Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Pasi

  -58

  Ja sain tosiaan ne mustat kilvet myös 👍 Etuvanteisiin ei mahtunut ne keskilätkät paikoilleen kun rasvakupit tulee niin ulos, tuohon täytyy keksiä jotain.
 3. Pasi

  -58

  Vanteet tuli ja omaan silmään ne sopii paremmin kuin peltivanteet mutta nämähän on makuasioita. Vaihdelaatikko meinasi tosiaan teetättää kunnolla töitä, kaksi kertaa piti käyttää auki ennenkuin tuli kuntoon, kiitos Jannelle vaan remontista. Tänään pääsin siis kunnolla vasta testaamaan tuota autoa ja onhan se mukava ajella pitkästä aikaa. Vielä siinä kuitenkin pientä hommaa on, rengaskulmat kun säätää niin ajettavuus paranee huomattavasti. Keulaa pitäisi nostaa hyvin vähän kun meinaa rengas ottaa välillä kiinni kaareen kun kääntää ja peräpäätä vois hieman laskea..
 4. Moi, Onko tiedossa ketään, kuka laittelee Kuplan koneita "ulkopuolisellekin"? Itsellä ei oikein aika riitä, taidostahan se ei tietenkään ole kiinni, heh heh...
 5. KimmoH

  The Hulk

  Biltsusta hain pikkulaturin. Pahvimallilla liikkeelle, jos tuohon sais kiinnitysraudat askarreltua.
 6. Onko kukaan raaskinut leikata tiivisteitä poikki? Onkohan kuvan tiivisteen profiili sama kuin volkkarin 60-70 - luvun malleissa? Mitat noin mittoja, koska aika elähtänyt oli vanha tiiviste. Pitäisi löytää oikea tiiviste uuteen tuulilasiin, niin pääsisi tien päälle. Ajoneuvo 1976 RPB GT yksittäisvalmisteinen suomi-versio.
 7. Jos mittarille menävässä johdossa tai liitoksissa on vastusta, niin sekin telee virhettä. Tärkein kai tietää, että on heitto. Sitten sen voi huomioida. Itse olen ajatellut niin, ettei noi tarkat numerot niin tärkeitä ole kuin seurata kehitystä. Jos lämmöt rupeaa nousemaan "normaalista", niin sitten täytyy reakoida. Minäkin innostuin mittailemaan lämpötiloja, kun tuntuu minullakin mittari näyttävän liian pieniä lukemia. Totesin, että öljynpainekellon paikkaan laitettu anturi näytti ainakin 10 astetta viileämpää kuin kampikammion pinnasta mitattu lämpötila . Minulla on ulkoinen suodatin lakasuojan sisällä. Sillä matkaa öljyt varmaan jäähtyy jonkinverran, joka voi selittää tuota.
 8. Ostin toisen anturin öljynpainekellon paikkaan adapterilla. Äsken testaus ja kiehuvalla vedellä ja mittari huijaa 10c eli kun vesi kiehuu näyttää mittari 90c. Saako/pystyykö näitä kalibroimaan jossain jotenkin?
 9. Vielä hakusessa... Sent from my iPad using Tapatalk
 10. Juu iskarit on vaihdettu myös, mitenhän tästä ongelmasta pääsisi eroon?
 11. Varsinais-Suomesta lähtee perjantai-iltana viiden äijän porukka rikkomaan pari kiihdytysautoa.
 12. Last week
 13. Iron persus kova jätkä.. No hyvin ruokittuna ainakin pääsee matkaan.. kenpeleen keisari on valmistellut huomisiin loskinkeroksiin kuus killoo läskiä salaattien kera.. naposteltavaa riittää söndaagiin asti..
 14. Reissubussi aloittanut matkan - säästetään lauttamaksuja ajamalla Haaparannan kautta, heh-he... Oulun seudulla sunnuntaihin, jolloin sitten siirrytään Ruotsin puolelle.
 15. Päinvastoin.. Myin tänään sen viimeisenkin mcpherson keulalla olevan type-1 korin.. Kaipaamaan jäivät Esab hitsauskone, pari Makitan rälläkkää, Bachon työkalut, yms..
 16. Nyt tämän saa hapea pois. ps. Rommi tai Viski maistuisi:)
 17. Joo - kattaus hyvä mutta vähän etäällä
 18. Nouto jäi tapahtumatta eli ovat yhä kaupan. Soitot tai emailit. Ei tekstareita.
 19. Tämä on kaukana, mutta sieltä löytyisi monenlaisia vaunuja https://vuokravaunut.fi/?gclid=EAIaIQobChMIpP3TgqTp4gIVheAYCh2ccQfUEAAYASAAEgI8SfD_BwE
 20. En osaa sanoa paljonko tarvitsee jännitettä startatessa. Jos puolan jännite arveluttaa, voit vetää sille sähköt irtonaisesta akusta suoraan puolan napoihin. Irrota auton plus puolen kaapeli puolalta varmuudeksi. Suoraan puolan napoihin akku kiinni. jos et starttaa/pidä autoa käynnissä ei johtoja kannata jättää puolaan kiinni. Minuuteissa ei tapahdu mitään, mutta vartti alkaa olemaan pitkä aika. Saattaa käristää puolan... Riippuu siitä onko kärjet sattuneet jääneet auki vai kiinni. (sama voi tapahtua jos jättää autoon virrat päälle pidemmäksi aikaa kun kone ei käy)
 21. Tämmösellä mennään tästä eteenpäin. Jos jollain tietoa kyseisen auton liikkeistä ajalta ennen minua,saa laittaa juttua.
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...