Jump to content

type4 1.7 moottorin räjäytyskuvat???


Guest dj_ville

Recommended Posts

Guest dj_ville

onkohan jollakin tiedossa 1.7 typ4 koneen räjäytyskuvia jossain nettisivuilla???

 

aattelin kokeilla laittaa kuplaan... mitenkähän paljon muutoksia pitää tehä???

Link to comment

Pientä sovitusta joka puolelta vaatii eli isoimmat varmaan ovat jäähdytyksen muuttaminen ja pakoputkiston teko soveltuvaksi. Itsellä on just z - tyypin nelonen kuplaan sovitettuna. Boonuksena saa koneen tuettua suht hienosti käyttäen niitä takakannake kumeja joita moisessa on käytetty. Eikun väli tankoa kehiin ja kiinnitys puskurin kiinnitys kohtaan kierre tangoilla. Myös leimaus onnistui ilman erillisiä lisälupia ja selvityksiä eli normaalilla muutoskatsastuksella. Eteen vaihdoin levyjarrut ja keulalle kanava puhaltimen sisälle raitista ilmaa puhaltamaan niin ei ollut katsarilla mitään isompaa sanottavaa. Mut kannattanee ensin käydä konttorilla kyselemässä ja varmistaa et mitä pitää tehdä.

Link to comment
Guest Mika Raussi
Myös leimaus onnistui ilman erillisiä lisälupia ja selvityksiä eli normaalilla muutoskatsastuksella.

Ei pitäs onnistua. Tossa kun on vakiona 68 hepoa.

 

Miulla on luvanvaraisena just z-lohkonen kone ruiskulla ja peltisarjalla. Piti dynolappu näyttää todisteeksi siitä, ettei muutokset oo tuonu lisää tehoa.

Link to comment

Onnistuu kun käytetään vertailu mallina 58,5 heppasta kuplaa jota on tehty brasiliassa eli siitä saa sen laskennallisen tehokaton 70,2 hepaa. Mulla ei tarvinnut esitellä teholappuja eikä muutakaan ihmeetä vipstaakia tarvinnut tehdä. Kävin ensin kirjallisuuden kanssa konttorilla juttelemassa ihmisen kanssa joka hyväksyy muutoksen ja selvitin tarkaan et mitä muutoksia haluu niin ei sit ollut mitään sanottavaa varsinaisessa leimaamisessa... joskaan ei tainut ihan sytkät olla mulla hollillaan kun käytin konttorilla... Eli historian kirjoja selaamaan ja kirjallisuutta mukaan ekan kerran kun konttorilla käy. Nyt on mulla maininta otteessa et autoon on vaihettu transportterin z- tyypinkone

Link to comment

Ei oo nyt kaverilta kävin lainaan kirjan jossa oli moisesta tosi pieni juttu. The Beetle muistaakseni yksinkertaisuudessaan... eli siinä oli moinen otettu kans esille... joskaan ei ollut bensiini käyttöinen vaan puupohjaisella alkoholilla toimiva ja lisäks näytti olleen katti versio.... mut kävi konttorilla niin mikä ettei eikä todellakaan tarvinnut kattia virittää... siinä oli swingi akseli eli kävi siitäkin syystä mulle vertailumalliksi jos ois ollut irs niin ois kelvannut kuulemma myös super beetle mut kun ei niin ei... voi toki olla katsareissa eroja mut ainakaan itsellä ei ollut mitään ongelmaa... kävin kylläkin 3.kertaa konttorilla kysymässä ennen kuin leimaan vein.

Link to comment

Well... mulla oli tosta z.tyypin koneesta laput mukana jossa ilmoitettu teho uutena (68hP)... Tosin netistä tulostettuna... ja sanoin et on transportterin /caravellen kone eli ihan se on se ja sama onko siinä kumpi mainittu kunhan hepat täsmää.. ja koneesta löytyy oikealla alkava numero ja koneen koko on se 1.68 litraa ja ei ollut muutenkaan mitään isompaa kun ei ihan kaikkia prosenttejakaan merkanneet prosenteiks tuli 15%... edelleen se voi olla ihan toisenlainen jollain toisella katsarilla ja konttorilla eli siksi sanoinkin et kannattaa ensin selvittää et mitä sanovat ja ruveta sit vasta tekemään..

Link to comment

Ei ole myyty euroopassa ainakaan, en tiedä onko jenkeissä myyty. Ainakaan toi katsari ei vaatinut tiettyä maata missä ois myyty eli liekkö tehnyt virheen??? Oli kyllä just kyseisestä aiheesta ollut koulutuksessa eli oisko muuttunut noi säännökset löysemmiksi??? Alustavasti kun kyselin sillon sanoi et ei oo merkitystä missä tehty kunhan on tehtaan malli... mut kannattanee ensin joka tapauksessa kysyä katsarilta joka hyväksyy muutoksen ja etsiä historiikistä kyseinen versio.

Link to comment
Guest komppa

Ja taas yksi "laiton" moottoriasennus menee katsastuksesta läpi...

 

Onneksi olkoon!

 

Mutta kuinka mones tapaus tää oli vaikka 5-10 vuoden aikana,

eli älkää mussuttako, vaan ottakaa opiksi!

 

Katsastusasemalle mars ja kysymään. Sopimalla ja keskustelemalla ne luvat aukeaa.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...