Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Juu et kertonut onko tarvis 6V vai 12V ja 180 vai 200 😉. Toi 12V/200mm on mulla käytössä sen aikaa että saan yhden moottorin testattua/säädettyä. Sitten on ylimääräinen.
 3. Today
 4. Taipuuhan se 4mm vaneriki ku saa eka tehtyä hyvän sapluunan ja sittte antaa vähän vanerille lämpöä. Vielä vähän sipistelyä ja sitte nahka päälle.
 5. Uppistakeikkaa! Otsikkoa muutettu, myyty poistettu ja luukkujen hintoja taas säädetty.
 6. Koronaan voi suhtautua monella tapaa. Itse kunnioitan tapahtumien järjestäjiä, jotka jaksavat tehdä valmisteluja, vaikka läpivientiin liittyy epävarmuutta. Volkkarismissa on kyse harrastuksesta ja sillä tavalla henkisen vireyden ylläpitämisestä. Siten en suosittele talvikauden aiottujen huoltojen ja muiden toimien tekemättä jättämistä. Itse olen tehnyt suunnitellut huollot ja parannukset, jotta waunut ovat iskussa, kun ajamaan pääsee... joko tapahtumiin tai omiin reissuihin.
 7. Yesterday
 8. Mä luulen että tähän aikaan on parempiakin asioita mietittävänä ku joku kouhkaaminen jonnekin volkkaritapahtumiin.. Eiköhän noita kerkeä tulla sitten ku aika parempi.. Itellä ei ole mikään kiire edes; enää; laittaa ajoon jos ei oikein innostu toukokuulla.. Jos innostuu saattaa mennä ilman suunniteltua laatikko/koneen vaihtoa.. Vanhallakin pääsee ne vähän jos minnekään pääsee.. Ja jos hajoo, se on voivoi.. Kotiin pääsee aina hinurilla ainakin alkumatkan.. Ja ihan turha selitellä että ku rokote tulee niin helepottaa.. on se nähty että se ei mene niinkuin Römsöössä muualla kuin Israelissa.. On tulossa AZ:taa, on B-Tech:iä, eiköhän s hammastahna puljukin saa kohta luvan ja nyt suunnitellaan josko sitä avaruusalusalustaa Kierojen Savolaisten suuntaan ruvettas rakentaan.. Tällä tahdilla ku realistisesti aattelee, se on syssymällä ku tämmönen päävikainen muuten kohtuu terve sen saa..
 9. Nyt kun akseli nousi 3,5 cm ja jo aiemmin simpukkaa nostettiin 4cm niin simpukan ja apusimpukan välinen tanko ei mennyt heittämällä paikoilleen, täytyy tuota pähkäillä seuraavalla kerralla.
 10. Slaissit pitsaa huuleen ja Henkka laitto migin tulille ja turas rohmua niin että etuakseli pysyis taas mukana menossa. Minä olin sillä välin laittavinaan Henkan Sontsaan flippiolat paikoilleen. Uudet etuakselin reijätkin sattui kohtuu kohdilleen, pientä pirrausta ja akseli paikoilleen. Aiemmin taisi olla tippalistaan 150 cm, nyt n. 147 cm kun rengas otti lokasuojan kattoon. Kuskin puoli kantoi enemmän doglegin pokkaukseen ja tais olla sentin korkeammalla. Akselia nostettiin 3,5 cm
 11. Tänään harrasteltiin ysärien tahdissa. Ilmottelin etukäteen Henkalle että en tuo grillattavaa ku sosiaalisessa mediassa meitä jo haukutaan lihaviksi ja laiskoiksi. Henkka oli tästä ottanu kimmokkeen ja käyny vähän alkupalaa.
 12. Parittomasta kaasari&imari 10e ? Noudan.
 13. 1965-1966 luukku, kuusnelosessa oli vielä käännettävä kahva ja uudemmassa on painonapilla. Rekisterikilvenvalo ilmeisesti 1958-1963. Ellei sitten jokin standardimalli. Ks. https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.classiccult.com%2Fblog%2Fvw-1200-a-standard-beetle-1965-1966-details.html&psig=AOvVaw2dcWCTtbHiuHXupYs0cydf&ust=1615057891925000&source=images&cd=vfe&ved=0CAIQjRxqFwoTCLia-9Htme8CFQAAAAAdAAAAABAD
 14. Myydään kuplan moottoriluukku tarpeettomana. Luukku on vm.58-63? Tietäjät vois pistää tarkemmin minkä vuosimallin luukku kyseessä. Luukku löytyy Porista. Hp. 70euroa/tarjous. 044-3424731
 15. Ei ole sama oikealle ja vasemmalle, kun se putki siinä imarin kyljessä ei ole symmetrisesti kiinnitetty. Muuten imari kävis varmaankin molemmille puolille.
 16. Onko noissa imusarjoissa oikea/vasen, koska mulla on myös yksi tollanen pariton imari varastoissa ja voisin kyllä ostaa sille parin jos sattuu sopimaan.
 17. Joo ikävä kyllä vain yksi löytyy.
 18. Onks noita TL kaasareita vaan 1kpl?
 19. Alkuperäiset juniksen valot, toisessa hyväkuntoinen Bosh lasi, toisessa Hella jossa reikä. Löytyy myös yksi juniksen haljennut takavalon linssi, jos tuollaisella jollekin käyttöä on. Hinta 150e koko kasalle. Osat sijaitsee Ulvilassa, Satakunnassa. Yhteydenotot numeroon: 0442526155
 20. Ei ole enää kuin nuo mitkä ilmoituksessa, muut on myyty tai laitettu romuihin.
 21. 0,5mm korokerikoilla tulee vielä lähes ysin staattiset puristukset, mutta jos palotiloja avartaisi 1,5-2 cc niin yhdessä noiden puolen millin korokerikkojen kera lopputulemana olisi sujuva 8,6-8,8 staattinen, joka jopa 95:llä sopii W100 -nokalle hienosti ~32-34 asteen maksimiennakoilla, vaikka internet olisikin eri mieltä (testattu on). Kansikuvasta katsoen, materiaalia voisi helposti poistaa imu- ja pakoventtiilien reunoilta tasaten sylinteriputkeen, ehkä just ja just sopivasti/riittävästi hyvinkin helposti. Kun laitat putken paikalleen ja piirrät kehän reunoille niin helposti näkee mihin asti voi / kannattaa jyrsiä, ja hyvin tyypillisesti muotokin ja kulmatkin tulevat liki automaattisesti kohdalleen. Virtauskin paranee. Tavoitteena kuitenkin melko jyrkät palotilan seinämät, joten ei kannata laventaa "ammetta" pystysuunnassa paljoakaan. EDIT: Löysin sittenkin, viimeinen kuva on miulla olleen hyvin vastaavan casen porttaus, tosin siin oli 88mm slip-in -putket ja piirsin tarkoituksellisesti ääriviivat normi 85,5mm putkilla jos em. kaveri joskus vaihtaa takaisin ei-slipineihin.
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...