Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Today
 3. Lyhyestä virsi kaunis: On.. Varmaan riittää keskipako 123nenkin..
 4. Hep! Kupla 1700cc sylinterisatsilla Dellorto Drla 40 x 2 Kannet avarrettu ja plaanattu Puristus 9,5:1 Nokka bugpack 284’ Virranjakaja vakio 009 Millä sytytysennakolla lähtisin liikkeelle tällaisella kokoonpanolla? Ja onko tuollainen 123 tune bluetooth jakaja arvonsa väärti? Kiitos!
 5. KimmoH

  Baja

  Sit vähän sisäpuolelle kuitua.
 6. Hyllyä soviteltu paikoilleen. Osaako joku kertoa miten se oikeaoppisesti tulisi asentaa? Ei oikein avaudu miten noita koukkuja ja kuminauhaa hyödynnetään.
 7. No en oikeestaan tänään vaan jo viikonloppuna, mutta nyt vasta sain soviteltua sitä paikoilleen. Kai se noille paikkeille tulee.
 8. Hattu päästä. Mielenkiinnolla seuraan edistymistä. Tää on varmaankin se projekti mihin tuo hankkimani takaluukunkahva kuuluu. Pitää kaivaa tallila se esiin Maaza
 9. Ei ole työstetty laatikkoa. Täysin vakio paketti oli kun aikoinaan hommasin. Täytyy palata asiaan, kun saan moottorin halkaistua.
 10. https://www.vwshows.com/shows.php?year=2024 https://www.europeanbugin.com Vanhoihin volkkareihin keskittyvän Bad Cambergin omia nettisivuja ( https://www.lottermann-veteranen-treffen.org ) ei ole vielä päivitetty, mutta vwshows.com:in kaltainen toimija tuskin antaa perättömiä tietoja. Suomessa on joitakin harrastajia, jotka lupasivat koettuaan ensimmäisen European Bug In:in 2007 käydä kymmenessä ekassa EBI:ssä. Oletettiin, että se tapahtuisi kymmenessä vuodessa, sillä kolme ensimmäistä järjestettiin peräkkäisinä vuosina. Kuitenkin rytmiä muutettiin joka toiseksi vuodeksi, ja sitten korona aiheutti yhden vuoden lisää siten, että kymmenen vuotta venähtää 17 vuodeksi. Kymmenes EBI siis 28.-30. kesäkuuta 2024.
 11. Tietty palliksisssa ei type 3 konetta ole tehtaan puolesta ollut, mutta kait sellaisiakin sinne perään on nostettu.
 12. Jos on ihan outoa niin tarkennuksena ei sekota sitte type 3 koneeseen joka on type 1 mutta päätyjäähdytyksellä. Type 4 kone helppo tunnistaa pakoaukoista jotka on alaspäin, type1,3 jne eteen/taakse.
 13. Yesterday
 14. Ai helpot ekaks ettei heti into valu heti viemäriin 🤣 Heti sai maalikauppaan juosta..
 15. Kiitos kaikille ihmettelyistä ja tsempistä Takalunkka olis maalia vailla asennusvalmis 😊
 16. Etsivä oli löytänyt. Ihmeiden aika ei ole vielä ohi. Lähtekäähän muutkin metsiin ulkoilemaan🤩
 17. Olisko sentin pari. Sen verran huijattu että kilpivalon alla on reikä että nokkapyörä mahtuu olee
 18. Sellainen löytyy jo ennestään. Kiitos kuitenkin tarjouksesta. Haussa vain tavarahylly, työkalut pussissa ja nuo kuramatot.
 19. CSP:llä on valmis setti https://www.csp-shop.com/en/electric/safety-shut-off-relay-for-electric-fuel-pumps-127-025-000r-18015a.html
 20. 321 906 059 C http://germansupply.com/Scotts_Folder/VWfuelPumpRelay.jpg
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...