Jump to content

1977 Kleinbus T2b pallokeula


Recommended Posts

Myydään vuonna 1977 ensirekisteröity (mulle myyty vuosimallina 1974) 9 hengelle rekisteröity bussi, ohjaamo läpikuljettava istuimia 7 hengelle, joista 2 on jonkin armeija auton kokoontaittuvia. Maalipinta on 4 tai 5 vuotta vanha, mutta siitä puuttuu lakkapinta kun maalarin mielestä sitä ei välttämättä tarvitse. Noh nyt näyttää että voisi tarvita kun tuulilasin alla pallokeulan yläreunassa sininen on huomattavasti haalistunut, ei pahan näköinen kuitenkaan. Huomaa vain läheltä. Lisäksi apparin takanurkassa on jotain jäänyt vahingossa pakkelin alle niin siitä on pakkeli halki ja sen vieressä lokarin huulessa on sormenpään kokoinen sinkkipurkauma/ruosteen alku. Muuten maalipinta on siisti, ja 1-2 kesää sitten vaihdettiin akku ja renkaat, samalla hiekkapuhallettiin ja maalattiin kauttaaltaan 2-komponenttimaalilla vanteet valkoisiksi. Alusta hyvin pitkälti ruosteeton ja ehjä, kun on huolellisesti massattu. Etujarrut satuloineen, paloineen ja levyineen alle 9 vuotta vanhat, eikä muutenkaan ole bussilla ajettu kuin max tuhat-pari kilsaa kesässä, ollut minun omistuksessa vuodesta 2012.

 

Sisällä on tavaratilassa järeillä ainakin 600w kestävillä johdoilla ja omalla sulakkeella tupakansytytinpaikka ja 2xUSB-latauspiste. Lattia ja sisäkatto on kauttaaltaan ja huolella äänieristetty, kyljistä lähes kaikkialta kans. Soittimelle on askarreltu oma tterästeline kojetaulun alle että pysyy paikoillaan ilman että heiluu kuin hullun mulk*u, ja lisäksi on sellaisessa kulmassa etuistujiin että näytöstä näkee jotain. Etukaiuttimet on 2-tie, basso lattian tasossa suunnattuna ylöspäin, ja diskantit on kojetaulun nurkissa, takakaiuttimet on tavaratilan ylänurkissa käsintehdyillä alumiini raudoilla. Subwoofer löytyy kans takapenkin alta oman vahvistimen kanssa. Suunnattuna n.40 asteen kulmassa ylöspäin että basson aistii helpommin ilman että tarviaa laittaa hirveästi tehoja.

 

Moottori on type1, 1600, kärjettömällä 034-alipainekello virranjakajalla. Moottoripellit on ehjät ja paikoillaan, Kytkin on alle 5 vuotta vanha. Sylinterikannet on aftermarket aikaisemman omistajan toimesta ilmeisesti koska sytytystulpat on pitkäkierteiset eikä tunnu kaipaavan lyijynkorviketta. Bensapumppu on tänä kesänä vaihdettu. Kaasutin on pari kesää vanha uutena ostettu alkuperäistä vastaava.

 

Paljon on vielä kertomatta mutta kerrotaan sitten viimeistään paikanpäällä, bussi löytyy myynnistä myös nettiautosta: https://www.nettiauto.com/volkswagen/kleinbus/12284213 Ja siellä on huomattavasti enemmän kuvia kun tänne ei anna ladata montaa isoa kuvaa.

HintaPyynti: 15.000€ eli 15 tuhatta, mutta tarjota saa. 11000, tarjottiin jo facebookin messengerin kautta.

 

Bussi tällä hetkellä Mikkelissä, omistaja eli minä asun Pieksämäellä. Voidaan esitellä myös täällä.

DSC_1391.JPG

DSC_0828.JPG

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...