Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Paksu-Tolppa

  M: Paksutolpan tummennettu takalasi

  Ei ole muita sävylaseja. Vain kirkkaita löytyy.
 3. Onko sulla muita laseja tän lisäksi?
 4. Pertronix Flame-Thrower (D1895) -virranjakaja, 6V sähköihin, alipaine-ennakolla. Vähän käytetty. 80e + mahdolliset toimituskulut Löytyy Viljakkalasta
 5. metake

  IRS junikseen

  Helpommasta en tiedä, mutta yksi tapa tehdä kuplan osilla on tehdä se näin: Asennat pultattavat irs-korvat, pulttaat laatikkoon vetarin laippoihin 20 mm:n spacerit, kuplan irs latoista kopioit muodon juniksen lattoohin ja lyhennät latat + poraat uudet reiät. Sen jälkeen pulttailet kilkkeet kiinni, hitsailla ei siis tarvitse missään vaiheessa. Jarruihin toki on myös monta mahdollisuutta, joko kasailla kuplan 5-pulttiset jarrut, tai kasata thingin isoilla jarruilla, tai vaikka asentaa levyjarrut 5x130 jaolla... Sent from my iPhone using Tapatalk
 6. Paksu-Tolppa

  MYYTY VOI POISTAA

  Up.
 7. -Alex-

  Mitä ostit tänään?

  Ei tuollakaan ollut kallein mutta säästö sekin. Merlin motorsport noissa oli kallein, n. 220e posteineen 2kpl + 1 metallisuodatin elementti esisuodattimeksi ennen pumppua. https://www.autoracing.fi/bullet-polttoainesuodatin-an8 http://www.mattlewisracing.co.uk/section.php/1130/1/competition_bullet_fuel_injection_filters https://www.merlinmotorsport.co.uk/p/sytec-bullet-fuel-filter-with-12mm-to-10mm-tails-inj-filt-a5 https://www.demon-tweeks.com/uk/sytec-motorsport-high-flow-fuel-filter-243236/ Mattlewisracingin hinnoissa VAT mukana, Merlinillä ja demontweeksillä ei ole, aika iso ero hinnassa siten.
 8. Ajokausi lähestyy, tästä istumapaikat sikaosastolle.
 9. Roope

  Mitä ostit tänään?

  Onhan se 33.90 euron säästö jos suomiputkaan vertaa...
 10. Onko nämä vielä myynnissä? Jos on niin mikä on päivän hinta?
 11. pas2

  IRS junikseen

  Eikö vetonivelet kestä 23 mm kulmaa taaksepäin (jos ei suoristu, en mallannut laatikkoa) eihän motti muuten mene taaksepäin jousilattoja vaihtamalla?
 12. Tuli tuossa yhden osakasan mukana Pertronix Flame Thrower jakaja, mutta varmistusta kaipailisin että mikä se on olevinaan. Alipainekello löytyy kyljestä ja numerot: Part # D1895 EDIT: Näyttäisi siis olevan alipainesäätöinen 6V jakaja.
 13. pas2

  IRS junikseen

  Nyt hommaa harjoitelleena sanoisin, että helpoin olisi tehdä varhaispallon osilla. Ei mene mulle jakeluun, miten noi kuplakilkkeet menisi helpommalla. No kaikki solkkaa vissiin nämä hommat miten solkkaa, neuvot kun on: tee kuplaosilla. Voisi sitten kertoa osaluettelon seuraavalle tekijälle. Ugh.
 14. PZQ

