Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Today
 3. Pihtivirtamittarilla saisit mitattua että paljonko startti ottaa virtaa. Tietäisi suuruusluokan että missä mennään. Ja tietysti kaapelointien koko yms. vaikuttaa siihen, että paljonko startille saakka virtaa tulee, mutta yleensä mopoissa ne kaapelit on niin lyhyitä että merkitys on aika vähäinen. Lähetetty minun SM-G973F laitteesta Tapatalkilla
 4. Katotaan joskus tulevaisuudessa, pitää ensin parsia kaikki lastentaudit pois ennenkuin myy loputkin munuaiset ja ostaa nuin kalliin akun.
 5. Ei oo väliä onko fillarille tai jollekin muulle. Tulee kokemaan muutoksia. Etusijalla hankintahinnaltaan kohtuullinen.
 6. Yesterday
 7. Näyttäis olevan ainakin vanhoissa pinnapulteissa kierre koko matkalla...
 8. Rummun ja laakerin sisäkoolin välistä taitaa puuttua väliholkki (osa 25 kuvassa) ja/tai rummun napa onkin erikokoinen. 356-rumpuja oli montaa erilaista, kannattaa ehkä aloittaa mittaamalla ne. Hiukka arvailuksi meni, mutta arvaamme että junis kyseessä ja kuva sen mukaan.
 9. On läpireikä, mutta pinnapultissa ei ole läpijengaa vaan umpinainen kohta keskellä: Menee pohjaan asti mutta ei pidemmälle. ihan varmaksi en uskalla luvata kun edellisestä kerrasta on kovin kauan, mutta tämmöinen muistikuva on. Lukite parempi kuin että koittaa kiristää pinnapulttia niin paljoa että ei tule mukana kun avaa mutterin: Pohja ei ole kovin paksu ja kierre alumiinissa korkkaa aika helposti. Lukitteella samalla tiivistää kierteen, on yksi öljyä tihkuva kohta vähemmän.
 10. Aihetta sivuten, onko öljypohjan pinnapulttien reiät alkujaan "läpireiät" eli pinnapultti kiertyy vaikka kokonaan lohkon sisään jos tarpeeksi sitä kiertää? Jos näin on, niin täytyis varmaan pinnapultin vaihdossa käyttää jotain lukitetta ja jättää oikealle kohdalle?
 11. Vieläkö tällänen jostain löytyisi? Värillä ei väliä.. Kupla koko. 0440677078 kalle.alajarvi@gmail.com
 12. https://www.sarlinraceteam.fi/p/varley-red-top-20-akku Sun akun starttivirta 250 A, linkin akun starttivirta 545A. Kun ostaa kerralla hyvän niin ei tarvitse ostaa kahta kertaa. Sun akun starttivirta ei vaan yksinkertaisesti riitä kylmälle koneelle. Lähetetty minun SM-G973F laitteesta Tapatalkilla
 13. Näyttää, ettei tänä keväänä ajella ihan vielä. Kummallista vikaa aiemmin. Todella huonoa käynnistymistä. Sitten ilmeni, että käynnistyy vasta, kun avaimen päästänyt starttiasennosta. Puolalle ei siis tullut jännite, kun pyörittää, mitattu. Tänään kun renkkasin lisää ja tais antautua koko virtalukko. Jäi sytytysvirrat lopullisesti päälle avaimen asennosta huolimatta. Käynnistyi, niin että joutui ottamaan akun (-) ja puolan johdonkin irti, että moottori sammui. Ikävän näköinen tuo ohjauspylvään rakenne huoltoa ajatellen. Jossain vuosimallissa taisi olla virtalukko ruuveilla kiinni. Tässä ei näy edes mitään kantoja, kun vilkkuviikseä nostin tieltä pois. Senkin johdot kanittaa vastaan, vaikka hiukan näkyy olevan löysää tulevassa nipussa. Liittimiä ei tietysti ole, joten sivuleikkureilla kaikki irrotus varmaan ajateltu. En tiedä oikein mitä tuolle tekis..virtalukossa vika aika suurella todennäköisyydellä luulisin.
