Jump to content

select

Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by select

  1. 2 hours ago, Tanhis said:

    Kuplaa on ihan kiva hitsata ja ei ne perusperiaattelttaan niin huonokuntoisia ole että tontti karkaa ihan mahdottomaksi. Mutta jos itse etsisin helppoa projektia niin silloin myyntipuheeseen ei kuulu mädät lämpökanavat.

    Vähän paskon ketjua hölynpölyllä.oon miettiny että jos ne Kempin patteriauto laturit ei sittenkään ole se uusi nokia.

     Silloin saattaisi olla myyvä artikkeli hitsuukone jossa integroitu kamera,se helpottaisi kovasti projekti kertomusten tekoa.

     

     

    • Like 1
  2. Jos joku Volkkarin junakeulaa haluaa pelastaa niin sellainen löytyy Klaukkalan pohjoispuolelta Lopentien varresta lähellä Perttulan risteystä. Olikohan risteävä tie Uotilan Koulutie. Pallokeulakin siellä on ja muutakin. Tämä oli viime kesänä. Junakeula sinivalkoinen, pallokeula vihreä, joku lankkukylkikin oli tontilla, varmaan joku vanha kyläkauppa ollut joskus.

    Tiedä häntä miten kauan seisoneet sijoillaan.
    Tuo teksti kopioitu overdrive palstalta.http://overdrive.fi/forum/threads/suomalaiset-latoloeydoet-metsaeautot-tallien-aarteet.6539/page-547#post-3885232
     
  3. Hieno micra myytävänä.ajettu 127tkm, suurin osa kesäisin,edellisen katsastuksen jälkeen n.200km
      5vaihdetta, kiiltävä metallihohto kultaväri,ruskea sisustus. Madallus jouset+iskarit.13"alut hyvillä kesärenkailla.luisin ratti.
     Jarrut,jakopää,sytysosat,öljyt,jne laitettu.
    Ihan kunnon poppivehkeet,pioneer soitin,vahvari,erillissarja+subbari.
      Osia sekä renkaita löytyy mukaan.
    H:1700e/tarjous 0505203094/Markku
    Porvoo https://www.nettiauto.com/nissan/micra/13095164?utm_source=share-app&utm_medium=social&utm_campaign=social-ad-share

    Katsastettu 22/8-23

     

×
×
  • Create New...