Jump to content

Porsche diesel super


HSuomi

Recommended Posts

Guest Toheltaja

ökyporvarit, 2 porssee :D Siin tais olla pakoputkikin ihan pakoputkena, eikä tollee ylöspäin, kuten rojektissa näyttäs olevan... Saatanan kalliiks noikin on heittäytyny, ku hitusen kurkkinu maaseutuvoorumeilta noita, jos sattus sopuhintainen kohdalle :(

Link to comment

Mitäs tollaset nipin napin ajokuntoset vekottimet sitte maksaa? Oliskohan toi ollu mallia -60 ehkä.

Saakohan noihin vielä mottiin osia? Tossa on ehkä jossakin sylinterissä/kannessa jotain häikkää mutta kun kukaan ei muista varmasti. Sit näkee ku saa uudet akut ja koneen käyntiin.

Harmi kun ei tullu kuvaa sylintereistä kun pellit otettiin ympäriltä pois. Oli koko tiivis heinäpaali sisällä ku hiiret raahannu olkia täyteen koko kopan.

Link to comment

Tuttavani rakenteli 70 luvulla ittelleen metsätöihin Ponssen pienemmässä mittakaavassa ja käytti tota traktoria lähtökohtana just sen kytkimen takia. Oli parhaimmillaan huonoissa maastoissa kun ei tarvinnu juuri kytkimen kanssa pelata. Liekö vieläkin hyvin onnistunu kone hommissa. No yksi porschehan siinä sitten muutti muotoaan aika lailla tuntemattomaksi...

Link to comment
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Yhdestä kannesta oli pultit löysällä ja pääsi sauhuttamaan välistä. Myös sylinteri on vähän kulahtaneen näkönen siitä vuotokohdasta mutta tuskin johtaa jatkotoimenpiteisiin. Kansi on koneistamossa suoristettavana.

Valotkin alkoi toimimaan ku herkisteli jumiutuneen virtalukon.

Kansikuvaa:

http://i816.photobucket.com/albums/zz86/HSuomi/Porsche/P3090029.jpg

http://i816.photobucket.com/albums/zz86/HSuomi/Porsche/P3090031.jpg

Link to comment

Ottais tosta kannet kuplaan, olis ainakin ruttua. =)

Hidasta homaa hioa tota sylinteriputken yläpäätä tasaseksi ku on vähän kulahtanu vuotokohdasta. Sopivaks sorvattu holkki, hionta tahnaa ja nitkuttelua mut kovin isoa liikettä ei vaan mahdu tekemän.

Onkohan noita sylinteriputkia kukaan soveltanu kuplaan?

Link to comment

Satuin olemaan paikalla jossain volkkaritapahtumassa -80 luvulla kun joku tuli silloisista Isoista Pojista kertomaan, että nyt sitten päästään männän koossa sataan milliin ja ylikin kun laitetaan sylinteriputket tosta porschesta... Liekö ollu koskaan edes tekeillä moinen, mutta asiaa on jo ammoin pohdittu

Link to comment
  • 1 month later...

Juu kyllä kuuluis. En tiedä mitä broidi on suunitellu, se tätä rakentaa. Myöskään takavalot eivät tuu orkkis paikkaan. Ilmeisesti pääsi helpommalla kun poisti sen penkin ja siirtää valot koska noi lokarit joutu tekee uusiks.

Link to comment
  • 2 weeks later...
Mistäpäin Ruotsia tuli noi listat, kun meilläkinpäin tarvetta moisille? ;) Hieno laitos kyllä!

Pistän privalla yhteystietoja sulle.

Ajoin tolla tänään, aika maukasta puuhaa. Toi jopa keulii ku ottaa sähäkän lähdön. =)

Link to comment
Guest vellu

Moi! Mulla olisi kanssa tarvetta konepellin listoille. Olen löytänyt yhden Irlantilaisen sivuston jossa on osia näihin. Mulla on Standart malli vuodelta 60 ja tarvisin lisäksi 2 etupainoa lisää, keulii liikaa lanatessa.

Link to comment
  • 2 months later...
  • 5 months later...

Tuo 6-pulttinen on ns- isopyöräinen malli ja osassa noissa tosiaan on lovi konepellissä kun imusarja tulee sivusta. Äijällä noita diesel porkkeja n. 5 vai 6kpl niin juuri yhdessä superissa on tuollainen lovettu ja toisessa taas ei. Liekö vuosimallissa erot tulleet vai miten. Kun molemmat noista on perus wide-5 jaolla eli ei isoja pyöriä.

 

Ja superin tunnistaa 3 sylinteristä. Mallit junior, standard, super ja master niin sylinterimäärä vastaavasti 1,2,3 ja 4.

 

Hauskoja noi on kunnostaa kun yksi standard ehdittiin laittaa uusiksi niin kyllä se siisti laite vaan ihmisiä miellyttää :) Nurkalla täydessä käytössä lumihommissa onkin tuo toinen superi ja toinen odottaa motivaatiota ja maalia niskaan. Isällä olisikin haaveena vielä etsiä nuo kaikki mallit käsiinsä, pari masteria ja junior kun mennyt ohitse vaikka välissä löytynytkin..

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...