  IRS junikseen

  Saattaa se silmä karsastaa kun motti tulee taakse päin niin paljon, ettei takahelma sovi paikoilleen.. Typ3 variant laillinen, 944 aivan sama ja kuplan tukivarsi lähes sama, oikeestaan kaikki muut vaihtoehdot menee ns pulaamiseksi.
 15. suurin osa osista vaatii jonkin asteista laittoa/huoltoa...... -moottorin lohko ab/as41 vakio sylinterin reiät,kierteet tehty ff-öljyn kierrolle,mukaan myös scat tulppasarja runkolinja tönärillä mitattuna +0,25mm ei pykälää tms öljykellon reikä tulpattu,10mm pinnapultit vaatiin ainakin puhdistuksen. hinta 50euroa -Vakio vaihteisto purkuautosta,70 lukulainen ns uudempi malli,perä irrallaan 8-35 välityksellä, kytkimen painelaakeri puuttuu,kannattaa avata/huoltaa hinta 80 euroa -kaksi sarjaa 1600cc kiertokankia,toiset kevennetty alasilmukasta, alalenkit kannataa mitata/tarkistaa,laakerit näissä oli ehjät purettaessa hinta 15euroa/sarja - 2kpl kisa nokka-akseleita: toinen engle vz35,uudenveroinen,toinen joku hiottu,asteet ja nostot paperilla tallessa,molemmissa vakio pyörät hinta engle 50,hiottu 40euroa -2sarjaa omavalmiste nurkka imusarjoja 1-kurkkuisille kaasuttimille,2-reikä kansille,ylä reikä 40mm hinta 20eur yhteensä -vakio 69mm isku kampiakseli ja vakio 180mm vauhtipyörä.x-poraus,kevyttä pintaruostetta molemmissa, runkokaulat 0,25mm. kk:t std, vauhtikisen pultti on,ei ohjuri tappeja. kannattaa ehdottomasti huoltaa koneistamolla hinta 65 euroa,en myy erikseen -69mm iskunen vastapaino kampi x-porauksella ja kevennetty 200mm vauhtipyörä,ei pulttia eikä ohj tappeja,8-tapitus molemmissa rungot 1,00mm kk:t 0,75 koossa,suosittelen tasapainotusta jne tarkistusmittauksia,vain kisakäyttöön.. hinta 100 euroa lisäksi muitakin pikkuosia moottorin sisään ylimääräsenä jos joku tuntuu tarvitsevansa.. hinnat valmiiks tingittyjä.. pienempiä osia voin lähettää jolloin toimituskulut maksaa ostaja,tai sitten nouto jyväskylästä sopimuksen mukaan puhelimessa kuvia osista,älä lähetä yv. milelummin sähköpostia jos et halua soittaa 044-5521964 tai hese81@hotmail.com
 16. Wiiman takanurkkalasi, kuskinpuoli 150€ 67 juniksesta yli jääneet vanteet, 14” huonot renkaat päällä (4kpl) 100€ 0440735749 karkkila
 17. JaakkoS

  Ratteja

  Kuplan ratti 74- Kuplan ratti, suojuksella 1966- motolita puuratti (luisi, personal keskiö käy) kaikki kerralla! 75 .- -lähetyskulut 10.- Ratit Tuusulassa.
 18. pas2

  IRS junikseen

  No mä haluan isot rumpujarrut niin ei kai oikeen vaihtoehtoja ole, ja kuplan paloilla olisi ollut melkoista kikkailua myös. Ei sovi kuplan latat suoraan, säädettävä kannake pitää ostaa tai tehdä tai leipoa muuten kiinni ja sitten arpoa noi jarrukilkkeet. Harkitsin kyllä väkevästi niitäkin. Ei tää vaikeeta ole nyt kun on hahmottanut kaiken kohdalleen. Hitsikone laulaa. Tietty ton sarven kun olis tajunnut jättää laikkaamatta niin olisi helpompaa. Ja kuplaosilla kai tehdään enempi koska saatavuus on parempi?
 19. -Alex-

  Mitä ostit tänään?

  Sytecin 2x suodattimet ruiskuprojektiin: https://www.demon-tweeks.com/eu/sytec-motorsport-high-flow-fuel-filter-243236/ Tosin kauppa oli mattlewisracing.co.uk jossa ne maksoi vaivaiset 130€ extra metallisuodattimella posteineen kun taas demontweeksillä 196€ joka oli netin toisiks halvin. Mattlewisracing löytyi lähes sattumalta kun googlailin suodattimen kierteitä
 20. Löytyy takapenkin istuinosa, ehjällä kankaalla.
 21. Tervehdys tännekin. Sattuuko kenelläkään olemaan myyntiin saakka kuvan mukaisella kankaalla verhoiltuja etupenkkejä kuplaan. Vaihtoehtoisesti vaikka takapenkki, josta saisi ehjää kangasta etujakkaroiden istuinosiin ja toiseen selkänojaan. Uutta kangasta ei tunnu löytyvän kuin ruskeana(kuvan mallipala). Penkit mielellään Porvoo-Mäntsälä-Riihimäki tienoolta.
 22. Helmikuukin on jo kohta lusittu, sunnuntaina shellin baariin porukalla. Tervetuloa!
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×