Jump to content

Dollerto DRLA 40


Recommended Posts

Hei,

 

Vinkkejä kyseisen kaasarin puhdistukseen?

 

Tarkoituksena on ottaa kaasari irti ja kaikki ylimääräiset hilut ottaa pois ja upottaa ultraääni pesuriin koko kaasari.

Nyt kysynkin paljon pitäisi kaasaria purkaa ilman et menettää olemassa olevia säätöjä, jotta voisi kaasarin upottaa pesuriin?

Link to comment

Jos se toimii nyt hyvin niin älä sitä turhaan pura. Taasen jos sen purat ja et kaikkia kanavia aukaise niin miksi sitä sitten edes putsaamaan. Eli ei ole mikään amerikan temppu laittaa säätöjä takaisin kohdalleen.

Link to comment

Ei toimi todellakaan hyvin ja uskon että kiihdytyspumpun kalvo entinen ja ynnä muuta. Kaasarin korjaussarja hommattu kaikkine uusine tiivisteineen. Säädöistä ei kokemusta, mutta uskon ettei ole ydinfysiikkaa. Tämä on nyt opettelua kun 20 vuoden tauon jälkeen taas kupla alla.

Link to comment

Suuttimilla kaasutin pääasiassa säädetään. Jos ne on olleet sopivat eikä niitä vaihda, niin ei perus säädötkään muutu. Irrottaa suuttimet kannattaa pesun ajaksi. Kasaamisen jälkeen täytyy säätää tyhjäkäynnin taso ja seos. Eli kahta ruuvia joutuu kääntelemään.

  • Like 1
Link to comment

Nythän mä vasta hokasin että sullahan taitaa olla keskikaasari. Nämähän on oikein tunnettuja siittä että eivät toimi yleisellä tasolla varsinkaan katuliikenteessä. Ja tämän aiheuttaa pitkät yleensä eripituiset ja ilman lämmitystä olevat imusarjat.

 

Tietty tällä kommentilla saan paljon ystäviä kun kohta yksi jos toinen tulee kertomaan että sellaisella ajettu niin ja näin monta paalupaikkaa jokkiksessa mutta siittä ei nyt ole kyse vaan siittä millainen kaasari se on sivistyneessä katuajossa. Tietty jos tapana on ajella kadullakin vain urku auki niin kait se sit on mahdollista saada toimimaan.

Edited by Tanhis
  • Like 3
Link to comment

Ei ku tämä on just hyvä. Mä teen seuraavan pannun yhdellä 45 delssillä. Ja porukalla kun mietitään tämä hyväksi, niin ei muutkaan enää epäile etteikö toimi.

Kompromissihän tää aina on, kun seokset pitää olla paksulla, mutta mitäs sen on väliä kunhan kuski on tyytyväinen.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...