Jump to content

Jaku82

Members
  • Posts

    270
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Jaku82

  1. On 2/25/2024 at 8:36 PM, Maasturi said:

    Yöpymiseen ei tarvitse yhtään mökkiä, tosi VW harrastaja on yhden yön vaikka auton viereen viritetyn 5 euron vihreän pressun alla jonka toinen reuna kiinnitetään maahan ja yläreuna kumilenkeillä auton katon reunaan. Mikäli tarvitsee lisätilaa niin ottaa leveämmän pressun jonka voi heittää auton katon yli ja tehdä toiselle puolelle vastaavanlaisen majoituspaikan. Jos sataa niin vesi valuu viisteisen pressun kautta maahan. Laatokan Karjalan metsissä olleissa VW tapahtumissa tuo on osoittautunut hyväksi ja nopeasti toteutettavaksi majoituspaikaksi joten se toimii myös muuallakin. Eikä maksa paljon. VW tapahtumiin voisi laittaa myöskin nollatoleranssin alkoholin osalle ts. alkoholin nauttiminen on tapahtumassa kielletty, rajana kuitenkin voisi pitää sen että yhden 1 oluen saisi juoda yhden vuorokauden aikana.....ja se kädenvääntöpaikka olisi myös erittäin tärkeä....

     

    Niin että yhden vaan otin päivässä.. 

    Screenshot_20240302_221639_Facebook.jpg

  2. On 2/18/2024 at 4:00 PM, Maasturi said:

    No no no ! minne hävisivät peukuttajat Marko - Tanhis - Urbantoy - Jorrma - select - splitti 51 - Sami O - Kurre - metake - Jake 82 - JustinCase - JaniM - ovaaliheppu - Broidi - Jooo - marski - Ketsa - Janne Välilä ym. ym. kun kolme asiantuntijaa laittoivat omakohtaiset  kommenttinsa näkyviin ?.... tulipa kovin hiljaista.

    no siinä hyvä kysymys kun tällä palstalla ei ole edes Jake 82 nimimerkkiä edes.

     

    Jos minua meinasit niin kahteen olen peukun tähän ketjuun näköjään laittanut, toinen oli sivulla 3 PreA356 nimimerkillä toimivaan kaveriin koskien uusia harrastajia ja toinen sivulla 5 Broidin kommenttiin että ei kannata lukita kun hyvää safkatauko lukemista..

     

    Olen sulta aikanaan osia kyselly, soiteltu ollaan ja järki puheluitakin käyty, mutta tämä lapsellinen toimintasi täällä nyt varmisti että sulta ei osia tule enään mulle ainakaan. En käsitä miten voi olla ihminen noin suppea, itse itselleen vaan kuoppaa kaivaa.

     

    • Like 9
  3. 6 hours ago, Maasturi said:

    Esitit Seppo hyvän huomion. Tämän v.jousia koskevan aiheen  jossa niitä on mustamaalattu tarkoituksellisesti jo yli  10 vuotta aloitti "Aatos Happonen" jota todellisuudessa ei ole olemassakaan. Mikäli olisi niin hän laittaisi näkyviin puhelinnumeronsa johon joku asiasta lisää tiedonhaluinen voisi soittaa ja kysyä miksi hän toimii näin....Uutena VW harrastajana minua ihmetyttäisi se että jos hän on rakentanut kymmeniä huippuhyviä yli 3000 euron VW Kuplan moottoreita  joista kymmenkunta on tuhoutunut täysin ko:n v.jousien rikkoontumisen vuoksi niin miksi hän ei ole ottanut koskaan yhteyttä niiden myyjään ? Toiseksi minua ihmetyttäisi se miksi hän on jatkanut niiden mustamaalaamista ja perättömien juttujen levittämistä tuon ajan ? Kun ko:t v.jouset tulevat jossakin esille niin siihen liittyy herjauskomppania joka säestää orkesteria levittelemällä yhden yrityksen tietoja jotka eivät liity mitenkään näihin v.jousiin ? Epäileisin että kyseessä on esim. (avio)elämässään epäonnistuneita yksilöitä tai muuten henkisesti häiriintyneitä ihmisiä ? Kolmanneksi... jos heillä itsellään ei ole mitään kokemusta tästä aiheesta niin virheellisten kuulopuheiden perusteella ei kannattaisi kommentoida mitään. Yhteenvetona toteaisin että minulle jäisi täysin epäselväksi miksi tuota herjausta ja mustamaalaamista on jatkettu noinkin kauan aikaa ? Tuskinpa Seppokaan katselisi vuosikausia sitä että hänen valmistamiaan ja myymiään tuotteita haukuttaisiin perusteettomasti ja ilman todisteita roskatavaroiksi ?

