopii kaikki palaset kohdilleen! 

Link to comment
3 minutes ago, mikan said:

Pronssipeli vielä ennen lomaa.

 

Mikä sinänsä on aivan turha peli.. Sama ois antaa molemmille ne himmeimmät.. 
Ku kaikkeen otetaan mallia sieltä veden takaa rupulandiasta niin ottasivat tässäkin tapauksessa, ei änärissäkään kiinnosta ku voitto.. vielä vähemmän ronssigame, vai meinaatko että ne rupeis pelaan edes siitä.. veikkaan että ei

Edited by Urbantoy
Link to comment

Ei oo tahkoa pyöritetty viimeseen geimiin valmistautuessa.. Oisko Tapola tuonu laatikkotolkulla valmistavaan palsuun sitä nääsvillen tummaa lerssiä.. 
Aivan lapasia nuo Nääsvillen kirvesmiehet.. IsoKisu näyttää mistä kissi pissii..

Link to comment

Perhana eihän tämän näin ptänyt mennä.. 0 - 2 Eikö LukkoSepillä kasetti kestä vai onko Raipe antanut poijille KuraPuron kasteen vinaaleihin vapaapäivinä.. "Jos tästä pulikoinnista selviät KuraPurossa, selviät mistä vaan, eiku kaikki pulikoimaan" Raipe varmaan sanonut..

Link to comment

Olipa Rämeikön Ruuhkaleuka laittanut semmosen panssarioven lukkoon tolppien väliin että ei edes tiirikoinnin mestarit saanut ku kerran auki.. Ja sillä ei voi voittaa jos toinen tökkää neljä kertaa verkon heilumaan.. 

 

No eka peli vasta.. Ei heitetä tiirikoita vielä kaivoon.. 

 

Raportointi jatkuu sitten huomenna, nopeammin päivittyy ku Ylen txt-tv.. 

Link to comment

Viisi erää pysynyt hunajapurkki kiinni jo.. ei voi peliä voittaa eikä haastaa voitosta jos yhtään maalia et tee.. LukkoSepät on painanut joka pelissä ainakin yhden, ja se riittää jos toinen tuhertaa sen purkin kannen kanssa.. Mä voin antaa ilmaasen neuvon: Lusikan ku laittaa siihen purnukan kannen reunan alle ja pikkusen vääntää, kuuluu pikkunen napsaus ja sitten helppoa avata.. ja pääsee hunajaa lappaan.. 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...