Jump to content

Kiina-osaa LA:sta


Guest Variant

Recommended Posts

Guest Variant

Nyt kun Serrano lopetti, olisko tietoa mikä on paras paikka käydä shoppailemassa halpoja osia, jos lomamatka suuntautuisi Losiin? Semmonen myymälä, jossa oma varasto ja auki normaaliaikaan, ei siis pelkkä postimyyntifirma.

Link to comment

Vee Dub Parts huntington beach´llä on ainakin sellanen mesta missä kantsii vierailla, kaikkee löytyy. Ja niillä kaiketi oli kovimmat hintakilpailu-kahinat Serranon kanssa (korjatkaa jos oon väärässä) Osoite on : 17031 Newland street in Huntington Beach, Ca. 92647 . http://www.vwparts.net/

Sitten on Gene Berg Orangessa, eiks niilläkin oo joku pulju missä käydä ? Osoite kuiteskin on : 1725 North Lime Street Orange, California 92865. Jos hienoja volkkareita haluaa nähdä ja sattuu olemaan kuukauden ekana sunnuntaina Losissa, sitten kannattaa suunnata Nick´s Burgers mestaan 1712 W. Orangethorpe Avenue, Fullertoniin jossa kokoontuu Der Kleiner Pantzers´n kaverit ja pikkasen muutakin volkkarikansaa. Itsellä on tarkotus lähtee länsirannikolle ens vuoden puolella ja tarkotus olis olla paikalla Pomona Swap Meetin ja ton DKP treffien aikaan.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...