Jump to content

Typ 1 ´65


Recommended Posts

Tässä kuvaa mistä lähdettiin

P4241088.jpg

Sitten matkan varrelta

P9190553.jpg

P9190541.jpg

P9190542.jpg

Tässä moottori vielä tallin lattialla, mutta nyt jo autossa kiinni

P9190558.jpg

Tossa olis tuollainen tuherrus siitä millainen auto tulisi ensi kesänä olemaan.

Volsu08.jpg

 

Talven aikana olisi vielä tarkoitus haalia jotain osasia autoa varten. Mielessä on mahdollisesti uudet penkit, uusi vaihdekepukka, ratti ja vyöt. Edessä noissa bermeissä pyörii 145/65 ja takana 205/70. Takapää nostetaan vakiokorkeuteen. Mutta nyt auto on talviunilla ja itsekin haeskelen inspiraatiota ainakin alkuvuoteen asti. Ajattelin silti päivitellä tänne osia mitä talven aikana tulee hankittua.

Link to comment
  • 1 month later...
Nonii, Justin nappas kertaheitolla "Pohjois-satakunnan asiallisin kupla" tittelin Jaskan nokan edestä. Hyvältä näyttää!

 

Aha, noni, nyt meni maku, perkele, ei varmaan auta ku hankkia ne valkoset mangelsit ja saapin penkit sitte ja ja ja....:)

 

Enkä muuten tajunnut tota Rofan viestiä ollenkaan, mut en mä muutenkaan noista tuunausjutuista. Oliks se sitä ku laitettiin isot subbarit takaluukkuun? Sitä ei olekaan vesivessoissa vielä kukaan kokeillut...:D

Link to comment

No joo, pitää tunnustaa että käytän tässä rakennelmassa "tuttua reseptiä" enkä häpeile sitä tunnustaa. Reseptissä lukee California Look. Enkä nyt oo ottanut mitään hernettä nenään Rofa.com´n kommentista, päin vastoin. Ja tattista vaan sinne Rooman suunnallekin kehuista. Autohan on silti omaan silmään lähes keskeneräinen.

Link to comment

Enpä sanoisi että Suomessa olisi liikaa tehty klassisen California look reseptin mukaisia kuplia. Kaikenlaista ähtäröintiä on yleensä sotkettu enemmän tai vähemmän mukaan. Tämä on hieno, mummunpunaiset toimii aina ;)

Link to comment
Enpä sanoisi että Suomessa olisi liikaa tehty klassisen California look reseptin mukaisia kuplia. Kaikenlaista ähtäröintiä on yleensä sotkettu enemmän tai vähemmän mukaan. Tämä on hieno, mummunpunaiset toimii aina ;)

AMEN ! Aina välillä kun katselee nettiautoa tai blocket.se sivuja joissa mainostetaan pirssejä cal-luukkereina meinaa oikeesti päästä naurut. Tässä yks esimerkki http://www.blocket.se/vi/14204224.htm?ca=13_s =)

Voi mahoton...

Link to comment
  • 4 months later...
Puskurit takaisin ja olisi heti paljon paremman näköinen...

 

Kyllä sitä tulee varmaan noita puskimiakin kokeiltua tässä kesän mittaan. Tällä hetkellä noi teebaarit vaan istuu omaan silmään ja haettuun luukkiin paremmin.

 

Kyllä jukkis istutan sen csp´n jossain vaiheessa autoon mutta, ajattelin kokeilla ekana flat-4 eliminaattoria mikä tossa eteisessä lojuu (avaamaton paketti). =) Lähinnä ulkonäkö syistä, mulla on rattina flat-4 gt-ratti ja ne sopii hyvin yhteen. Mutta ei se csp pölyttymään jää. Uudet keskiökupit vaan pitäis vielä hankkia. En oikeen diggaa noista "kahvimukeista" mitkä tuli tuolta MWS´ltä bermien kera. Uudet etuiskarit, hd-vakain ja turvavyöt olis vielä tuossa asennuslistalla. Tämä härveli livenä Raumalla 1.6 kun Pori, Rauma ja Turku kohtaa.

Link to comment
Perä noussu tammikuun kuvista?

 

Jepjep, oli vähän tarkoituskin korottaa perä vakiokorkeuteen. Eikä toi putkisto ja lisäöljypohjakaan jättänyt oikeen vaihtoehtoja. Olisi pohja raapinut sitten ihan joka paikkaan missä ajelen kuten, työmatkat ja sen sellaiset.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...