Jump to content

BUG IN FINN 23-25.7.2021.


Tanhis

Recommended Posts

Quote

Bug In Finn vietetään, koronatilanteen niin salliessa, Ruoveden Haapasaaressa, 23-25.7.2021. Päivämäärä ja paikka on lyöty lukkoon, joten voit hyvillä mielin varata viikonlopun kesäkalenteristasi. Mikäli viranomaisten ohjeistus estää tai pakottaa siirtämään tapahtumaa, niin tiedotamme siitä mahdollisimman hyvissä ajoin.

Tapahtuman kotisivut: https://www.buginfinn.fi

Ruovesi sijaitsee harrastajien kannalta keskeisellä paikalla, n. 75 km päässä Tampereelta. Helsingistä matkaa kertyy n. 250 km ja Lappeenrannasta n. 315 km.

Alueella on caravan- ja teltta-alue, huoltorakennukset, ravintola A-oikeuksin ja terasseineen, sekä puu- ja sähkösaunoja. 4 – 12 hengen mökkejä vuokrataan ympäri vuoden (sauna, wc, suihku, hella, jääkaappi, mikro, astiasto, erilliset makuuhuoneet). Lemmikit ovat tervetulleita alueelle ja myös määrättyihin mökkeihin.

Bug In Finn-tapahtuma on hieno sekoitus perinteistä leiriytymistä autokunnittain, erilaisia kisailuja (mm. matalin / korkein auto-kisa, lasten frisbee-golfkisaa, polkuautokisaa, cruisingia, karaokea, saunomista, sekä tietysti parhaiden autojen palkitsemista.

Bug In Finnissä järjestetään myös yhdistyksen virallinen vuosikokous, jossa valitaan seuraavan vuoden puheenjohtaja ja hallitus, joten se on myös erinomainen paikka tutustua yhdistysaktiiveihin ja toimihenkilöihin.

Mikäli et ole vielä Suomen Volkkariyhdistyksen jäsen, niin nyt kannattaa liittyä joko liittymislomakkeen (http://fvwa.fi/jaseneksi-liittyminen) avulla tai sähköpostitse (jasenet@fvwa.fi). Jäsenistölle jaetaan portilla tapahtumaranneke, jolla jäsenet saavat rahanarvoisia etuja tapahtumassa. Huomaathan, vaikka et olisikaan jäsen, voit tietysti tapahtumaan saapuessasi liittyä jäseneksi ja kuitata nämä edut myös itsellesi.

Alueella on täysimittaiset majoitusmahdollisuudet (leirintäalue, isoja ja pienempiä mökkejä), ravintolapalvelut, yleiset saunat sekä mm. autonpesumahdollisuus.

HUOM!

Jokainen varaa majoituksensa itse suoraan Ruovesicampingin kautta. Katso tarkemmat tiedot www.ruovesicamping.com

FVWA-jäsenlehti Volkkari 1/2021 mainoksessa on mukana alennuskoodi, jonka avulla voit varata majoituksen tai esim. autopaikan hieman normaalia halvemmalla. Lehti ilmestyy kaikille jäsenille tällä viikolla, joten malta mielesi, mikäli tahdot alennuksen. Alennuskoodi on näkyvillä myös FVWAn jäsensivujen keskusteluosiossa.

Vastaanottona kaikissa majoituksissa leirintäalueen vastaanotto sisäänajoportin kohdalla. Tapahtumaan ilmoittautuminen hoituu vastaanotossa tai yhdistyksen Info-teltalla.

Yhteystiedot:

Ruovesi Camping & Adventures
Haapasaarentie 5, Ruovesi
34600 Ruovesi

Puh: 044 241 4520
Email: info@ruovesicamping.com

 

Tapahtumaan liittyvät päivitykset julkaistaan ensisijaisesti tapahtuman omalla kotisivulla.

 

Edit: sähköpostiosoite korjattu linkitettyyn tekstiin.

Edited by Tanhis
  • Like 1
Link to comment
  • 2 months later...
25 minutes ago, Etelän Hetelmä said:

Olisiko ohjelmasta tarkempaa tietoa?

Tiedoksi sitten, että Ruovesi Campingin toimiva sähköpostiosoite on info@ruovesicamping.com.



Just koitin katsoa samaa. 

Osoitteeseen info@ruovesicamping.com lähettämävi sposti ei mene perille, koska:

Viestiä ei toimitettu

Viestin lähetys osoitteeseen info@ruovesicamping.fi epäonnistui, koska etäpalvelin on määritetty virheellisesti."

