Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Menee varmaan kokeiluksi. Toisaalta kilpurin osista olisi kyllä hyvä olla kunnon muotit jos vaikka tarvetta uusien osien tekoon tulevaisuudessakin :)
 3. Today
 4. Tai sitten ihan autonpesufirmoihin, jotka tekee sisäpuhdistuksia.
 5. Suojaiskohan, jos laittaisi kunnon kerroksen muottivahaa alle?
 6. ok, mun vanha 67 1500 on VSU-94 ja sen näin Laitilassa pari kesää sitten. Oli lähtiessä multa zenith blue, ja nyt vaalea. Ehkä pearlweiss L87
 7. Askartelu kipsi maksaa alle 10€ kilo. Miten ajattelit uretaanimuotin suojata koska mun muistaakseni 1k. uretaani reagoi hartsiin. Tein joskus puskurin feikkikumeja urtsista ja lasikuidusta ja muistaakseni piti urtsin päälle vielä vetää kerros muovikittiä koska hartsi sulatti juurikin 1k uretaanin. 2k uretaani olisi ehkä parempi muotti kama.
 8. Mitäs jos vaihtaa ilmasuutin 180-190 tai toisinpäin ilman muita muutoksia? On aika pienestä kii
 9. Yesterday
 10. Mosa saatu leväytettyä. Kiikutan osat tänään koneistamoon saamaan pesua. Kun romppeet takas talilla, palaan sitten mittatuloksiin.
 11. Jos et ite halua askarrella ota yhteys siivous firmaan mikä tekee palo saneeraus siivouksia niillä on kemikaalit millä lähtee kaikki hajut, mieto sitruksen tuoksu jää jäljelle.
 12. Fussoa on käytetty joku viitisen vuotta, kaks kertaa vuodessa kun vetää niin riittää. Pesen pp cleanilla sen minkä pesen ja hyvin on pysyny.
 13. Eipä ollut tuollainen rekkari.
 14. Okei en ostanu tänään, mut tänään se tuli tontille ....to be continued
 15. Mutta ei taida ihan yks tai kaksi kerrosta riittää, ja paljonka maksaa nipullinen mattoa ja hartsia reilusti. Rupee sataset paukkumaan. Vertauksena uretaani pullo maksaako 5€ kpl? Ja kun siitä ei tosiaan tarviisi saada kuin se yksi kappale otettua. Taidanpa vittuillakseni koittaa, eipä tuossa paljoa häviä.
 16. No pitäähän se kappale suojata jollain ettei urtsi tartu siihen joten samalla sen voisi päällystää alumiinifoliolla ja alumiiniteipillä ja laminoida siihen kuitu.
 17. Onpas kevyt vertailupaino Alexilla,kyl minusta 1600cc koneilla olleen kuplan paino on aina vähintään 820kg möhköt vielä enempi...
 18. Alex, sun vastaus nyt sotkee, kun tuo ei ole tämän päivän tilanne. Vai tuliko uudet säännöt voimaan???
 19. Aiheeseen liittyen. 10kg/kW ilmeisesti 785kg kuplalle raja muutosluvan kanssa? Varmaan vaaditaan ainakin levyjarrut eteen jos tilavuus ja teho ylittää mallisarjan tehokkaimman (50hp) rajat?
 20. Kiitos näistä. Tarkistan rekkarin ku pääsen papereiden ääreen..
 21. Vanhoista vaihdelaatikoista ei löydy kuin numerosarja. Suurinpiirtein 1968 vuosimallin paikkeilla alkaa ilmestyä kirjainkoodia meistettynä laatikon kylkeen... vanhempien laatikoiden peränvälitystä voi arvuutella laskemalla kytkinakselin pyörähdyksiä vaihteet päällä tai purkamalla auki.
 22. Monessakaan lootassa ei ole tuota kirjainkoodia meistettynä löytynyt. Tänä syksynä oli kolme lootaa työn alla, eikä yhdessäkään ollu kirjainkoodia. Nämä oli kaikki neljän pultin pinionakselin laakerin kiinnityksellä, eli varhaisempaa kuin se myöhempi yksi iso kiinnitysmutteri-versio. Tuolta kun kattelee loota numeroita, niin tuo yheksän ja puolen miljoonan kieppeillä oleva numero osuu syksylle 1966, eli olis oikeaa aikakautta '67 1500 kuplaan.
 23. Mulla on käyttiksessä ensimmäistä kertaa Fusso. Mielenkiintoista nähdä miten kestää. Talvella tulee kuitenkin käytyä konepesussa, joten valittavat harjaton ja ilman liuotinta.
 24. Jätä tuo ag punainen pois välistä niin colli kestää paremmin. Tai vaihtoehtoisesti voit kyllä putsata auton ag punaisella kun on hyvä puhdistava vaha (muuhun siittä ei oikein olekkaan), mutta se pitäisi saada pois esim ipalla ennen collia niin saat paremmin kestävän pinnan. Mutta itse kysymykseen niin fussolla menee käyttikset ja harrasteet tullut vahailtua tällä
 25. Ja sen jälkeen kun peset verhoilun niin suojaus on tarpeen ja tämä onnistuu esim tällä. https://www.autodude.fi/fi/tuote/kankaansuoja_aine_valetpro_fabseal
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...