Jump to content

411 VARIANT '71


Guest jucu

Recommended Posts

Ostin tuollaisen variantin josta ois tarkoitus laittaa emännälle käyttöpeli. Vähän peltitöitä ja maalaus ainakin on tulossa kun löytyy sen verran aikaa. Jarrujen kunnostuksen jäleen yritän leimalle.

 

http://jucu87.kuvat.fi/kuvat/411%20variant/P8260331.JPG

http://jucu87.kuvat.fi/kuvat/411%20variant/P8260332.JPG

http://jucu87.kuvat.fi/kuvat/411%20variant/P8260337.JPG

http://jucu87.kuvat.fi/kuvat/411%20variant/P8260341.JPG

Link to comment

Hyvähän 411 on kesällä ajella, mutta liukkailla se on hieman arvaamaton (on kokemusta). Et jos emäntä ajelee talvellakin, niin vähintään hyvät renkaat alle aina. Ja 412:ssa on jousitusta muutettu, siten ettei perä ole aivan niin arvaamaton.

Link to comment

No niin nyt on jarrut avattu kertaalleen ja löytyhän sieltä... syöpymiä ja kuluneita tiivisteitä. Taka sylinterit oli melko luokattomassa kunnossa, syöpymiä oli kummassakin männän liikealueella.

Onneksi löysin uudet palstan kautta Keiteleen koneesta, kiitokset sinne. Pääsylinterin tiivistesarja on tällä hetkellä haussa, vinkkejä otetaan vastaan. Pääsylinterin putki oli jopa yllättävän hyvässä kunnossa kuivana olleeksi. Pyöräytän hoonaushrjan pari kertaa läpi niin eiköhän se siitä. Etujarrusatuloista ei löytynyt vuotoja tai muutakaan vikaa joten ne jätän tässä vaiheessa koskematta.

Link to comment

Ohoh, ehjä kojelauta!? Noista lähes kaikista muovi halki tuosta tuhkakupin nurkilta. Mulla juuri saman vuosimallin edustajassa myös ehjä, auto saman värinen ja samanlaisella sinisellä sisustalla, olisikohan noissa veljeksissä sitten joku "valmistusvirhe"?. Tuota -71:stä en enää ala elvyttämään, eli joitain osia voisi löytyä tarvittaessa. 2kpl 72:sia riittänee toistaiseksi ajonelkuiksi.

 

Hyvin on lähestulkoon samalla lailla korjattu etulokareiden kaaret, ja samanlaiset vaneripenkitkin... Mutta näyttää kyllä hyvältä lähtökohdiltaan.

 

edittiä: jos nelkut kiinnostaa niin multa on Sastamalan rajalle noin 1km... saa tulla ihmettelemään.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...