Jump to content

V.66 Kupla 1300: Kannattaako moottori korjata vai etsiä "uusi"?


Recommended Posts

Hei!

Amatöörin projektina on kuivassa navetassa 25  vuotta seisonut 6V vuoden 66 kupla. Kupla 1300 on aikoinaan ihan ajettu navettaan mutta moottori oli jo silloin ns. laiska, väljä ja saamaton. Tämä johtui varmasti sitä että kuplalla oli ajettu jo peräti 200 00km. Nyt kone käynnistyy vaihtelevasti starttipilotin avulla. Myös solenoidia pitää aina koputella ja se vaikuttaisi olevan entinen samoin kuin  mahdollisesti bensapumppu. Mitä mieltä täällä ollaan että olisiko mahdollista saada jostakin toimiva kone tähän tilalle vai kannattaisiko tämä korjuuttaa? Mielelläni ottaisin myös vinkkejä mahdollisista tekijöistä tai paikoista mistä koneita voisi tiedustella. Käykö tähän ylipäänsä helpolla modauksella jokin muu kone vai pitääkö sen olla täsmälleen kopio nykyisestä? Kupla sijaitsee Kangasalla ja haaveena on joskus vielä päästä sillä pöristelemään ajoihin.

Link to comment

Mikäli autossa on alkuperäinen moottori niin mikäli se on laitettavissa kuntoon niin mielestäni sekin on jo arvo sinänsä.. jos ei  

 

ole osaamista itsellä niin em. Herrat osannevat antaa arvion jatkosta, kunnostaako  vanha vai ettiä jostain toinen kone.

 

  • Like 1
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...