Jump to content

Kansien merkinnät


Recommended Posts

Katselin tuossa yksiä vakiokansia ja rupesin ihmettelemään kansien merkintöjä. Eli kansissa oli pienellä numerosarja (043101375R), joka oli molemmissa sama, mutta sen alla oli isompi merkintä, joka oli toisessa 150 ja toisessa 41. Mitähän nuo jälkimmäiset numerot meinaa, vai eikö meinaa yhtään mitään?

Link to comment

Mun tietolähteen (How to rebuild your VW AC engine) mukaan noi sun kannet ei ole ihan vakiot vaan 1600 ruiskukoneen kannet. Toi R kirjain tarkoittaa sitä. Käytetty oikean puoleisena kantena. vasemmalla ollut H loppuinen, missä on valmis paikka lämpöanturille.Erona myös pakovenan varren paksuus eli 9 mm normaalin 8 mm sijasta. Ne muut numerot on ns. valunumeroita. Niillä ei ole käytännön kannalta mitään merkitystä.

Link to comment
ei yhtään erikoiset kannet. 70-luvulla noita oli paljon kuplan koneissa, joten ei mitään speciaalikamaa.

 

Joo, niin epäilinkin, tulivat mulle sekalaisten moottoriroippeiden mukana ja peräisin tosiaan 70-luvun AS-koodin koneesta.

Link to comment
  • 9 months later...

Vähän heräsi mielen kiinto kun luin tätä topickia, joten kävin kattelemassa yksiä kansia tallissa ja kiinnostais tietää mitkä kannet ne on kun ei alkuperäsiltä vaikuta. Eli merkinnät 040.101.375.2 valunumero? sen alla isolla 61 toisessa kannessa 58, sitte vasemmassa reunassa isolla 2BR. Kannen ulkopinnassa oli merkinnät CL 146 ja toisessa CL 136. Imuvena 35.5mm ja pako 32.3mm tai 32.5mm kenellekään mitään hajua? Sitten mille sylintereille mahtaa olla kun halkasija on 95mm?

Link to comment
  • 7 months later...
  • 11 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...