Jump to content

Vilkut vilkuttaa tuplanopeudella..?


Guest Oikkeli

Recommended Posts

Meni taannoin pyyhkijän viiksi poikki ja ostin uuden käytetyn vilkku pyyhkijä viiksi -hässäkän ja nyt toimii kaikki MUTTA suuntavilkut vilkkuu tuplasti nopeampaa kuin normaalisti. Mistä johtuu? Hätävilkut toimii normaalisti mutta viiksien irroituksen jälkeen suuntavilkut vilkutta kuin viimistä päivää.

Link to comment

Koitetaan tarjota edes jotain apuja.

Vaihdoitko polttimoita samalla? Olen käsittänyt että eri tehoisilla polttimoilla saattaa saada tuon aikaan en ole aivan varma. Mietin myös voiko esimerkiksi 6v ja 12v auton viiksissä olla eroa.

Link to comment

En vaihtanut polttimoita ja 12v vehkeestä on tuokin viiksi otettu. Kun irroitin alkuperäisen viiksen ja käytin sitä välissä paikoillaan, vilkku vilkutti jo silloin tupla nopeudella. Eikö tykännyt irrotuksesta vai mikä sitä vaivaa?

Link to comment
  • 9 months later...

Tjoo releen vaihdoin vastikään vasta ja toisella puolella vilkuttaa normaalisti, mutta toisella puolella edelleen "tuplanopeudella" ja peräpään vilkku siltä puolelta palanut. Aiheuttaako palanut polttimo tuon toisen puolen nopeamman vilkuttamisen?

Link to comment

nakojaan alkaa olemaan selva tama ropleema mutta lisataan ny viela, etta voit ostaa elektronisen vilkkureleen joka vilkuttaa aina samaa tahtia, kuormasta riippumatta. Tosin et sitten vilkkumisnopeudesta hoksaa etta joku polttimo on palanut.

Link to comment
  • 9 years later...

Kiitosta infoista, omassa -79 palliksessa alkoi eilen Kilpisjärvellä oikea vilkku vinkkaamaan tuplanopeudella, ihmettelin olisiko vilkkurele hajoamassa (en ehtinyt tarkastelemaan vilkkuja ennen googlailua),  mutta tämän ketjun tiedoilla osasin etsiä ongelmaa: oikean takavilkun lampunkannan hapettuma, pikkaisen putsaamalla korjaantui ja matka jatkuu kohti lofootteja.

20200626_172811.jpg

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...