Jump to content

T-1 nostajien pesät


Recommended Posts

Terve. 

 

Kysytäänpäs fiksummilta.. 

 

Katkesi useampi nostaja lohkoon ja nyt motti purettu metallisilput on poistettu. Mites noitten nostajien ja pesien kanssa, kuinka tarkat toleranssit noissa yleensä on? Kuvissa vauriot, pientä hiertymää yhdessä ja toisessa pala pois öljykanavan reunasta. Mitäs näille kannattaisi tehdä? 

 

 

IMG_20210306_132419.jpg

IMG_20210306_132456.jpg

Link to comment

Itse etsisin toisen lohkon.Voisihan nuo holkittaa jos haluaa juuri tuon lohkon pitää mutta hintaa tulee sillekkin. Mitä koneessa oikein tapahtui, vain nostajat poikki?

Link to comment

No meni siinä sivussa vähän muutakin.. Metallisilput öljykavan tukkeeksi ja kevyt kiinnileikkaantuminen. Aika lailla kaikki osat vaihtoon. Nokkapyörän ja männät/sylinterit ehkä voisi käyttää ja... jaa, siinä ne taitaa ollakin 🙂

 

Varsinaista aloittajaa täystuhoon en osaa sanoa, mutta nostajat ainakin menneet päältä puhki, neljästä lautaset poikki ja päreinä. Ei oikein mitään jälkiä että olisivat pohjanneet lohkoon. Ainoa jälki mitä löytyi oli yksi pesän nurkka, mutta se on voinut tulla samalla kun palaset ovat lähteneet kiertoon. 

 

Englen nokka ja Febin nostajat ei taida sopia yhteen..nokan nostoista kulunut milli pari pois parista nokasta, voi olla öljystäkin kiinni? Nämä meni aika nopeasti koska muistan säätäneeni venttiilien välykset hieman ennen kun kilahti. Jostain luin joskus ohjeen että samasta pajasta nokka ja nostaja, mutta motti oli silloin jo nipussa ja täydessä käyttökunnossa. 

 

Tuplajouset, 1,4 nostajat, ahdettu jne. Kai noilla osilla voi olla vähän paha olla tuolla moottorin sisällä. Hyvin se lauloi siihen asti kunnes hiljeni. 

IMG_20210307_133417.jpg

IMG_20210307_133445.jpg

IMG_20210307_133647.jpg

IMG_20210307_140709.jpg

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...