Jump to content

Kattokaas mikä on myynnissä....


juujoo

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
On 12/10/2020 at 10:43 AM, Jonas B said:

Nyt ne on vaihtaneet jo, että oikein Type2 😁

 

Tää myyjä esitteli tuonne facebookin puolelle, mutta poisti ilmoituksen, kun oikaisin väittämää ”Harrastelijan tallista, käynnistetty säännöllisesti”, tuo auto on yhden keräilijän perikunnalta ostettu ja seisoi vuosia romun keskellä katoksessa.

Link to comment
11 minutes ago, jrasi said:

Nyt ne on vaihtaneet jo, että oikein Type2 😁

 

Tää myyjä esitteli tuonne facebookin puolelle, mutta poisti ilmoituksen, kun oikaisin väittämää ”Harrastelijan tallista, käynnistetty säännöllisesti”, tuo auto on yhden keräilijän perikunnalta ostettu ja seisoi vuosia romun keskellä katoksessa.

Type2 on myös virheellistä tietoa vaikka kone oliskin pallokeulasta sillä kone on perus typ-1 1600cc.... 😉

Link to comment
On 12/10/2020 at 10:43 AM, Jonas B said:

 

Tämän nykyisen keskustelun ulkopuolelta, nyt on kerrankin hauska korisarja tässä bajassa eli autohan on jo tyyliltään lähellä Tamiyan legendaarista Sand Scorcher -radio-ohjattavaa. Tuostahan saisi siistimällä ja edelleen jatkojalostamalla varmaan ihan hauskan 1:1 tribuutin tapaisen laitteen. 

Link to comment

Juuri näin, jos ihan tarkkaa haluaisi niin tulee varmasti jo suomen lainsäädäntökin vastaan etuvalojen kanssa. Tuohon jos muutamankin jutun jatkojalostaisi, ihan vaikka vanne/rengastuksen ja vaikka tarroittaisi vähän esikuvan suuntaisestikin niin ihan tarpeeksi kiva olisi. Sitä meinasin "hauskalla tribuutinomaisella laitteella".  

Link to comment
On 12/12/2020 at 8:35 PM, Tuomo Lehmikangas said:

https://www.tori.fi/vi/77759159.htm?ca=14&w=2&xtatc=INT-12080

 

0780622822.jpg?rule=medium_660

Ähtärissä kunnon ähtäri myynnissä. EI käynyt ilmoituksesta selväksi onko tuossa mitään VW-pohjaista, mutta jostain syystä oletin.

 

Kyllä se ilmeisesti on VW-pohjainen. Konekansasta kommentti:

Quote

Velipoika tuosta jo aikaisemmin kertoi kun juteltiin. Tiesi tuon keksinnön livenä jota teki mieli. Häntä kiinnosti tuo projekti mutta nyt kun se tuli julkiseen myyntiin niin hinta saattaa nousta yli järkevän tason harrastajaa ajatellen. Siis tuohan on volkkaripohajainen ja isommin tarvii työtä että liikenteeseen on kelvollinen.

 

Link to comment
  • 3 weeks later...
3 minutes ago, Hebster52 said:

Oho! SP2 jo myyty.. mikähän oli hinta? Onkohan ollu Suomessa leimattu 2007 vai muualla?

10 000€ oli pyynti. Ollut kuulemma noin 30v nykyisellä omistajallaan, myyntiä hoiti välikäsi joka ei osannut kertoa lisää historiasta. Trafin perusteella on ollut Suomeen rekisteröitynä 79-->

Link to comment
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
4 hours ago, Tuomo Lehmikangas said:

 

Ei vissiin ollut 3800 sopiva hinta niin on myyjä joutunut päivittämään. Nyt 5000e.

https://m.nettiauto.com/volkswagen/412/11762568

Voihan tuossa olla myymistä tuossa kunnossa ku kaikki tietää että huutojoi oli sen 2k€ ja nyt mitään tekemättä 5k€eerroa.. ei nostanu ostohaluja, toivottavati jollain.. ei siinä auta selitykset että ruosteeton.. kaarissa jotain pientä.. 
Luin aikanaan sen karmann tc:een ilmoituksen, ihana peli. no money no honey.. hyvä että meni osaavalle.. mutta siinäkin paljastu kaaret yllättäen.. mitähän tästä löytyy ku istunut rattailla ilmoituksen mukaan sen parikytä vuotta.. näissä taitaa olla rakenne kummiskin sama ku typekolmosessa jossa on hyvää tilaa muhia sontaa vuosia.. 

Edited by Urbantoy
  • Like 1
Link to comment
12 hours ago, metake said:

Se on sen Tojotan hinta..

Lähetetty minun SM-G973F laitteesta Tapatalkilla
 

Åke oli taas oikeassa, kuten aina. On nämä kyllä hauskoja laitteita: kiertävät omistajalta toiselle ja hinta nousee koko ajan. Joskus sitten vaan jää jollekulle Musta - Pekka käteen.

  • Like 2
Link to comment
On 2/6/2021 at 2:57 AM, Urbantoy said:

.... näissä taitaa olla rakenne kummiskin sama ku typekolmosessa jossa on hyvää tilaa muhia sontaa vuosia.. 

 

Jooei, ei ole kolmoseen muuta yhteistä kuin merkki keulassa (ja mahdollisesti vaihdelaatikko).

 

Tämä ei ole kehu.  Neloseen tehtiin kaikkea hassua äänenvaimennuksen takia, kuten PU-vaahdolla täytetyt kotelot, apurungot ja tukivarret(!). Lisähauskana säästettiin pellin laadusta & paksuudesta,  joten suorakin pelti ruostuu helpommin puhki kuin kolmostyypissä. Itsekantava kori päälle, niin ei saa edes kätevästi osiksi.

 

Vielä kun moisen omistavana tietää että varaosia saa lähinnä toisen harrastajan irtipurkamista osista vaihtokauppana, niin nelonen ei tosiaan ole helppo harrastekohde. Kun se ei ole mitenkään hienon näköinenkään, niin ehjästäkin muutama tonni on paljon.

 

Se on harvinainen ihan syystä: Se oli aikanaan kovin kallis (~99 Saabin hintainen: Se oli Volkkarista paljon), joten niitä ei myyty montaakaan ja kun se vielä ruostui pikavauhtia pois, niin eipä montaa jäänyt jäljelle.  Kerrotaan ongelmat varaosien puutteella ja tavan harrastaja nostaa kädet pystyyn ja vaihtaa mallia. Minullakin tuo on vain siksi että pitää olla(TM) yksi nelonenkin ja sellainen tuli leimattuna kohtuuhintaan vastaan. (~2 tonttua) omituisuuden maksimointina: Neliovinen sedan automaattilootalla.

Edited by Kharon
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...