Jump to content

Bussfest 2018

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bussfest 2018

  1. Bussfest järjestetään tänä vuonna Norjan Lofooteilla. Luvassa on paitsi upeita maisemia, vuoria ja merta, myös kansainvälinen huipputapahtuma, johon kokoontuu hienoja Volkkarin kakkostyyppejä ja mukavaa porukkaa Euroopan eri maista. Nyt vain kesän koleinta roadtrippiä suunnittelemaan, runsain joukoin Suomea edustamaan ja norjalaisvillapaitoja sovittelemaan!

     

    Lisätietoja päivitetään kevään ja kesän mittaan Pohjoismaiden bussikerhon nettisivuille os. http://www.nt2k.org/bussfest-2020-suomi/

     

    Tervetuloa - Velkommen!

    • Like 3
  2. Lappeenrannan jaos / Taipalsaaren alajaos kuittaa. Kotiuduimme neljältä aluksi sateisen, mutta enimmäkseen aurinkoisen ja hikisen road tripin jälkeen.

     

    Kiitos teille,  DWL ja Sami perheineen, aivan mahtavasta ja monipuolisesta tapahtumasta! Kiertoajelulla oli hyvät kohteet, ennakkotilauksella saatiin maittavat ruuat nopeasti ja palatessa päästiin yllättäen myös uimaan. llalla musat viihdyttivät, tarjoilut pelasivat ja juttua riitti vanhojen ja uusien kavereiden kanssa. Hieno kalusto ja upeat ihmiset kruunasivat kesän ensimmäiset Volkkari-kekkerit. Tavataan taas pitkin kesää!

     

    T. Hannu & Jaana ❤️

     

    Jk. Kiitti myös Jonas ja Oskari matkaseurasta mennessä.😎👍

     

    F7C1273B-A301-43FA-838C-4CAABAE601B9.jpeg

     

    A0E4F9BB-00C7-4D92-A367-B77D0A6CFE87.jpeg

    • Like 3
  3. Hain retkibusaan Motonetistä "parasta laatua" olevat kärjet, merkki Bosch (made in Brazil), ja toiset varalle. Molemmissa ne pyöreät kosketuspinnat osuvat toisiinsa vain kauimmaisesta reunasta. Vanhoissa piikittyneissä kärjissä (sama merkki), kuten muistaakseni aina ennenkin, nuo osat ovat olleet kiinni-asennossa tasaisesti koko pinnaltaan.

     

    Tyhmä kysymys: Rupeanko vääntelemään noita samansuuntaisiksi tai vienkö takaisin ja vaihdan halpoihin suorempiin - vai onko mitään väliä, että ovat vinossa...?

     

    04E3FD14-D6E6-4326-9734-2F3AF1382581.jpeg

  4. On 5/19/2019 at 2:41 AM, Joe Cool said:

    Pitänyt sellaista hoppua, ettei ole ehtinuyt kommentoimaan. Lyhyt päivitys. Kilvet saatu 5-merkkisinä valkopohjaisina ns. vanha mallisina. Löytyi ihan Vantaalta, ei tarvinut sen kauemmas lähteä. Katsastaja oli merkannut vaihtoehtoisen kilven, sanoi virkailija. Ja meni ja kaivoi 5-merkkisen. Olin tosin etukäteen kysynyt, että onko heillä ja olihan nitä sattumoisin vielä muutama.

     

    Nuokin saat vaihdettua mustapohjaisiin ja kun tilaat vielä ilman reikiä, saat itse porata reiät oikeisiin kohtiin.

  5. 6 minutes ago, Tuomo Lehmikangas said:

    Mukava tapahtuma. Mutta annetaan nyt kuitenkin pari rakentavaa kommenttia jotka ehkä käy tapahtumaan kuin tapahtumaan. Eivät missään järjestyksessä, mutta numeroitu vain:

     

    1. Jälkimarkkinointi. Esim palkitut autot, tilastotietoa kävijöistä yms. Näitä olisi hyvä olla netissä tapahtuman jälkeen.

    2. Väenvalinta. Kun palkinot jaetaan su aamuna, antaisi se kyllä äänestämiselle enemmän aikaa kuin lauantai klo 17. Kukaan jututtamani ei ollut siihen mennessä äänestänyt. Aikainen tieto järjestäjillä mahdollistaisi toki sen että palkittavat autot, tai ainakin osa saataisiin esille sunnuntaiaamuksi palkintojen jakoon. Ymmärrän että moni autoista on leirissä ja ehkä vaikea tuoda pyydettäessä. Jos autot ei kuitenkaan ole esillä, olisi hyvä jos yleisö jotenkin ymmärtäisi mistä autosta on kyse. Kuva tietenkin olisi hyvä tai vähintään muuta kuvailua. Pelkkä rekisterinumero ei usein kerro mitään.

    3. Bussfestin sisäänpääsyyn piti kuulua sähköpaikka, niitä ei suuren osallistujamäärän takia ollut kaikille ymmärrettävästi. Tulisiko sen puuttuminen vaikuttaa hintaan?

    4. Leirintäalueen hoitamat jutut ei tuntunut toimivan. Paikat oli varsin epäsiistejä, viemärit tukossa ym.

     

     

     

    Tuomo, suurkiitos palautteesta! Alla seli-seliä.