 14. Hakusessa nimenomaan ok kuntoiset käytetyt astinlaudat. Uudet ei sovi kulahtaneeseen koppaan. Loput toki uutenakin, mutta ajattelin kysäistä jos joltakin löytyis käytettyä osaa
 15. Tuohon on tehty paremmat sokat männäntapin clipseistä. Clipsi kutistetaan hieman pienemmäksi vaikka ruuvipenkissä rauhallisesti puristelemalla. Keskiöönpäin käännetyistä toinen vaan leikataan (katkastaan pikkulaikalla) niin että langan päätä jää hieman "jarruksi " ettei sokka ala pyörimään ja toinen pää kun kutistettaessa enempi kääntyy sisään katkaistaa viimein samanlaiseksi n.1.5....2mm kekiöön päin/pooriuraan sojottavaksi nysäksi. Joskus kardaanin urat on niin onnettomat että pieni uran parantelu on hyvästä, ja kun tuollainen topakka sokka sinne nitkutetaan ja vispilän potero tulee päälle estämään urasta nousun, niin sen kohteen voi viivata yli ongelmapaikka listalta.
 16. Vähän erikoinen ongelma johon en vielä ole löytänyt ratkaisua. Oikean puoleisen takarummun kiristäminen aiheuttaa pyörän jumiutumisen. Samat kamat kuskin puolella eikä mitään ongelmia. Mikä puuttuu? Autossa Porsche 356 rummut.
 17. 2piiri jarrupääsylinteri tai pelkät kumit kantahäme pirkanmaa alueelta KIIRE. Jussi 040-7326359
 18. Ei pääse millään, MaitoValaskin vielä nukkuu ja muuta hommaa, eli karvanaperolle tontin aitaus alkaa naapureiden kanssa.. Ekaks vanhat aitatolpat suoraan ja linjaan, sitten 1.5kilometriä lautaa josta pitää se aita kyhätä.. Ei pysty livistään siitä vaikka laudat vielä sahurilla.. mutta kuhan nuo tolpat saatas jiiriin ekaks, se suurin homma.. Aita pakko olla ku kaverilla alkaa olla vinkeitä lähteä omille teille jos silmä välttää.. Ja mulla ei pysy kyllä terassin ovet koskaan kiinni kesäaikaan
 19. Vähän koeajo videotakin. Sehän kuulostaa ihan volkkarilta ja nyt kun sai pikkuisen säätöjäkin kohdalleen, niin käyttäytyykin ihan rauhallisesti. https://youtu.be/7Dk2rUZCE1E
 20. Keiteleen Koneesta UUDET astinlaudat - vakio pakoputkisto - rosteri takakivipellit - droppiolat ( levy vai rumpu ? ). Kangasmallinen musta lattiamattosarja.
 21. Yön seisoi viileässä ja apuvirralla piti pyöräyttää eka startti käyntiin. Pitänee tutkia purkaako tuo jotain reittiä akkua. Loput startit meni sitten taas ihan kivasti mopon omalla akulla. Kauanhan se pysyikin kasassa 😅 Kardaanin vispilän rengassokka petti ja vispilä lopsahti nätisti irti kumilimpusta. Mitään ei onneksi hajonnut lopullisesti. Ihmettelin kun veto katosi tuolla kylätien päässä ja sit pukattiin kotia. Teknisesti kuitenkin pelaa, niin vaihteet, kytkin kuin kaikki muutkin vimpaimet.
 22. Stidi oikeasssa.. Kirpusta saa kyllä tosi hienon.. mutta nyt lipsahtanut kyllä aivan väärälle polulle.. Minun makuun se "olt skool" on parempi.. Mutta makuasioita turha kinata..
 23. Eikö tuo käy Ameriikan Ihmeen katolle.. Vois surffata katolla ku Kasi jytisee.. Joo meen pois länkyttämästä..
 24. Multa saattaa löytyä, pitää penkoa.. Lähetetty minun SM-G973F laitteesta Tapatalkilla
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...