Jump to content

ida 48 tippaa tyhjäkäynnillä.


Recommended Posts

Norjassa reilu 10 vuotta sitten taistelin tämän kanssa. Silloin oli koho puhki ja lorotti kokoajan kiihtari putkesta. Läpät selällään pysty kyllä ajaa, mutta muuten oli tulpat kovila.

Kasailin tuota konetta samoilla kaasareilla nyt ja taas toinen tiputtelee. Pumpun suuttimien O-renkaat on ehjät ja asettuu napakasti paikalleen. Koho ei oo puhki. Pumpun mäntä liikkuu iloisesti.

Pitäiskö kiristellä jousta vai mistä muut ida miehet lähtis vikaa etsimään? Neulavena on 2,0 ja koho säädetty 6mm pinnasta ja 24,8mm lipasta. 

Link to comment

Vaikka oot varmaan tämän jo tarkastanut neulavenan yhteydessä, niin yhdestä meidän tiputtelevasta IDA:sta oli ihan pikkiriikkisen rispaantunut neulavenan alla oleva fiiberi. Sen huomasi kun kansi oli selällään ja sähköpumpussa virrat päällä. Se tiputteli sammutuksen jälkeen hissuksiaan sen mitä letkuissa oli painetta, normiajossa ei varmaan niin paljoa ettäkö olisi haitannut.

  • Like 1
Link to comment

IDA Weberistä en osaa sanoa mut Dellortto ainakin tiputtelee kiihdytyspumpun suuttimista bensaa tyhjäkäynnillä jos kiihdytyspumppu on säädetty niin et alkaa antamaan heti ainetta kun läpät kääntyy... meinaan tyhjäkäynnillä läpät heiluu sen verta et pumppaa bensaa kiihdytyspumpulla.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...