Jump to content

Kattokaas mikä on myynnissä....


juujoo

Recommended Posts

Monetkos putket Tanhis on tehny? Ton kaltasella meidän urtsibiiliin tehtiin. Eikä tarvinnu hiekkaa, eikä jäätä.

Aika monta kertaa koetettiin kunnes todetiin että pakarin tarvitsemien kaarien taivuttamiseen tuo vehje on lähestulkoon hyödytön ilman edellä mainittuja jäädytyksia tai hiekalla täyttämisiä rätillä täyttö toimi myös jotenkuten. Mutta nähty vaiva verrattuna valmiiden pakosarjojen ja mutkien hintaan ajaa aika nopeasti vaivasta ohi.

 

Ja kuten jo ylläkin mainitsin niin paksumpiseinästen putkien taivuttamiseen tuo on ihan pätevä.

Link to comment

Ei tule mitään rahanarvoista myyntiin tästä firmasta, ainoa mitä jää jälkeen on velkojat ja ennakkomaksun maksaneet hyvä uskoiset. On täältä Porista päin tuo yrittäjä ja on useemman kerran tehnyt näitä juttujaan.

  • Like 2
Link to comment

Eikös firman toimintaperiaate ollut myydä olemassa olematonta tuotetta ns ennakko myyntinä x-kappaletta. Kun sopiva määrä tuli täyteen rahallisesti niin kyseinen sarja tilattiin tehtaalta ja toimitettiin asiakkaille. Eli jos satuit tilaamaan tuotetta josta muut eivät olleet kiinnostuneita niin saattoit joutua odottamaan kauan.

  • Like 1
Link to comment

Pakko sanoa, että mulla ei ole mitään pahaa sanottavana ko. firman tuotteista tai palveluista. Kaksi piharakennusta tuolta ostanut ja useita pumppuja, taisi faijan takkakin olla sieltä. Toimitus aina sovittuna aikana ja pumput noudettu suoraan "pääkallopaikalta" laskut olen saanut vasta kun tuote minulla, toki jotain varausmaksuja on ollut. Kuulin kyllä, että noissa on myöhemmin ollut joitain toimitusvaikeuksia. Omista ostoista 5-8 vuotta aikaa, joten liekö sitten toiminta huonontunut?

Aika persoona ainakin oli tämä Porin paikan "johtaja". Oliko hän tähän päivään asti yrittäjänä?

Link to comment

No joo... Ilmoituksessa ei myöskään missään lue että rekisteröity suomeen, eli... Tosin suuressa maailmassahan näille tämmöisillekin on omat markkinansa...

Tää tais olla takavuosina Lappeenrannassa liikenteessä oikeilla kilvillä. Eipä juuri kannata puhelimen vieressä odotella soittoa.

Edited by Anpu
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...