Jump to content

Saqes

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Saqes

  1. On 10/8/2019 at 8:59 PM, JariG_ said:

    Myönnetään että en tullut edes ajatelleeksi että kokonaisen e upin saa aika halvalla. Tosik se on sitten oltava niitä ihan uusimpia kun vanhemmissa on vaan 18kWh akku. Pidin kuitenkin hintaverrrokkina evwest.comin tesla moduuleihin perustuvia konversiosettejä. https://www.evwest.com/catalog/product_info.php?cPath=40&products_id=168&osCsid=4n0lm7988bt0jg207lij681bi1

     

    Eli käytetyt teslan moduulit, kapaa 26,kWh ja "pelkkä" voimanlähde akkuineen 17kUSD. Tuohon verrattuna bolt on pohjalevy 10kWh isommalla kapalla ja kaikilla herkuilla ei ole paha?

     

     

    Nythän tuon tekniikkapaketin saisi Suomessa loppuvuoden ajan 15,5k€ hintaan. Tosin sen saisi vasta ehkä vuoden päästä ja se pitäisi irroitella uudesta Seat Mii Electricistä... 

    😂

  2. On 9/16/2019 at 8:48 AM, mattio said:

    Saimme oman projektiautomme mukana Katsastuskonttorin päätöksen auton rakenteen muuttamisesta sekä tyyppikatsastustodistuksen.

    Jälkimmäinen on alunperin ollut lämpöherkälle paperille tulostettuna ja teksti on paikoin kärsinyt pahasti.

     

    Oletko kysynyt kansallisarkistosta löytyisikö tuolla tyyppikatsastustodistuksen numerolla myös heidän arkistostaan tietoja?

  3. On 9/2/2019 at 9:15 AM, mattio said:

    Olin loppukesästä 2019 yhteydessä henkilöön, joka oli ollut tekemässä uutta muottia sen jälkeen kun Burträsk oli palanut. Juttu sai aivan uusia käänteitä. Muotti tehtiin Munsalassa ja siirrettiin Saloon. Tämä oli minulle ihan uusi tieto. En tiedä kuka Salossa valmisti autoja. Jututtamani henkilö oli sitä mieltä, että autoja olisi Suomessa valmistunut noin 20 kpl.  Hän myös totesi, että projektiautomme on ilmeisesti ihan ensimmäisiä Salossa valmistuneita. 

    Mielenkiintoista on, että hänellä ei ollut mitään tietoa siitä, että Euran Lasikuitu olisi valmistanut RPB autoja. Olen itsekin kallistumassa sille kannalle , että näitä ei ilmeisesti sittenkään tehty Eurassa.

    RPB GT auton kaikki muotit ovat edelleen tallella ja sijaintipaikka tiedossa.

    Minulla omistuksessa oleva RPB GT on tehty 1975—76 ja rakentaja tehnyt silloin muotit jostakin valmiista GT:stä ja muokanut hieman mieleisekseen. Kuitenkin siinä mielessä kiinnostava yksilö, että on silloin verottajan mieliksi tehty uudeksi autoksi ja tyyppihyväksytetty (ainakin valmistenumero on annettu uusi).

    Onkohan kitcareja kuinka paljon Suomeen samalla menettelyllä tehty?

    Myös kiinnostaisi millä tiedolla voisi kansallisarkistosta löytyä lupapaperit/tyyppihyväksynnät? Rekisterinumeroilla on jo kaikki paperit hankittu...

    • Like 1
  4. Onko kukaan raaskinut leikata tiivisteitä poikki? Onkohan kuvan tiivisteen profiili sama kuin volkkarin 60-70 - luvun malleissa? Mitat noin mittoja, koska aika elähtänyt oli vanha tiiviste.

    Pitäisi löytää oikea tiiviste uuteen tuulilasiin, niin pääsisi tien päälle. Ajoneuvo 1976 RPB GT yksittäisvalmisteinen suomi-versio.

     

    _20190605_061650.JPG

    DSC_0380.JPG

×
×
  • Create New...