     

    1. Näitä on ihan varmasti netissä tapahtuman jälkeen. ;) Ei vaan ihan vielä, kun pääpukarilla on takki ja pää tyhjänä sekä ko. listat kerhon jäsenrekisterinhoitajalla, lomamatkalla jossain päin Suomea. Kysellään ja laitetaan näkyviin pikimmiten.

    2. Ohjelmaan tänä vuonna ihan punaisella merkitty äänestyslomakkeiden palautusaika klo 17 mennessä perustunee Bussfestien perinteeseen. Ei tullut edes mieleen muuttaa, mutta otanpa asian esille seuraavassa bussikerhon hallituksen kokouksessa. Joskus palkitut autot on saatu riviin ja nytkin oli tarkoitus, mutta jossain runsaan tekemisen keskellä se(kin) unohtui - tästä kyllä pitäisi tehdä prioriteetti. Pohojosen kesäkauden päättärien gaalassa nähtyä visuaalisuutta kuvineen tuskin voimme koskaan toteuttaa! :)

    3. Tämäpä oli yllättävä tieto! Lisäsähköistä vastanneet Classicin jäsenet (Marko S, Jari J, Pekka S) tekivät niin kovasti töitä, että tapahtuman alkaessa uskoin sähkön sittenkin riittävän kaikille. Lainaksi hankittuja alakeskuksia ja kaapelivyyhtejä jäi jopa varalle. Jos joku olisi kertonut puutteesta sähkäreille, minulle tai kelle tahansa muulle keltapaidalle, sähköä olisi saatu nopeasti katvepaikkoihinkin.

    4. Siisteyttä yritettiin ylläpitää kerhon vapaaehtoisvoimin, esim. vaimoni kiersi vessat säännöllisesti ja siisti saunatilat vuorojen jälkeen. Todella ikävää, jos sekään ei riittänyt... :(

     

    Näistä asioista kyllä keskustellaan hallituskaverien kanssa jo BIFissä ja virallisissa kokouksissa sekä koetetaan omalta osaltamme parantaa suoritusta seuraavissa Bussfesteissä.

     

    Ystävällisin terveisin

    Hannu Jaskari

    Bussfest 2018 -tapahtumavastaava

    NT2K, hallituksen jäsen

    • Like 1
  6. 3 hours ago, jake1986 said:

    Oon tulossa pakulla mikäli saan auton kuntoon viikolla.

     

    Onko tosiaan niin että kuplat ja muut ilmajäähdytteiset eivät pääse alueelle tulemaan? Käännytetäänkö portilta pois? Jos mahdollisesti joku olisi kiinnostunut tulemaan tapahtumaan muulla kuin bussi/paku mallilla??

     

    Bussfest on ollut perinteisesti VW-bussikerhon kokoontuminen kaikenikäisille VW-busseille, -pakuille jne. Moottorin jäähdytystavalla ei ole mitään merkitystä - Kupla ym. ilmajäähdytteiset pienet Volkkarit poikkeavat kerhon harrastuskohteesta ja tapahtuman aiheesta yhtä paljon kuin esim. tuunattu Golf. ;) Bussikerho ja sen jäsenet ovat reilua ja suvaitsevaista porukkaa eikä satunnaisia Kuplia ole käännytetty pois, jos nyt joku sellaisella haluaa tulla. Toivottavasti kuitenkin saat pakusi kuntoon ja pääset lähtemään sillä! :)

    • Like 2
  7. 53 minutes ago, Tuomo Pelli said:

    Voiko ostaa aamupalan Hovimäki Campingiltä, kuten on voinut VW-Weekendissä?

     

    Jep, kerho myy infoteltalla Hovimäen aamiaislippuja hintaan 7 euroa/kpl.

     

    Tämä ja muutakin lisätietoa on tulossa tapahtuman Facebook- ja nettisivulle viimeistään perjantaina. Ilmoittelen vielä erikseen.

    • Like 1
  8. *** VÄLITETTY ILMOITUS ***

     

    Moikka,

     

    Olemme järjestämässä festarihenkistä tilaisuutta 15.6.2018 Fiskarsin Puimalassa 300 hengelle. Kaipailisimme festareille hippiautoa, esimerkiksi Volkswagenin Kleinbus toimisi hyvin. Kyseinen bussi olisi vain esillä tilaisuudessa, ja sen kanssa voisi räpsiä kuvia. Mielellään auton jättö Espooseen ja nouto tapahtuisi myös Espoosta. Eli kuski hoituisi puolestamme, ellei omistaja itse halua ajaa autoa paikalle ja pois sieltä.

     

    Terkuin,


    Dilek Parlar

    P. 044 9928 988
    dilek.parlar@tapaus.fi

  9. 22 minutes ago, Geronimo said:

    Ei muuten pystyny ohjeilla maksamaan OPstä. Herjaa kaikennäköistä...
    Toki hyvä jos pääsee paikanpäällä maksamaan jäsenyyden niin saa lehdetkin vai?

     

    Mitähän se herjaa? Pitäiskö ottaa tilinrosta välilyönnit pois? Olis hyvä tietää, missä vika... Normimaksu vaan euroina (20 e), niin kuin maksaisit laskua Suomessa, pitäis onnistua. Jotkut pankit saattaa tarvita myös saajan osoitteen, tässä: Havstenav 2E SE-541 43 Skövde. Lycka till!  :) --- Toki voi myös liittyä paikan päällä, niin sitten on jäsen 12 kk siitä eteenpäin. Tervetuloa!

    • Like 2
×
×
  • Create New...