Jump to content

Ensimmäisten T1 vokkarien valmistenumerot


Recommended Posts

mulla oli kolmas pari vuotta, mutta nyttemmin heltsingissä pilkottuna raaseriksi :D UUUUH! Museoautot sucks!

 

Mulla pitäis olla joidenkin tietojen mukaan ilmeisesti 12:sta tästä 16:sta sarjasta.

Et satu muistaan mikä sen kuplan valmistusnumero oli?

 

Voi harmi sun kuplan kohtaloa. Miten luovuit sellaisesta?

Link to comment
Guest Jussinbussi
Jokaisella oikeus mielipiteeseensä ja omaan tyylisuuntaansa oli syy mikä tahansa. Mitäpä noista enempää väittelemään.

 

Täysin samaa mieltä.

Joskus vaan arvuuttanut syytä tähän MR-autojen yleiseen "hyljeksintään".

Link to comment
Guest Toheltaja

"pilattu" tuo munkin yksilö oli, siin oli -51 rättiluukkukin jo, originaalit osat karanneet maailmalle, ja aika vaivalla sain kaiken muun paitti sisustan jakkarat, ja verhoilut haalittua takas kasaan... Mutta mittaristojen leimat yms ei täsmää kuitenkaan.

Link to comment

Nyt kyllä pakko laittaa omakin mielipiteeni tähän museo/jokin muukuntoinen auto. Eli mitä nyt välillä noita mr autoja katsonut niin jotkut autot jotka on madallettu ja jotkut muut kuin og vanteen alla ovat välillä huomattavasti paremmassa ja siistimmässä originaalikunnossa kuin mr rekisteröidyt poislukien tietty ne vanteet ja alustanmuutokset. Eli tämä saattaa olla osasyy mistä johtuu yleinen mr autojen dissailu . Varsinkin kun monet ajattelee että jos on mr rekkarit niin auton täytyy olla täysin oikeista osista kasattu ja siihen on nähty sairaasti vaivaa että se on saatu liikenteeseen. Kun taas todellisuus saattaa olla jotain ihan muuta.

 

Ja varsinkin kun sen museoauton alkuperäisuus riippuu hyvin pitkälti tarkastajan asiantuntemuksesta.

Link to comment

Suurin syys raaseri ja rytöluukkien rakenteluun löytyy ihan käytettävissä olevista työkaluista ja omien kätösten taidoista. Tältäkään foorumilta ei montaa sellaista harrastajaa löydy, joka pystyy oikeasti vanhasta ja huonoksi päässeen kuplan uuden veroiseksi entisöimään. Vaan suurimpaan osaan meitä harrastajia (mukaan lukien "museomiehet") pitää paikkansa vanha sanonta: Itte tein ja itte tehdyn näköinen siitä tuli.

Link to comment

Ihannehan olis et omais tietotaitoa, työkaluja kunnon verstaassa ja rakentais alkuperäistä sekä vapaan tyylin mukaista. Mut kun ei oo, niin on vaan valittava se millaisen käsiinsä saa ja tehtävä niin hyvä kun pystyy tai haluaa. Monet noista rytölookeista elää joutsenlauluaan ja ihan jees. Varmaan kymmenen vuoden päästä kummastellaan taas tätäkin maata laahaavaa ilmiötä - kuten on tehty jo -70 luvulta lähtien - tai ehkä jo 40 luvulta? Toivottavasti sprintstarit jää talteen, koska ne on nättejä.

Itte ilakoin sisimmässäni jo -80 luvulla hyvin menestyneitä kuplia soramontuilla katteltuani, että siinähän ne pikkuhiljaa vähänee ja maine sen kun kasvaa. Oli tullu sattumankauppaa löydettyä talliin viiskakkonen, enkä edes tajunnu kuinka hyväkuntoisena se oli ainakin päällisin puolin säilyny. Vähältä piti, etten alkanu vääntää siitä silloisen tyylin mukaista cal-lookeria - viininpunaista candya hirveen museovihreän tilalle, valkoista sisustusta ym, mutta onneksi ei ollu rahaa silloinkaan ja kupla jäi entiseen kuosiin. Kummallahan nyt on enemmän kysyntää - arvollahan ei sinällään ole mitään väliä jos ei tee kauppaa

Kuka tykkää luomusta, kuka silikoneista... ihan vapaasti mun puolestani :-)

Link to comment

Tää on tää ikuinen väittely samasta aiheesta. Aina kun joku jonkun kuppelon yms. on rakentanut jonkun mielestä se on jees ja jonkun taas ei ja kitinää tulee, miks sä teit ton noin? Ei too orggis jne. Ton pitäs olla tollanen tossa jne. paskaa, ai toi ei oo german osa jne....jne....jokaisella kait on oma makunsa ja tyylinsä. Joku tykkää joku ei . Mitä väliä sillä on lopulta??? Jokainen tamppaa tyylillään ? UGH!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...