Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Osia odotellessa jotakin edistymistä. Laturin tuki ja remulin rauta valmiina. Nää tulee toisiinsa pultti liitoksella, kun on näin helpompi linjata rojut kohdalleen. N 5mm vielä varaa liikuttaa ahdinta puhallinkoppaan päin, sen jälkeen tarve rälläkälle.
 3. Hep, mulla kesti saada ajoon oma ns. "pienellä laitolla ajoon" about 4 vuotta. Ennemmin nykyään ostaisin hyvillä peltiosilla varustetun auton mutta kun ite tekee ja tuuraa niin tietää mikä siitä tulee. No mutta tätä tautia harrastaneena jo vuosia niin mene ihan oman vaatimustason mukaan. Pitääkö tehdä kaikki ite vai vaan esim. sisustus? Kyllä näihin saa aikansa kulumaan ihan kunnolla ja rahatkin. Mutta sehän ei mikään harrastus ole jos ei siihen kaikki rahat mene. Ja sehän vaan se varustelu jatkuu sitten kun luulet et nyt mun auto on valmis. Ei se ole. No näähän on vaan mun mielipiteitä...
 4. Kannattaako noiden kaa hirveesti puljailla jos uutta vetaria kaikkine hilppeineen saa alle sataseen? Toki säästö se on pienikin säästö ...
 5. Today
 6. Mun mielestä toi pakoseeti voi kyllä pudota tuosta ajossa, en laittaisi tollasena kiinni.
 7. Keiteleen Koneesta Weber 32 EPC kopiot , 47-7411 . Hinta 368 euroa
 8. Keiteleen Koneesta löytyy laipalliset vetoakselin suojakumit.
 9. Jos kestää paineilma / vesitestin niin on käyttökelpoinen.
 10. Kahdesta kiinalaisesta kokemuksia, molemmat ostettu Aliexpress. Näitä on euroopan varastoissa myös jolloin ei mene lisäveroja. Minulla nämä on tallin lämmityskäytössä. Ensin ostettu on toiminut ilman ongelmia nyt jo kaksi talvea. Toisessa vuoti polttoainepumppu ulospäin heti uutena, myyjällä ei ollut haluja lähettää uutta tilalle joten sai sitten negatiivisen palautteen. Liimasin sauman mistä vuoti, muuten toimii mutta hiukan takaisku vuotaa eli polttoaineputki tyhjenee seisoessa tankkiin. Seosta piti myös säätää tästä toisesta, nokesi polttimen tukkoon parissa tunnissa. Seoksen voi itse säätää ainakin lcd-kellolla. Säädetty ihan nenätuntumalla. Pakokaasu ei saa haista, tuoksuu vain vesihöyrylle kun seos on kohdillaan. Varaosiakin näihin saa pikkurahalla ja vikakoodit lcd-kellosta. Ei tarvitse erillisiä testereitä. Ainakin osassa malleissa saa myös huonelämmön asetettua, ei kuitenkaan sammu kokonaan vaan menee pienimmälle teholle kun tavoitelämpö saavutetaan. Tallikäytössä on tuo lämmönsäätö näppärä.
 11. Vanha vw maalipurkki. Lähinnä sisustuskäyttöön, en käyttäisi 🙂 25€ yv:llä tavoittaa
 12. Löytyi nurkista valmiiksi palotiloiltaan ja kanaviltaan pyöristellyt kannet, toisen palotilassa vaan on tuollainen iljetys. Seetit näyttäisivät kyllä ehjiltä eikä näkyviä halkeamia ole. Tietäisippähän Laittaakko pohjattavaksi vai ei. Lähes (w100) vakioon 1600 koneeseen olisivat tulossa, ehkä myöhemmin nurkkakaasarit.
 13. Planarista tein pari vuotta sitten tuomosen siirrettävän lämmittimen virtalähteen kanssa.Hyvin on koko ajan toiminut ilman häiriöitä,päivittäin käytetään.Itse lämmittimellä hintaa vajaa 500 suomesta ostettuna.Tankkina veneen tankki.Miks ei toimisi volkkarissakin tuollainen.
 14. Mulla olis tämmönen setti joutilaana kunhan saisin irroitettua. Voisin myydä bensapumpun ja putkien kanssa niin olis valmis setti. Eli 40 brosolit kaksreikäkansiin.
 15. Millaista Volkkaria haet? Toi voisi olla jouten. Joko tuollaisenaan valmiina kovaan ajoon tai sitten sopimuksen mukaan riisuttuna.
 16. Aihio, mieluummin kuitenkin täydellinen osiltaan.
 17. Vetoisuus 6 tölkkiä per hylly, sekä toiset 6 menee oveen ja 220v/12v. Hp:40e ja Oulun huudeilla..
 18. vaihdetaan veteraani kilpa vene mustang xr-1 vm 1973, ja johnson 20hv vm- 1967 kone R-koodilla (tuotu suomeen 8kpl kilpa, esim. ulkoinen seos säätö) puh: 0400-450840
 19. kiinnostaisko tuommoinen veteraanikilpavene, mustang xr1 vm 73 kauko ohjaukset on, ja johnson r-koodi moottori 20hv vm 67 pääsee ajaan pikku luokkaan, kuskin iällä ei valiä, mutta kalusto pitää olla vanhaa. oli meillä tuossa kokeilu mielessä 40hv moottori,mutta kulki sen verran lujaa ettei järki pysyny mukana.
 20. Pääsiäistarjous maanantaihin asti 149€, osta tai piilotan takaisin hyllystön kätköihin.
 21. Nettisukupolvi ei osaa puhelinta käyttää. Itse taas ennemmin soitan myyjälle jos mahdollista kuin keskustelen netissä. Moni asia paljon nopeemmin ja paremmin selvitetty kuin kysellä täällä.
 22. Mikä siinä soittamisessa on niin vaikeaa?
 23. Sain sun tekstarin näistä, nämä harkinnassa, katsellaan vielä muita vaihtoehtoja.
 24. Tää ois huippujutska, yks -80 luvun lopun ikoninen roadsteri pitää elvyttää. Minkäkokoseen pakettiin tuo menee? Nyt duuniautona pikkupaku niin mahtuuko kyytiin ilman rälläkkää ?
 25. Mä laitoin kans tollasen kiinalaisen eberikopion yhteen autoon, niitä on 5kw ja 2kw malleja, 2kw on pienempi ja sopivamman kokoinen. Jotkut myyjät myy sitten noita isoja kaks kilowattisina, et kannattaa tarkastaa tuotteen mitoista. Uus malli on metallikuorinen ja ohjaimia ja kaukosäätimiä monia erilaisia.
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...