Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Ostetaan yksi -68-70 varhaispalliksen 230mm pitkä akselitumppi, takajarrukilvet, ym. muuta takajarruosaa. p. 050-3616971
 3. Rosteri nuuskarasia johon kaiverrettu Splitin kuva. Uusi ja käyttämätön. 40€
 4. Splashpan ohjaamon alle 50€, Etuvilkkujen hyvät pohjat tiivisteineen 30€, Mittaristo 50€ ja pyyhkijävivusto 40€
 5. Etuvakaaja 50€, Ilmaputki kojelaudan alle 20€, Todella hyvät(ehkä NOS) puskuripellit 80€/pari
 6. Siisti 60/70 luvun Eriba Puck hakusessa. Tommi 0405670938
 7. Väärä vuodenaika, pääsiäisen jälkeen kesäauton etsijät heräävät...
 8. Eilen oli aikaa ja voimia makoilla hetki Kuplan alla. Startin herätejohto - tai sen solenoidiin tuleva liitin näytti silmään hyvältä ja hetken tuntui sellaiselta kädessäkin. Mutta kun irrotin johdon takapenkin alta liitoksesta ja revin koko johdon irti autosta, niin eihän siellä liittimen sisällä montaakaan karvaa enää ollut. Tein johtoon uuden liittimen ja nyt seurataan tilannetta.
 9. Ääh jäi kiireessä tosiaan tarkentamatta, parioven lukkomekanismista kyse, mutta löytyi jo
 10. Kaikissa EBI:ssä Chimayssä käyneenä voin kertoa, että varmasti ei tarvitse koko lomaa autossa istua... ei vaikka Kemistä lähtisi, heh-he... Aika monet volkkaristit harrastavat myös autolauttoja (tässä yhteydessä Finnlinesin Helsinki>Travemünde>Helsinki), mikä muuntaa autossa istumista autolautassa istumiseksi. Ja siinä on ainutlaatuista tunnelmaa, kun bussilla jyrää 90 km/h Saksan moottoriteillä rekkojen seassa, heh-he...
 11. Öljyt olen vaihtanut menneinä vuosina kaksi kertaa, näillä ei ole ollut vaikutusta ääneen. Molemmilla kerroilla laatikkoon meni muistaakseni Mobilin 80W-90 öljyt. En tiedä mitkä öljyt siellä oli ennen ekaa vaihtoa, mutta hyvin todennäköisesti ne jotka tehdas on sinne laittanut vuonna 1965. Kumit varmaan pitäisi vaihtaa joo, siellä on auton alkuperäiset 55-vuotiaat tötteröt paikoillaan. Ja saumattomiin luonnollisesti nyt kun putket on joka tapauksessa irti.
 12. Sorry, vähän asian vierestä, mutta tarvitaanko halkaistavaan laatikkoon erikoistyökaluja purkamiseen/kasaamiseen?
 13. Mikä lukkomekanismi? Oven tai luukun?
 14. Kannattaa ainakin ottaa päätykoppa irti ja varmistaa että sen yläreunassa oleva huohotuskäytävä ja reikä on auki, ettei kerää painetta lämmetessään ja puske sen takia öljyjä pihalle. Samalla oheiset tiivisteet uusiksi. Vetoakselin kumit vaihtaisin tämmösiin saumattomiin. Mutta tämä vain minun mielipiteeni. https://aircooled.fi/tuote/863/vetoakselin-suojakumi-saumaton-t13-1247479
 15. Mitäs öljyä laatikossa olikaan silloin kun se ääntä piti?
 16. Kiitos ohjeista, laitoin talteen. Tämä alkoi mietityttää. Kun laatikko kerran toimii muuten ok, niin maksaako vaivaa vain vaimean ulinan vuoksi purkaa kokonaan atomeiksi? Ulina on ollut siellä niin kauan kuin auto on mulla ajossa ollut, eli yli 10 vuotta ja noin 10 tkm, eikä se ole miksikään muuttunut. Jos se siitä pahenee tai muuten laatikko hajoaa, niin eipä tuo askin alasottaminen ihan hirveä vaiva ole. Öljyä aski vuotaa etupäästään jommasta kummasta liitospinnasta niistä kahdesta, jotka siellä on. Siis päädyn koppa ja sen perässä oleva toinen koppa, joka liittyy vaihteiston kuoreen. Saako nuo irti ja tiivistettyä ilman erikoistyökaluja tai jigejä? Toisaalta Turusta löytynee vaikka Vauhtipisteeltä tarvittavat kalut ja jigit, joten kyllä kai tuon saa soveltuvin osin kasautettua siinä tilanteessa että itsellä ei kalut ja kärsivällisyys riitä.
 17. Tai maksakoot enemmän :) Onhan sinne Ebiin perkeleen pitkä matka perheen kanssa. Ei viitsis istuttaa koko lomaa autossa..
 18. Kyl tota on käytetty suoraan kiillotetulle alumiinillekin
 19. Enpä tiiä, jos myydä haluat niin hintaa pari tonttuu alemmas. Tuntuu että innostus näihin on jo hieman hiipunut lähiaikoina.
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...