Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Juu ei tollanen pilattu pystis kovin kummoinen ole arvoltaan. Paaliin?
 3. Today
 4. Ostetaan hyväkuntoiset otsikon mukaiset 15 tuumaiset renkaat 2kpl.
 5. Vielä tarvis hieman aikaa tämäkin, tunkinkorva modausta/flake petrausta ja hiomista/kirkaslakkaa. Hyvin on 2,5 vuotta sitten levitetty sideaine kuivunut🙂Etenee.
 6. Yesterday
 7. No huomenna saatte ruokaa eikä mitään viherpiiperrystä pelkästään.. No on salad pöydässä silti..
 8. Lisäksi liimailtiin tarroja ja suunniteltiin kuumavesivaraajan asennusta rohmun takatilaan.
 9. Tänään oli rennonletkiät ysärit, syötiin viinirypäleitä ja minitomaatteja, tuli siinä vähän harrastettuakin. Pari kesää on tullut ajeltua valoitta tai parkeilla kun valokatkasija on jostain syystä kuumunut valot päällä. Viime talvena vaihdoin valokatkasijan josta ei ollut apua vaivaan. Tänään totesin että johtosarjassa 1 johto valokatkasijalta releelle lämpeää joten siirryin johtotehtäviin. Ainakaan testatessa ei kuumunut. Lisäksi tuli mittoiltua aurauksia tubbailujen jälkeen, edessä mukavat pari milliä aurausta, takaa pitää hantin puolen rengasta säätää kun auraa turhan paljon.
 10. Noh, korjataan tai lisätään että jossain siirtymävaiheessa on olemassa 12 v moottoreita jotka menee suoraan yksiin vanhemman vivuston kanssa. Tai ehkä käyttämäni moottori oli Amerikan mallista. Tietääkö joku kertoa vivuston muutoksista, missä vuosimallissa vaihtuu.
 11. Pienen palan maata, mökin sekä muutaman muun rakennuksen.
 12. Jatketaan vielä, vilkkuviiksi olisi kytketty ja se ois nyt ok. Aloin vielä miettimään tuota pyyhkijänmoottorin kytkentää kun se ei vielä selvinnyt, moottorissa siis kolme liitintä joissa merkinnät: 31b, 54 ja 54d. Ja katkaisijassa on vain kaksi liitintä, onkohan tähän autoon joskus vaihdettu vanhempi katkaisija? Pitäisikö siinä sittenkin olla tämä -->https://www.coolairvw.co.uk/product/211955511b/ Katsoin vielä sambasta sähkökaavioita ja tuossa -65 kaaviossa on juuri sellainen pyyhkijänmoottori liitännöiltään kuin minulla -- https://www.thesamba.com/vw/archives/info/wiring/65busWipers.jpg ja tuossa on myös useampi liitin katkaisijassa. Ja eikös tuo moottori nyt maadoitu auton runkoon? Elikkäs, hommaanko erilaisen katkaisijan vai kuinka saan toimimaan tuon?
 13. Ok, sittenhän tämä ratkeaa helposti.
 14. -2 kpl nenää,sininen täydellinen ja toinen pelkkä kuori Vuosimalleista en osaa sanoa mutta eivät ole ihan samanlaisia. 30€/kpl
 15. KimmoH

  Baja

  Iltapäivän kahvitauolla tuli pakottava tarve notsata putkea. Sehän sopii sinne kuin hanska käteen.
 16. '67 oli Euroopassa vielä 6V, USAssa oli jo 12V. Mie laitoin ovaaliin seitkytluvun kuplan pyyhkijän moottorin. Kiinnitysruuvien reijät piti porata oikeelle kohdalleen kiinnikkeeseen.
 17. http://www.tonikoskinen.com/autot/saab_96/2019-04-26/5_5.jpg
 18. "Toimiva" voi olla ihan mimmonen tahansa, riippuu miten sen haluaa käsittää. Tämä taas vaikuttaa hintaan aika suoraviivaisesti. Eli onko kone budjettisi satanen, kaksi, tonni vai kaks vai jotakin ihan muuta? Ja mitä tuolla rahalla pitäs saada? Kilisemätön arpakone katsastukseen? vai luotettava reissumoottori euroopan kiertueelle?
 19. Last week
 20. Terve. Kiinnostaisi astua kleinbussin/t2 maailmaan, joten etsinnässä olisi latolöytö, metsälöytö tai parempikin ajokuntoinen auto. Tekniikasta plussaa, korityöt eivät tuota ongelmaa. Terveisin Markus puh. 0509179350 Lahti. Ps. Vaihdossa voin työntää A-ford korin/aihion
 21. Itse vaihdoin ovaaliin muistaakseni -67 mallisen 12 voltin moottorin. Sai samalla kaksi nopeutta. Jos ei ollut -67, niin infona kuitenkin että tehtävissä ilman erikoisempia sähkötöitä.
 22. Onko näitä miten muutettu 12 volttisiksi? Vastuksen avulla kyllä mutta onko muita ratkaisuja. 1956 kyseessä. Tarvikkeena saatava 12V ankkuri näyttäis sopivan -58 eteen päin.
 23. MU

  Saa poistaa

  On myyty. Pahoittelut, jäänyt päivittämättä.
 24. Vaikeasti löydettävää osaa entisöijälle. Keulan pidikkeitä 50€/ kaikki
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...