Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Muutama osa myyty ja hintoja joiltain osin päivitetty, ostakaa pois.
 3. No ehkä vähän, tota 16'' en ole vielä miettinytkään.. Pukkaappa linkkejä mistä noita löytyy.. Tuo kavennushommali tuli vaan mieleen ku edessä 2'' kavennettu juniksen akseli niin se vaikuttaa siihen että ihan leveintä mahdollista sinne ei viiti ruveta survoon.. Tämähän on vasta pohdinnan tasolla, koska ajatus tämän järkevyydestä ei ole vieläkään valjennut..
 4. Today
 5. Up. Esitä oma hintanäkemyksesi, jos mulla on ihan metsässä?
 6. Tuolla osaa paljon laajemmin myynnissä kuin kuva antaa ymmärtää ja haluaa tavarasta eroon! https://m.tori.fi/vi/86656221.htm
 7. Kuplassa edessä olleet Hankookit joutavat tarvitsijalle, koska madalluksen vuoksi ne eivät enää mahdu kunnolla paikalleen. Leiman mukaan paistettu tänä vuonna, alla pyörineet n. 2000 km. Hinta parille yht. 90 €. Löytyvät Helsingistä. Puh. o5oo 468 58I Lähetetty minun EVA-L09 laitteesta Tapatalkilla
 8. Tuskin on minkäänlaista ongelmaa tai vahinkoa tullut.
 9. Myydään kohtalaisen hyvät paksutolpan (vm. 61-64) ovet. Oikeanpuoleisen oven yläreunassa korjausta vaativa lommo, muuten kohtalaisen suorat. Pintaruostetta, ei reikiä. Olleet 30 vuotta kuivassa säilössä. Sisäpuolella alkuperäinen vaaleampi sininen maali. Hinta 120 e / pr. Ovet Kemissä. YV / O4O54O736neljä
 10. Tällä kertaa tyhmänä kysymyksenä venttiilivälykset ja venttiilien palaminen! elikkäs nyt ensimmäistä kertaa venttiilejä säädellessä tuli vastaan että 3. Sylinterin pakoventtiilin välys oli (ainoana venttiilinä) kaukana ohjearvosta (0,15mm). käytännössä 0,05mm tulkki meni nihkeästi väliin. Kone on lähtenyt hyvin käymään kylmänä ja kuumana (ja lähtee nyt säädön jälkeenkin), mutta heräsi ajatus että millä todennäköisyydellä tuo kantanut venttiilin on mahtanut ottaa damagea 🤔 koneena yksireikäisillä kansilla oleva vakio 1600 (B) jonka on ”tehdaskunnostanut” (tanskalainen tai hollantilainen) Vege-niminen yritys…
 11. KimmoH

  Baja

  Eilen askartelin tuolla toisessa threadissa suositellun VW 676 työkalun ja tässä samalla taisi kirkastua jatkosuunnitelmatkin. Jos sitä ensin irssittäisi perän ja vasta sitten kiikuttaisi koko läjän puhallukseen. Nätisti liikkuu koppa tallissa ja perä on niin kevyt että sen jaksaa yksinkin nostaa käsivoimin ilmaan.
 12. Tämä setti pölyttyy nurkissa, eikä näytä olevan käyttöä. H. 50e Petteri/Oulu nol445588370
 13. Jos ei ole suuttimia varastossa, niin 1.5 mm terällä poraamalla saat 150 suuttimen, enempää ei kannata kerralla isontaa
 14. Ollut kiinni vm. -76. Tölkin penkki myyty 50€ Turuus 0405508880
 15. https://volkkaripalsta.com/keskustelu/topic/1891-ohje-myynti-ilmoitukseen-lue/
 16. Classiccien kuukausitapaaminen keskiviikkona 4.8 klo 18.00 Lohjan ABC:llä pidetään normaalisti. Tapaamisessa on mukana Classiccien uunituoreet seinäkalenterit vuodelle 2022. Tule hankkimaan omasi.
 17. Onko 17 se juttu? Jos 16 riitttäis niin valmiita sais kaupasta. Fiksuja rengaskokojakin ois 16 tuumaselle paremmin saatavilla.
 18. Yesterday
 19. Ei kuulemma perille asti päässeet.. Lasahdus oli käynyt kuulemma 250kilsan kohdilla, lämpökuolema.. menomatkan lasahdus tais olla vena poikki kolmosesta RaakaRanelta kovaa harrastusta ku molempiin suuntiin kone laulaa aamenta.. Ja vielä jaksaa kiinnostaa..
 20. Mä luulen että se sorvissa pöyräytys ei ole ongelma.. Vaan se hitsaus.. Muttan Mikan viittama hitsari varmaan heleposti selviää tuosta..
 21. Kiitos järjestäjille tilaisuudesta
 22. Noniin, nyt ollaan kaikki sitten samalla sivulla tässä asiassa. Eli Fuchseista pitäis ottaa siivu pois. 🙂 https://www.fuchsfelge.com/en/the-fuchsfelge/material.html Volkkaripalstaltahan löytyy ainakin yksi huippuluokan alumiinihitsari. Joten jonkun pitäis ensin sorvilla pistää kahtia, ottaa siivu pois, sitten hitsata ja uudestaan sorvissa siistiä.
 23. No en nyt mittään ostanu, lähimarketin kauppias yllätti ilosesti tännään ku rojun kerrääjän laatikkohimot oli talvella kuumimmillaan ja himoitsin kyseistä kaupparetkellä.. ihan omatoimisesti oli tilannut Iisalmen lahjalta mualimalle, eli Olviheadquater:sta puulodjun reissuihin.. oikeasti kaunis, mutta liian tuoreen näköinen.. no eiköhän tuo kulahda reissuissa.. pilkkeitä tästä ei tehdä vaikka mikä ois..
 24. Jotain on tallissa sentään tapahtunut. Kattokangas asentamatta, sivuikkunat tekemättä ja muuta pientä vielä ennen katsastusta.
 25. Pienellä urituksella, vesivehkeissäkin lienee samanlainen.. eli alkuperäismallinen haussa. Tarve Kouvolassa ja privalla tai tolvana@yahoo.com tavoittaa
 26. Classiccien uunituore "eläimellinen" vw-seinäkalenteri ensi vuodelle on juuri tullut painosta. Myynti alkaa tapahtumissa ja tapaamisissa. Kalenterin hinta on edelleen 10,00€.
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...