Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Tuossa ekassa viestissä on linkki projektiosastolle josta muutostyöt selviää. Osta valmis niin ei tarvi osia metsästää. 😉
 3. Mielenkiinnosta, onko tuosta korottamisesta juttua jossain? Tommonen ois melko räyhäkkä peli tehdä jostain muustakin kubelvagenista.
 4. Kyllä se aika rajusti on tunturihommiksi mennyt siinä sivussa. Piti oikein perinteinen blogi värkätä aiheesta: pyh-paappis-trial
 5. KimmoH

  Baja

  Ei tuu 🤣 Tulee kattoteline ja reissuille kattoteltta sinne.
 6. Ajankuluprojekti alkaa olemaan valmis. Nopeudensäädintä vielä odottelen että pääsee ajamaan, vaikka se ei oikeastaan pahemmin kiinnostakaan. Näpertely on pointti. ekassa kuvassa koppa maalissa, toisessa tarrojen kanssa.
 7. Kurre

  Baja

  Tuleehan tähän kattoscooppi? Tuleehan
 8. Last week
 9. KimmoH

  Baja

  Takaikkunan alareunan fiksaus Saa scooppi jäädä toimimaan scooppina enkä leivo tuota väliä umpeen.
 10. Ostan tuollaisen tangon ja klipsin apukuskin puoleiseen oveen. Riihimäki Mikko Nurmi 041-5066140
 11. Talviswap # 5, 28.1.2023 Pirkanmaan volkkariharrastajien järjestämä talvi-swap #5 järjestetään Ylöjärvellä 28.1.2023 klo 10-15 (myyjät jo klo 9:00) Osoite: K-supermarket parkkihalli, Mastontie 2, 33470 Ylöjärvi Tapahtuma järjestetään parkkihallissa, joten ei säävarausta Paikkamaksu 5€, pirkanmaan volkkariharrastajien jäsenille ilmainen. Nyt tavarat kasaan ja myymään seuraavalle tarvitsijalle tai ostaan itselle tarpeelllista omaan käyttöön. TERVETULOA!
 12. Kiitos Åke, mutta tuollainen mulla jo on.
 13. Toimivaa ei tietenkään kannata vaihtaa, mutta eipä uusi sylinterimäntäsarjakaan hirmuisia maksa. Taitaa saada alle 300 euron.
 14. Tällanen löytyis. Lähetetty minun SM-G973F laitteesta Tapatalkilla
 15. Hyviä ajatuksia, kiitos. Päittäistä ei ollut, hoonattu joskus kertaalleen, oli motin päällä +0.5/21. Pitää tutkia uudelleen tuo sylinteriputki. Ajatuksissa olisi kuitenkin saada järki motti useammaksi vuodeksi.
 16. Onko tietoa, kuka huoltaa ja putsaa kuplan nopeusmittareita?
 17. Varhaispallikseksi lasketaan vielä -71, crossover oli -72 ja siinä earlyn etuvilkut, laten takavalot -71sessä on jo levyt
 18. Vähän optimistinen sitten tuo 4A kuorma jos 1.2A aiheuttaa jo ongelmia.
 19. Nojuu tuo varhaispalliksesta ja levyjarruista puhuminen ei vaan oikein mun päässä sovi samaan lauseeseen, sen verran sekalainen termi tuo varhaispallis kun on näistä crossovereista puhutaan.
 20. Jos joltain olisi jäänyt hyllyyn vaikka ihan alkuperäiset myöhäispalliksen etulevyt ja etujarrusatulat niin voin ostaa pois. Jos joutuu satuloihin tiivisteet vaihtaa niin ei haittaa. Kunnostamalla sain toisenkin auton satuloista tosi hyvin toimivat. Tarvii varhasipalliksen etujarrut päivittää droppiolkiin sopiviksi.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...