Jump to content

Tästä alkaa mun projekti..


Teevee

Recommended Posts

Tuli aikoinaan Mitolta ostettua tommonen kupla ja nyt sitte purkaillut sitä hiekkapuhallusta varten.. Huumoria tostakin kuvasta(toi eka) pakko repiä, ei varmaan naurata sitten enää ku tekee sähköjä tuohon uusiksi.. :)

 

http://i16.tinypic.com/82m6c0l.jpg

 

http://i13.tinypic.com/8a5r30g.jpg

 

Vähän pakkelia..

 

http://i15.tinypic.com/8fbtr4h.jpg

 

http://i10.tinypic.com/8btqbyc.jpg

Link to comment

Jep, toisaalta välillä kironnut tuota ratkaisua, mut ei se pahan näkönenkään ole.. Noi takahelmat kuplissa tuntuu kans olevan sellasia paikkoja jossa on aika paljon pakkelia.. Tai en tie yleisesti, mut ite ainakin törmännyt aika moneen jossa on.

Link to comment

Komeessa kunnossa auto, tuosta on ilo aloittaa projekti. Meinaatko laittaa irrotettavat lokarit takaisin?

 

Meikän projektissa oli takahelmoissa parhaimmillaan (siis pahimmillaan) noin puoltoista senttiä pakkelia. Lähti mukavina levyinä irti... Takakaaret oli hitsattu koppaan kiinni, koska lähes kaikki pultit olivat historiaa.

Link to comment

Joo-o.. Oli kyllä ihan mielenkiintoista et lähes kaikki piuhat oli punaisia. Et ehkä syytäkin tehdä noi sähköt uusiksi. Olen miettinyt tota lokasuojaratkaisua, et laittaisko samalla tavalla noi takaisin koriin kiinni vai laittaisko irroitettavat lasikuitulokasuojat.. Saa nyt nähdä et tippuuko noi hiekkapuhalluksessa pois. :D

Link to comment

Joo no kyl noit pultteja aluslevyineen saa ilmeisesti esim. HC:lta. Ketuttaa vaan ku pitää porailla noita katkenneita pois korista.. Viel tarttis saada kavereita semmonen määrä et on hyvä nostaa koppa pois alustalta, on vissiin tiukassa kiinni vaik pultit oliskin irti? Nii ja ovien paikalle vahvistehitsaus pitää kans tehdä..

Link to comment

On se hyvä kun kaverit on kylässä ryyppäämässä.. Nostettiin äsken kori pois, lähti helposti. Sitä mäkin miettisin et jos olis niin huonosti käynyt et kori olis hitsattu pohjaan, mut ei onneks ollut. Voin laittaa pohjasta vielä muutaman kuvan tähän jatkoksi kuhan saan ne otettua.. Mut on kyllä pohja ihan hyvässä kunnossa. :)

Link to comment

Noniin tanko otettu pois.. Vähän nihkeesti tuli pois, mut crc auttoi asiaan. Kävin tänään hiekkapuhallusfirmasta kyselemässä puhalluksen hintaa ja sanoi että 50e sisältäen pohjamaalauksen. Tosin kerkee vasta tammikuun puoleen väliin mennessä puhaltamaan, mut onpahan aikaa keskittyä koriin ja osien hankkimiseen, jne.

Link to comment
  • 1 month later...

Kannattaako mun hiekkapuhaltaa toi korikin vai olisko se parempi putsata ihan kotikonstein, esim. rälläkkään poraharja tai jotain.. Ja sit puhaltais vaan pahimmat paikat mihin ei harjalla pääsis? Ku olen kuullut et hiekkapuhallus ei tee hyvää pelleille..

Link to comment
Guest Toheltaja

maalinpoistoaineella isoimmat veks, ettei tartte tohottaa minuuttitolkulla samaa kohtaa hiekan kera. Itte oon aina näin tehny, eikä koskaan o vielä pellit pilalle venyny. Teräsharjalaikallakin kihnuttaessa voi pelti lämmetä hemmetin paljon. Eli mieluummin paljon maalinpoistoainetta. Ja kandee vetää vaikka 80:llä santapaperilla pinta rikki, aine lähtee paremmin irroittamaan, jos tuntuu ettei kiiltävään maaliin kunnolla pure. Ja aineen haihtumista voi estää elmukelmulla, vaikuttaa siis pidempään. Mömmö peltiin ja suiru kelmua päälle

Link to comment

Noniin, hyväksi konstiksi osoittautui kuumailmapuhallin ja lasta kaapimista varten. Tota Nitro Morssiakin kokeilin, mut on paljon hitaampaa ku tuon puhaltimen ja lastan kanssa. Kiitettävästi oli pakkelia takahelmassa, kahden euron kolikon verran oli pakkelikerroksella paksuutta.. :)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...