Jump to content

Junakeula -67


Guest Mikko Pihala

Recommended Posts

Guest Mikko Pihala

Tällainen peli tuli hankittua viime viikolla. Savut moottorista on jo otettu ensi kertaa 15 vuoteen. Jarrut uupuu ja muutama paikka täytyy hitsata. haaveena olis ajella vielä tänä kesänä.

post-990-13888361128316_thumb.jpg

post-990-13888361128593_thumb.jpg

Link to comment
Guest Mikko Pihala

Pellihommat jo voiton puolella. Aina niitä pehmeitä peltejä löytyy enemmän mitä ensi silmäyksellä luulis, ei nyt kovin paha kuitenkaan. West Festiin olis ainakin jo tarkoitus päästä, hyvällä tuurilla jopa Himokselle.

Link to comment
  • 3 weeks later...
Guest Mikko Pihala

Peltihommat vaan jatkuu. Kuka niitä palkkeja aina näissä ruostuttaakin ? Tuttu tunne toisaalta projektin kanssa, ei tämä nyt niin paha ole..., kuten tuossa ylhäällä mainitsin.

Link to comment
Kuka niitä palkkeja aina näissä ruostuttaakin ?

Se on ruostepeikko. Terävähampainen ja pitkäkynsinen lyhyehkö pikku veijari. Ei tykkää öljystä eikä massasta. Saattaa kyllä tökkiä kynnellä sinne massan alle. Mieliruokaa maalaamaton musta rauta. Sitä se nakertaa yön pimeinä tunteja suurella tarmolla. Ruostepeikkoa on vaikea havaita, mutta sen tekoset näkyy hyvinkin pian. Ruostepeikko ei tykkää lämpimästä ja kuivasta. Eikä myöskään kylmästä ja kuivasta. Kosteus on ruostepeikon mieleen. Siellä se viihtyy ja saa aikaan hyvinkin paljon.Ruostepeikon vaatimattomasta korkeudesta johtuen se yleensä nakertaa alustarakeita. Juniksessa mieleiruokaa on palkit ja helmat. Toisaalta paljasta pintaa nähdessään ruostepeikko saattaa kiivetä nakertamaan vaikka kattokouruja ja ikkunatiivisteiden reunoja. Tiettävästi ruostepeikosta ei ole yhtään valokuvaa. Photoshopattuja kylläkin.

Link to comment
  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...