Jump to content

pepix

Members
  • Posts

    126
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by pepix

  1. 7 hours ago, Etelän Hetelmä said:

    Schallbachissa asuva pepix järjestää Schallbach Internationales VW-Treffen 26.06.2024. Paikka on Saksassa lähellä Sveitsin rajaa, ei kaukana Baselista. Tämä on yksi vaihtoehto ohjelmaksi Bad Cambergin ja EBI:n väliviikolla. Tämä mukava tapahtuma on järjestetty kaksi kertaa aiemmin: 2017 ja 2019. Tällä tietämää paikalle on tulossa saksalaisia, suomalaisia ja norjalaisia.

    Tervetuloa käymään! Minä järjestän tapahtuman aina sitten, kuin Suomesta tullaan käymään meillä! Aika varmasti tulossa myös kaveri Ranskasta ja ehkä Sveitsistä. Tapahtuma on iltatapahtuma, hyvä grillipaikka ja hienot maisemat!

    • Like 2
  2. 2 hours ago, Urbantoy said:

    Onko niissä ollut volkkariavainta.. Käsittääkseni se on ollut valmistajan eli Sperrwolfin oma avain.. 
    Ainakin ne mitkä minä olen nähnyt
    Yks entisöitykin oli myynnissä BadCamberg:ssa aikanaan.. Mutta suolapurkilla ei ois lähtenyt vaikka suolanen hinta oli

    Niissä oli Sperrwolfin om a avain. Omassa kuplassa aivan sama malli kuin kuvissa näkyy. Hieno lisävaruste ja nykyään aika harvinainen. Hieno löytö!

    • Like 1
  3. 1 hour ago, Urbantoy said:

    Saksassa on myos huipuvalmistaja joka väsää astinlautoja, ei mistään läkkipellistä, vaan kunnon tavarasta.. Siellä oli kanssa vaikka mitä väriä tarjolla.. Petteri varmaan saattaa tietää kyseisen herran.. mulla tallissa niiden käyntikortti jossain, pitää kattoa kuhan Lapista kotiutuu.. Toimittaa Suomeen ku juttelin joku kuus vuotta sitten jos on vielä pystyssä... BAd Cambergissa/HOssa oli ständi, en nyt muista tarkemmin

    No tottakai tiedän kenestä on puhetta, omassa kuplassa tämän valmistajan rostari astinlaudat. Tosi hyvä laatuiset laudat. http://www.kaefervwrostfrei.de

  4. 8 hours ago, Luki said:

     

    Tää menee vähän välimerkin säätämiseksi eli -62 gulfblau-Kuplassa on uutena olleet satinblau -väriset matot. Tuossa kuvassa oleva pari on mulla tarpeettomana, jos Kharon tällaisia etsit. Ei oo hinnan kiroissa, lisätietoja YV:llä tai WA o45-66 88 kaksviiskaks

    20210907_141024 mod.jpg

    20210907_141102_mod.jpg

    Jos nämä ei mene Kharonille, minä voisin ostaa ne. Mutta vain jos Kharon ei nämä ota!

  5. 9 hours ago, DOODAH said:

    Kyllä kuuluu gulfblau paksutolpassa olla gulfblau kumit. Tuo peten linkkaama paksutolppa on mun vanha. Siinä oli ja on mulla tommoset irrallaanki yhdet seuraavaa varten.

    Golfblau värisessä kuplassa oli satinblau väriset astinlaudan kumit. Minulla ´62 haitarikatto kupla ja juuri nämö kumit paikalla. Tästä sivusta saa kaikki värikokoelmat mitä aikanaan oli markkinoilla: http://www.buginfo.de/typ1/1962/export/l390golfblau.htm

  6. 47 minutes ago, wp said:

     

    Burgeri näyttää erittäin syötävältä...

     

    Smoker kotiutettu tontille, eka testiin tönkki sikaa. Ehkä läski alkaa savustua jo huomenna, painetta jalompaan lihaan eli hirveen jouluksi.

     

    Meillä täällä Schallbachissa oli illalla iloa valmistaa vanhoissa "Palux Hähnchengrilleissä" tosi hyvät grilliboroilerit! Nää grillit ovat 50/60 luvulta ja toimii tosi hyvin.

    20201127_185423.jpg

    20201127_195151.jpg

    • Like 3
×
×
  • Create New...