    Tiiätkös Maasturi, mä olen jokseenkin 10v enemmä tai vähemmän harrastanut näitä ilmajäähyjä.  Nyt ekaa kertaa tuli vastaan nämä jouset, no moottoreita en niin ole edes rakennellu, yhden vaan. 

     

    En näistä mitään olisi tiennytkään ellet olisi nyt tammikuussa herran vuonna 2024 asian nostanut esiin. Samaten nyt kuukauden olen juttujasi täällä saanut muutenkin lukea.

     

    Vääryyttä jos olet kokenut, mitä ilmeisesti mielestäsi vaikka ja kuinka paljon niin pitäiskö oikeasti ne asiat selvittää asianomaisten kanssa eikä öyhöttää jossain palstalla. 

     

    Tänne palstalle ei mielestäni kuulu ihmisten avioeroista lähtien tulla meuhkaamaan, tää olisi harrasteelle tarkoitettu alusta.  🤔

    • Like 11
  4. 21 hours ago, Kharon said:

    Viime viikonloppuna ol aikaa ja energiaa tehdä tällekin jotain, edettiin siis tyhjästä hylsystä kuvien osoittamaan kuntoon, ei paha. Isoimmat osat olivat johtosarja. jarruputket ja etuakselisto. Jarruputkien läpivientikumeissa meni pieni ikuisuus, kauheata nysväystä.

     

    PA304150.thumb.JPG.bc23046b73215fbd6973d02935b6c903.JPG

     

    PA314152.thumb.JPG.03c9546fd48c33af199f52b0a7f92141.JPG

     

    PA294146.thumb.JPG.b69df68f4c1ae6ee45d15f13f6d05a28.JPG

     

    PA314154.thumb.JPG.2814e67754321f19abe96f91fd0fcbdb.JPG

     

    PA294143.thumb.JPG.2ba289eae6758ad99ed5b84c2e198f63.JPG

     

    Vaihdelaatikon asennus paikalleen jäi tekemättä kun vaihteensiirtotangon uudet sulkapallot olivat hukassa. Uudet osat eivät auta kun niitä ei löydy mistään. Höh.

     

    Tappioiksi tähän mennessä yks takavalon ennestään halki ollut lasi, joka asentaessa  mureni lopullisesti. Vaan paikalliselta harrastajalta saatiin sopuhinnalla ihan ehjä lasinen lasi tilalle, hyvin kävi.

    ja hienolle perä näyttikin kun talavalot paikallaan. Kuvaa sainkin tuossa jo. Pitää joskus poiketa tallille kattomaan kun ootte sielä hommissa.

  5. 3 minutes ago, Pedalpusher said:

    Hienoa, että meni oikealle tyypille tuo raato, nähdään vielä joskus ajokunnossa!

     

    Ulkoiletko ihan sattumanvaraisesti vaan pitkin Suomen metsiä ja välillä tulee näitä vastaan ja kuvailet niitä sitten?

    Pääsääntöisesti Etelä-Karjalassa, työ liikkuvaa ja samalla yhdistän tämän huvin, paljon kyselemällä vanhoilta isänniltä ja rymyämällä. toki jos jossakin tulee mielenkiintoinen auto vastaan niin yritän selvittää sijäinnin ja järjestän kalenteriin aikaa ja lähen kuvaamaan. Tuo oli pakko lähteä kuvaamaan, toki isännän kanssa pääs myös jutulle ja sai saatettua harrastajalle. Todella hieno homma että suomesta löytyi tekijämiehiä.

