Jump to content

Volkkaripalstan käyttösäännöt -topic


Guest Ylläpito

Recommended Posts

Guest Ylläpito

Olemme päivittäneet 18.9.2010 Volkkaripalstan sääntöjä, tässä uusin versio:

 

Käyttämällä "Volkkaripalsta" palvelua (jälkeenpäin "me", "meitä", "meidän", "Volkkaripalsta", "http://volkkaripalsta.com/keskustelu"), sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, älä rekisteröidy ja/tai käytä "Volkkaripalsta"-palvelua. Me voimme muuttaa näitä ehtoja koska tahansa ja teemme parhaamme informoidaksemme sinua. On kuitenkin suositeltavaa lukea nämä ehdot säännöllisesti, koska "Volkkaripalsta"-palvelun käyttö vaatii että hyväksyt nämä ehdot siinä muodossa, kuin ne on päivitetty tai korjattu.

 

Suostut olemaan esittämättä loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia, joka voisi loukata voimassa olevia lakeja oli se sitten omassa maassasi, se maa, johon "Volkkaripalsta"-palvelin on sijoitettu tai kansainvälisiä lakeja. Toimimalla tätä vastoin voidaan sinut välittömästi ja lopullisesti poistaa järjestelmän käyttäjistä ja tarvittaessa internet-yhteydentarjoajaasi otetaan yhteyttä. Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan näiden ehtojen noudattamisen tarkkailua varten. Hyväksyt, että ylläpidolla on oikeus poistaa, muokata, siirtää ja sulkea mikä tahansa keskusteluketju tai viesti niin halutessamme. Ylläpidolla on oikeus poistaa tai asettaa porttikieltoon mikä tahansa käyttäjä ilman erillistä ilmoitusta. Suostut myös siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi, mutta "Volkkaripalsta" tai phpBB ei ole vastuussa mahdollisen tietoturvamurron aiheuttamasta tietojen vuodosta ulkopuolisille tahoille.

 

Volkkaripalstalla yrityksien mainostaminen on oletusarvoisesti sallittu. Ylläpito varaa itselleen oikeuden kieltää nimettyjen yrityksien mainostamisen.

 

Päivitettyjä kohtia ovat siis:

 

Ylläpidolla on oikeus poistaa tai asettaa porttikieltoon mikä tahansa käyttäjä ilman erillistä ilmoitusta.
Volkkaripalstalla yrityksien mainostaminen on oletusarvoisesti sallittu. Ylläpito varaa itselleen oikeuden kieltää nimettyjen yrityksien mainostamisen.
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...