 

Link to comment
On 7/16/2021 at 8:48 PM, Etelän Hetelmä said:

Kyllä info@ruovesicamping.com toimii. Koettaessani varata vaunupaikkaa sain vastauksen: "Olemme sopineet tapahtumajärjestäjän kanssa että emme varaa paikkoja etukäteen, jotta alueen tehokas täyttäminen toteutuu kun täytetään saapumisjärjestyksessä".



Laitoin viestin uudestaan. Ei tullut herjausta, mutta ei myöskään vastausta.

Soitin tänään ja sain saman vastauksen, paikkoja ei varata.
Useampana vuonna Ruovedellä koottiin Tölkit samaan leiriin, varaamalla tiedossa oleville autoille turvavälit täyttävä alue.
Jos hallitus on sitä mieltä, ettei moista saa tehdä, niin nöyrä jäsenmaksun maksaja tietty tyytyy kohtaloonsa 😉 

Edited by AT5nok
Link to comment

Niin no mikäs sitä estäisi tänäkään vuonna, yks porukasta ottaa pitämättömän sairaslomapäivän ja menee potemaan sitä torstai illalla Ruovedelle mukanaan muutama keppi ja huomionauhaa. Tietty itse en tälläisestä toiminnasta koskaan ole pitänyt varsinkin jos ylenpalttisen iso mesta on varattu ns. huippupaikoilta mutta niin kauan kun tilaa on muuten hyvin ja kaverit tulee mestoille suht ajoissa niin miksipä ei.

Link to comment
Ketäs palstalta paikalla?
 
Kerrankin olisi mahdollisuus lähteä päiväkäynnille ja matkakin alle 100km/suunta, mutta nyt vaikuttaa sille ettei ole tuttuja mestoilla. Höh.
Pääseekö vuosikokoukseen osallistumaan myös he jotka eivät ole yhdistyksen jäseniä ?
Visulahdessa saivat osallistua ja pyytää puheenvuoroja.
58ce3a4e8ee6593e4d57dc26bfeeb098.jpg

Lähetetty minun TA-1032 laitteesta Tapatalkilla

Link to comment

Päiväreissu heitetty vääränmerkkisellä avoautolla (kuski aircooled jne.) ja täytyy sanoa, että Ruovesi on mainio paikka järjestää BIF. Oon aikasemmin ollut Pälkäneellä, Himoksella ja Visulahdessa ja Ruovesi vaikutti näistä kyllä parhaimmalta.

 

Autoja oli paikalla paljon, muutama räpsy liitteenä sellaisista jotka miellyttivät omaa silmää. Joku muu on varmaan kuvannut vähän laajemmin 😄 Jollain oli hajonnut matkalla moottori ja ilmeisesti työn alla oli rakentaa kahdesta moottorista yksi toimiva. Perinteinen VW-reissu.

 

callookkah.jpg

junis01.jpg

junis02.jpg

notsi01.jpg

notsi02.jpg

remontti01.jpg

satama01.jpg

  • Like 4
Link to comment
On 7/24/2021 at 9:47 PM, Pepe said:

 

Jollain oli hajonnut matkalla moottori ja ilmeisesti työn alla oli rakentaa kahdesta moottorista yksi toimiva. Perinteinen VW-reissu.

 

Pohjoisesta olivat tulleet ja varaosakoneesta+ autossa kiinni olleesta kasattiin yksi toimiva ja ilmeisesti tuli toimiva koska lähtivät sen voimalla takaisin pohjoiseen. Toisen käden tietoja niin eivät ole kovin tarkkoja, kertoja kyllä tunsi tekijätkin, mutta enhän minä enää muista nimiä.

  • Like 1
Link to comment
On 7/27/2021 at 11:18 PM, Kharon said:

 

Pohjoisesta olivat tulleet ja varaosakoneesta+ autossa kiinni olleesta kasattiin yksi toimiva ja ilmeisesti tuli toimiva koska lähtivät sen voimalla takaisin pohjoiseen. Toisen käden tietoja niin eivät ole kovin tarkkoja, kertoja kyllä tunsi tekijätkin, mutta enhän minä enää muista nimiä.

 

Ei kuulemma perille asti päässeet.. Lasahdus oli käynyt kuulemma 250kilsan kohdilla, lämpökuolema.. menomatkan lasahdus tais olla vena poikki kolmosesta

RaakaRanelta kovaa harrastusta ku molempiin suuntiin kone laulaa aamenta.. Ja vielä jaksaa kiinnostaa..

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...