Jump to content

VARASTETUT AUTOT JA VARAOSAT


Recommended Posts

  • 10 months later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...

Kiitoksia tietojen laitosta Metake & Jupsu, onhan mullakin tänne tunnukset, mutteipa tullut heti mieleen tännekkin ilmoitella.

 

Silminäkijä on nähnyt että autolla lähdettiin asemalta tiistaina 12.12 klo 22, hansatietä ensin kohti espoon keskusta, mutta sitten tehtiin U-käännös ja lähettiinkin toiseen suuntaan.

 

-makke

Link to comment

AUTO ON LÖYTYNYT POLIISIEN TOIMESTA KIRKKONUMMELTA!

Kiitos kaikille jaoista ja havannoista!

Pikaisella tarkastuksella oven lukko on rikki, johdot irti (joista käynnistetty) ja auton rattilukko rikki (akku tyhjä ja sulakkeita irroteltu?). Muita paikkoja ei oltu rikottu.

Kiitos vielä kaikille ja hyvää joulua!

  • Like 6
Link to comment
  • 1 month later...

Laitetaanpa tännekin. Eli Juho Peuraniemi kauppaa Dellorton drla 45:sia kaasuttimia kuplan imusarjoilla. Nämä kaasuttimet on jo ainakin kerran maksettu kun typeryyttäni menin ne etukäteen maksamaan. Paikkakunnaksi myynti-ilmoituksseen oli laitettu Ranua mutta pienen kaivelun jälkeen samat kaasuttimet oli myynnissä myös Tuupovaarassa.

  • Like 1
Link to comment

Olisiko paikallaan Volkkaripalstan luotettujen henkilöiden verkosto läpi Suomen? Eli paikallinen harrastaja kävisi paikan päältä osat? Jos ei käteiskauppa onnistu, voinee epäillä huijausta. Itse olen pyrkinyt (FB) kaveripiiriäni käyttämään ja maksan mieluummin heidän tililleen + hieman vaivanpalkkaa, kuin tuntemattomien myyjien tileille, koska näitä huijauksia tapahtuu nykyään paljon. Ei uskalla enää tilille suoraan maksella. Kyllä, tulin itsekin vuosia sitten huijatuksi. Olisiko Paypallista suojaa näitä vastaan? Ymmärtäähän sen ettei myyjäkään pelkällä postimaksulla halua lähetellä, sillä eihän mikään takaa että ostajakaan olisi rehellinen.

  • Like 4
Link to comment
  • 5 months later...

Varastettu ukin keulakolaroima junakeula metsäpalstalta Joensuun Tervasuolta. Olisi ollut suunnitelmia auton käytölle. Viitseliäisyyttä on hakijoilla ollut, sillä puita on myös kaadettu - kirveellä. Eli jos ei erota omia tavaroita toisten tavaroista, samallahan sitä rikkoo myös jokamiehen oikeuksia metsässä kulkiessaan...

Eli Pohjois-Karjalan harrastelijat, onko pihoilla näkynyt kuvan kaltaista autoa? Saa ottaa yhteyttä 040 707 4910.

junis.jpg

Link to comment

Nyt saattaa olla eri auto kysessä mutta jossain facebookin ryhmässä näin kuvan kun tässä lähiaikoina (max 2vk) joku oli puita kaatanut että pääsee junista hakemaan. Koetin etsiä kuvaa mutta en löytänyt.

Link to comment

Saatat Tanhis sekoittaa tähän kun myö käytiin kaatelemassa puita (moottorisahalla) saman värisen juniksen ympäriltä aika tarkkaan kuukausi sitten. Tämä toki haettiin luvan kanssa ja Näätänmaasta Savon puolelta, n. 100km Joensuusta.

Mutta pidämme silmät auki jos varastettu junis ilmaantuu jonnekin.

IMG_20180628_184917324.jpg

  • Like 1
Link to comment

Hienoa toimintaa kaikilta!

 

Metsälöydöt voi olla aika hankalia, jos ei mistään saa omistajaa selville. Varsinkin jos sattuu lojumaan valtion, kunnan, seurakunnan tai jonkun yrityksen maalla. Nyt en tarkoita mitenkään tätä kyseistä tapausta vaan noin yleisesti. Onnellinen loppu kuitenkin, eikä varmaan jäänyt kaivelemaan hampaan koloon?

 

t. Mika

Link to comment

Kyllä kiinteistön omistaja pitäisi olla aika helppo tieto nykyään löytää, ainakin kun itse tarvinnut niin helposti on löytynyt, yhdellä puhelinsoitolla. Tässä yksi ohjeistus: https://yle.fi/uutiset/3-8209597

 

Ja kyllä, sikäli mukava kun asia selvisi nopeasti ja kyseinen harrastaja tuo auton pihaan, kaikkine osineen. Aika vahva olikin veikkaukseni, että VW-harrastus on meitä yhdistävä tekijä... ;)

Link to comment
  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...