Jump to content

Miksi juuri nyt ei ahdista yhtään?


Recommended Posts

Vissiin ens viikolla tämmöinen tulossa kototalliin, ollut projektina vuodesta 1986, moottori on tehtynä ja lokarit vaihdettu yms. peltihommia tehty. Leimattu viimeks vuonna 1985 ja ainaostaan yksi virallinen rekisteriin merkitty omistaja.

DSC01483.jpg

Link to comment
  • 2 weeks later...

Nyt ei ahista yhtään kun äkillisen leikkauspöydälle siirron jälkeen taas kotosalla ja huomattavasti helpommalla olotilalla vaikka varovaisuus pitääki olla mielessä tulevina kuukausina. Niinku aina koneremontissaki ylimääräset sisukalut poistetaan ja ehostetaan laite toimimaan paremmin. Ylimääräset huonoksi todetut suolenpätkät ja muuta pahentunutta jäi ulkopuolelle. Hyvää alkanutta Joulukuuta kaikille harrastaville.

Link to comment

Revin koneen ovaalista öljyvuotojen takia pois. Ei vuoda stefa, ei suojaputket.

-Kiinalaiset venttiilinkopan pannat on löysät.

-Lisä öljypohja ottaa etureunasta hiuka kiinni lohkon"muttiin".

Uskomattoman helpolla pääsin!

Link to comment
Onkos tää se Jussin bussi, joka pyörähti AVK:n kautta?

 

Joo, juurikin se. Olin kuolannut tätä nettiautossa monta kertaa, kunnes näin täällä foorumilla topicin "junis AVK:lla". Siitähän se ajatus sitten lähti... En ole katunut hetkeäkään, oli aivan mahtava paluu takaisin ilmajäähdytteisten pariin monen vuoden tauon jälkeen! Vaikkakin viime kesään mahtui myös ongelmia, koneessa ja alustassa yms.

 

 

Kuuluisa homebussi joo...

 

Ilmeisesti tällä tarkoitetaan sitä muutaman vuoden takaista tilannetta kun lattialla kasvoi sieniä?!?! Kuulin sellasesta ohimennen joltain...

Link to comment
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
>Rouva tilasi mulle autotallipaketin.

-Toivottavasti asennettuna. :)

 

Minäkin luulin, että säästän jotain kun avaimet käteen tehdyn ja täysosatoimituksen hintaeroa oli tallin osalta 15000. Hiivatti, taitaa tulla loppupeleissä yhtä kalliiksi kaikenmaailman pakollisten urakointien, nostotöiden, valujen ja sähkötöiden kanssa! Ja kun marraskuussa jiirisahakin sanoi työsopimuksensa irti, ni katsoin homman lopullisen valmistumisen jäävän tulevaan kevääseen...

 

Ai niin, siksi ei ahista, että karvan verran keskeneräinen talli on kuitenki oma ja lämmin :-)

Link to comment
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Se olis tasan viikko Volksworld Showhun Lontoossa! Ens perjantaina tähän aikaan istun Lontoon Hard Rock Cafessa ja humallun...:)

 

Eilen varmistui että päästään mukaan lauantaina järkättävään kruisinkiin näyttelystä Ace Caféen pihalle skotlantilaisen herrasmiehen 13-ikkunaisella juniksella.

 

Huomenna ajelen prätkät huoltoon Tampesteriin, kevät tulee!!!

Link to comment
Guest VenaCavaInferior

Peltityöt alkoi oikein todenteolla sujua ja alan olla sinut sen hitsivehkeen kanssa! Omat säästin ja tein itse korjauspalat kuskin takanurkkaan sopi kun nenä päähän ja pakkelointiakaan ei tarvita paljoo yhtään. Kyllä on hyvä fiivis kun tähän asti on vaan tökkiny ni jo vihdoin alkaa sujua. Ehkä tästä auto vielä telee....

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...