Jump to content

huutopalsta.com?


Guest Raggare

Recommended Posts

Guest Raggare

eikö porukka nykyään tiedä myymiensä tuotteiden arvoo, pitäskö myyntipuoli muuttaa huutonetiks johon voi optiona lisätä tuollaisen "osta heti" tyylisen kohdan, jossa on summa millä tuotteen voi samantien lunastaa.

tai sit joku sellanen the price is right kisailu, mikä suomeski joskus pyöri mitä se yks hintti juonsi :D

 

ei mul muuta. kuhan täs päden, en mä edes oo ostamassa mitään.

Link to comment

Kieltämättä Antilta aiheellinen vuodatus.

 

Huuto.netit on erikseen, tää pompottelu on persiistä varsinkin jos aloitetaan huutokauppa ja kun ei hinta nouse niin kolmen viikon päästä huudellaan itse perään että "up, uppista, noniinhuutojahuutoja" jne.

 

Sitten lopuks parin huudon jälkeen pamautetaan viestit bittiavaruuteen ja kahden kuukauden päästä sama tavara ulos uudelleen.

 

Enkä minäkään mitään osta, ainakaa huutokauppana täältä.

Link to comment

Rahallahan noista huutokaupoistakin selviää. Huutaa sen verran kuin kokee tuotteen arvoksi. Jos ei voita, niin ei joko ole tarpeeksi rahaa tai ei arvosta tuotetta niin paljon kuin joku muu. Sama juttu kuin varsinaisilla huutokauppasaiteilla - ei sitä tuotetta snaippaa kukaan, joka ei ole valmis maksamaan eniten.

 

Huutokauppa antaa myös satunnaisemmille kävijöille mahdollisuuden hankintaan. Ihan samahan se on kuka näissä kaupoissa huutelee - eräät tuotteet tuntuvat olevaan myyjän puolelta huutokauppoja, joissa huudellaan viikosta toiseen uppia tai alempaa hintaa.

 

IMHO parempi säilyttää kuitenkin vastausmahdollisuus myynti-/ostopalstoillakin, kun vaihtoehtokin löytyy.

Link to comment
  • 3 weeks later...

En kannata... menee pölhölän toimiksi.Ei täällä muste mitään maksa ja parempi täällä myydä VW kamaa kuin Huutonetissä.On muillakin mahdollisuus ostaa.Päin vastoin avatkaa vapaa sivu saa myydä ja puhua miten vain tuskin täällä kukaan niin herkkä on että ottaa nokkiinsa tietokoneen välityksellä ja vaikka ottaakin niin ei ainakaan veri lennä ja jos lentääkin niin oma moka mitä hakkaa nokkaa näyttöön.

Link to comment
  • 1 month later...

No onhan toi huutokauppa ihan jees mutta silloin jos huutokaupalla jotain myydään niin ilmoituksesa pitäisi olla vähintään alla mainitut.

-pohjahinta (esim: Myyjä:huutokauppa osa x Ostaja: tarjoon 5€ Myyjä: Ei se niin halpa ole)

-Koska huutokauppa loppuu tässä tarkka kellonaika ja foorumin kellon mukaan eletääisiin ja tajoukset suoraan ilmon perään.(Näin siksi että vältyttäisiin taas turhalta uppaamiselta.)

 

 

 

Ja sitten mitä tulee tuohon huijaamiseen niin tunnukset pois vain. Kerran just oli yks sankari joka oli kaupannut jotain 10€ osaa hintaan +40€ kuukauden päivät. Ja sit oli upannut ja joku kun oli tarjonnut suoraan ilmoon 20€ niin tunti siittä oli tullut yv tarjous 35€ ja sit hetki sen jälkeen 40€ yv:llä ELI EI NÄIN

Link to comment
Guest UMK Seppelin

Hienoa! Täällähän on tullut jopa kehuja omista huutokaupoistani. Huutokaupoissani maksan aina itse postimaksut, vaikka huudot olisi jääneet alhaisiksi. Tämän lisäksi aina jos tarjoaa tavaroistani edes euron tavara toimitetaan parhaan huudon tehneelle. Yritän vain saada kaikkea hauskaa tavaraa liikenteeseen, mitä tuulee hommattua ympäri maailmaa. Tälläkin hetkellä on kaikkea hauskaa kaapeissa, mutta laitetaan niitä sitten joskus kaupaksi. Kiitoksia kaikille huutokauppoihini osallistuneille! HUOM! Kesä lähenee, joten autot valmiiksi...... T. Seppelin ja (surullisen kuuluisa) Uudenkylän Moottori Kerho

Link to comment
  • 3 weeks later...

Voisko ajatella että noi huudattelut olis oman otsikkonsa alla?

Nyt ne ikäänkuin uppautuu aina ylimmäksi sen seittemän kertaa.

Kukinhan vois silleen välttyä kattelemasta noita.

 

Mun mielestä Seppeliinin huutikset muuten on oikeita huutokauppoja -muutamat muut ihan silkkaa vedätystä.

 

seb.

Link to comment
  • 1 month later...
Guest UMK Seppelin

Hyvä, että joku on edes joskus tyytyväinen minunkin tekemisiin. Taidan vielä pitää tämän kuun taukoa huutokaupoissa. Laitataan sitten kaikkea ns. nöyhtää tarjolle kesän kynnyksellä.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...