    • Like 3
  6. On 9/17/2023 at 8:22 AM, Pedalpusher said:

    Kyllä tuo paistamista vaatii älyttömän määrän mutta luotto on kova meri-lapin ryhmään! 🤌

     

    Toiseksi eniten ihmettelen, että mistä jesus vielä tähän maailman aikaan löytää barnin makaamassa luonnosta, vieläpä suomessa!?

    Voin sanoa että oli aika mielenkiintoinen ensi kohtaaminen isännän kanssa. Toisella kerralla isäntä oli jo hyvinkin tietoinen kuka olen, netti on ihmeellinen maailma. 😁

    Tämä oli ihan puhdas kuva vinkki. Toki olen itsekkin kuvannut pääsääntöisesti Etelä-Karjalasta sen 600 metsäraatoa. Juniksiakin sen 20-25, sellainen harrastus.

     

    Suuresti tsemppiä Höpö Hekalle. 😊

     

    • Like 2
  7. On 8/4/2023 at 3:37 PM, Maasturi said:

    Öljyntäyttöjalasta lähteväksi huohotinletkuksi kannattaa laittaa sellainen joka ei ole rutistuneena.... Uusi 85,5 sylinteriputkimäntäsarja maksaa Keiteleen Koneessa 240 euroa. On ollut myös tapauksia että männät ovat ylikokoa ja uudet renkaan on oletettu olevan vakio kokoisia. Tai sitten kyseessä on pakkausvirhe.

    Mahlen mäntä/sylinterisarja tuli ostettua Paruzzilta.. tarve oli huhtikuussa taas aikataulula heti, Mikko laittoi samantein postiin ja seuraavana päivänä hain postista.

     

    Huohotinletku pitikin tosiaan vaihtaa heti, mutta tämä patentti jäi näköjään odottamaan..

  8. 4 hours ago, metake said:

    Laatikko väärällä korkeudella niin siksi ei oikein konekaan istu. Itse en ole koskaan ymmärtänyt että mikä hyöty siitä palliksen askista on, tai miksi sellainen pitää junikseen laittaa?

    Lähetetty minun SM-S901B laitteesta Tapatalkilla
     

    Siinäpä onkin kysymys.

    Ostaessa tämä oli jo madallettu näillä kamoilla. Toki jos näitä modaamaan jotenki pystyy niin pitää ens talvelle miettiä. 🤔

  9. Tämäkin tuli kasaan kirjoittelematta sen kummempia.. nyt ajettu n.2000km. Otin suosiolla uudet männät ja sylinteriputket. oli mielenkiintoinen projekti ja kiva huomata kuinka onnistui tässä.

     

    Joku järkevä tiiviste pitäisi keksiä tuohon rungon ja moottoripeltien väliin, oudosti eri korossa noi. Kyseessä junis mihin pallokeulan aski ja moottori vaihdettu oheistuotteineen.

    IMG-20230801-WA0007.jpg

  10. No, voin sanoa että etsimällä niitä löytyy. 

     

    Itse olen n.10v kuvausta harrastanut Etelä-Karjalassa ja sen 550-600 autoa kuvannut. En kuvaa 1980 luvun ja uudempia ellei ole spessuja.

     

    Valitettavasti en myöskään oikein enää jaa sijainteja kovin helposti. Häiritsee rikkojat ja osa varkaat. Ne raadotkin on jonkun omaisuutta kuitenki.

     

    Onnea alkavalle harrastukselle. 😊

    FB_IMG_1653596729498.jpg

     

    • Like 5
  11. Junikseni mottiin ajattelin vähän tutustua, lähinnä siis öljyvuotoja ottaa kuriin talven aikana. Ollaan jossain määrin uuden äärellä ja meinaankin udella neuvoja. Kyseessä pallokeulan 1600. 

     

    Sylinteriputket irti ja putsaukseen. Mahdollisesti uudet työntötankojen putket.

    Kaikki tiivarit on jo ja vähän ylimääräisiä.  

    Toisenpuolen purin, putsailin ja kasailin jo mutta nyt toiselta puolelta purkaessa huomasin männänrenkaan olevan poikki, sylinteriputkessa ei näy ylimääräisiä jälkiä, riittääkö pelkkä renkaiden vaihto siis? 

    20221206_192826.jpg

    20221115_184847.jpg

    20221106_171925.jpg

×
×
  • Create New...